• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Natural Vitality, CALM, The Anti-Stress Drink Mix, Plus Calcium, Raspberry-Lemon, 8 oz (226 g)


    Виробник: Natural Vitality
    Код товару: PTG-04355
    Наявність: Є в наявності
     ₴1637  ₴1339
    Купити

    Докладно про товар Natural Vitality, CALM, The Anti-Stress Drink Mix, Plus Calcium, Raspberry-Lemon, 8 oz (226 g) :

  • A Magnesium Supplement
  • With Other Natural Flavors
  • Non GMO Project Verified
  • Vegetarian
  • Gluten-Free
  • Certified R.A.W. ™
  • Certified C.L.E.A.N.™
  • Experience CALM Plus Calcium:

    You may notice muscles relaxing and an overarching sense of calmfulness.

    Multi-award-winning Natural Vitality CALM®, developed by Peter Gillham, is the best-selling magnesium supplement in the natural products market. (July 2020 Volume sales data for Natural Products market as defined by SPINS)

    Why Natural Vitality CALM® Plus Calcium?

    We all encounter stress daily whether we realize it or not, and our bodies can respond by depleting our magnesium levels. Natural Vitality CALM® Plus Calcium supports healthy magnesium levels while being a good source of calcium.

    We invite you to help replenish your body's magnesium levels and enjoy the wave of calmfulness.

    Рекомендації із застосування

    Recommended use for Adults: We suggest starting out with one teaspoon (1 g) of Natural Vitality CALM® powder. gradually increasing to three teaspoons daily.

    Start by placing your desired amount of powder into a cup or mug, add 2-3 ounces of warm water, and let your drink fizz. Stir the drink until the powder is completely dissolved, then fill the remainder of the cup with warm or cold water.

    Інші інгредієнти

    Citric acid, organic natural lemon flavor, organic natural raspberry flavor with other natural flavors, organic stevia (leaf) extract.

    Contains no sugar or artificial color or flavor. Magnesium carbonate and citric acid, when combined with water, create a solution of magnesium citrate.

    Попередження

    Consult your doctor before giving to children under four, if you are pregnant or lactating, if you have kidney problems or an obstructed bowel, or if you are currently on medication.

    Keep out of reach of children. Amount of product in bottle is based on weight. Some settling may occur.

    Поживна цінність
    Serving Size: 3 teaspoons (7.5 g)
    Servings Per Container: About 30
    Amount Per Serving%Daily Value
    Vitamin C (ascorbic acid)265 mg 294%
    Vitamin D (as cholecalciferol)3 mcg 15%
    Calcium (as calcium gluconate)210 mg 16%
    Magnesium (as magnesium carbonate)320 mg 76%
    Potassium (as potassium citrate)105 mg 2%
    Boron (as boron citrate)265 mcg
    †Daily value (DV) not established.
    Покупець
    28.03.2021
    text_comment
    Справді чудово підходить в кінці дня для розслаблення та сприяння спокійному сну. Подобається, що він також містить трохи кальцію. Дуже рекомендую.
    Покупець
    20.08.2019
    text_comment
    чудова якість продукту. це справді працює як задумано. Незабаром обов'язково отримаєте більше! Дуже дякую за це. він був виготовлений з високоякісних інгредієнтів. Крім того, упаковка та розміри були ідеальними. все хороша якість. мені подобається запах і зовнішній вигляд. я з нетерпінням чекаю придбання ще одного!
    Покупець
    17.11.2020
    text_comment
    Допоможіть мені заснути глибше На жаль, ціна не вигідна.
    Покупець
    17.06.2022
    text_comment
    Natural vitality CALM A Magnesium Plus Calcium Добре збалансована комбінація магнію та кальцію, які необхідні для багатьох важливих функцій організму, і використовується як харчова добавка. Кальцій формує кісткову масу, а магній, серед іншого, знімає та розслабляє психічну напругу, суглоби та м’язи, а також сприяє спокійному сну. Крім того, є вітаміни C, D, які допомагають засвоєнню кальцію і магнію в організмі. Порошок легко розчиняється, чудовий, природний і приємний смак органічного лимона та малини з солодкістю органічної стевії. гаряче рекомендую!
    Покупець
    16.02.2020
    text_comment
    Занадто солодкий для мене. Я сумніваюся в біодоступності магнію в цій формулі, він завжди впливає на випорожнення. Не медичні поради, просто мій досвід.
    Покупець
    15.09.2021
    text_comment
    Робить саме те, що говорить! Цей надзвичайно ніжний для шлунка і точно полегшить ваші симптоми наступного ранку.
    Покупець
    14.05.2021
    text_comment
    Смачно, легко розчиняється. Смак набагато приємніший, ніж останній магній, який я приймав, який був гірким на смак. це допомогло покращити якість мого сну.
    Покупець
    10.08.2021
    text_comment
    Він сказав, що приймав таблетки магнію, і це було незручно, оскільки розмір був занадто великим. Зазвичай у мене занадто багато безсоння, тому я сподіваюся, що це вплине на сон
    Покупець
    05.07.2021
    text_comment
    Вони ідеально підходять для того, щоб підтримувати ваш спокій, м’язи працювати і бути регулярними. Я ненавиджу аромати, і всі вони на смак однакові, але вони діють, тому варто випити їх дуже швидко. Роблю це за пару годин до сну.
    Покупець
    02.03.2020
    text_comment
    Це один із моїх найулюбленіших продуктів на ринку. Виготовляється з якісних інгредієнтів. Це порошок, який ви розмішуєте у воді, і він має дуже приємний смак. Переваги неймовірні. Занадто багато людей почали приймати велику кількість мелатоніну, але, роблячи це, вони зменшують здатність власного організму виробляти його; це, однак, не має поганих побічних ефектів і допомогло мені та моїм дітям спати роками. Одна з моїх дітей часто страждає від болів у м’язах після занять спортом, і це завжди допомагає їм зникати, дозволяючи йому міцно спати всю ніч. Однак не приймайте занадто багато за один раз, інакше ви опинитеся в туалеті наступного дня, занадто часто і люто! Сказавши це, я також страждаю від СРК, і це допомогло моєму кишечнику регулювати роботу, коли я страждаю від запорів. TMI? Можливо, але якщо комусь це допоможе дізнатися, я з радістю поділюся.