• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Natural Factors, Mixed Vitamin E, 400 IU, 240 Softgels


    Виробник: Natural Factors
    Код товару: NFS-08142
    Наявність: Є в наявності
     ₴1824  ₴1493
    Купити

    Докладно про товар Natural Factors, Mixed Vitamin E, 400 IU, 240 Softgels :

  • Dietary Supplement
  • Bonus Size
  • Natural Source
  • Purity & Potency Guaranteed
  • Vitamin E 268 mg is a high potency, naturally sourced vitamin E in the form of d-alpha tocopherol with added naturally sourced gamma-, delta-, and beta-tocopherols. Vitamin E is an antioxidant that protects cell membranes and helps prevent free radical damage to the body. It supports the cardiovascular system and general health. Daily supplementation of vitamin E is particularly important to maintain healthy cell growth and for those with active lifestyles.

    Isura™:

    Non-GMO: Documentation ✔

    Mass Spec: Lab Tested ✔

    Рекомендації із застосування

    1 softgel 1-2 times per day or as directed by a health professional.

    Інші інгредієнти

    Softgel capsule (gelatin, glycerin, purified water), soybean oil.

    Contains no artificial colors, preservatives, or sweeteners- no dairy, starch, sugar, wheat, gluten, yeast, corn, egg, fish, shellfish, salt, tree nuts, or GMOs.

    Manufactured by Natural Factors to ensure safety and potency in accordance with Good Manufacturing Practices (GMP) of the FDA and health Canada.

    Попередження

    As with any supplement, consult your health professional before use if you are pregnant, breastfeeding or try to conceive, or if you are taking mediation, have a medical condition or anticipate a surgery. Keep out of reach of children.

    Sealed for your protection. Do not use if seal is broken. For freshness, store in a cool, dry place.

    Поживна цінність
    Serving Size: 1 Softgel
    Amount Per Serving %Daily Value
    Vitamin E (d-alpha tocopherol) 400 IU 1,330%
    Mixed tocopherols (gamma, delta, beta) 10 mg **
    ** Daily Value not established.
    Покупець
    30.11.2019
    text_comment
    Змішаний втамін Е відновлює гормональний фон жіночого здоровя омомолджує організм , треба пропивати курсом обовязково на постійній основі. Зручний розмір капсул, легко ковтати, зпиваючи водою. Чудови бренд вітамінів
    Покупець
    30.11.2019
    text_comment
    Змішані токофероли найефективніше працюють, однокомпонентні токофероли можуть нашкодити, а в даному випадку для такою якості і ціна не кусається
    Покупець
    24.07.2021
    text_comment
    вітамін Е для пружності й зволоженості шкіри. приймаю разом з вітаміном А. склад дуже класний, вітамін Е у засвоюваній формі
    Покупець
    23.08.2020
    text_comment
    Хороше дозування, мені підійшло. Аптечні аналоги дуже дорогі
    Покупець
    22.12.2019
    text_comment
    Цей продукт Вітамін E (268 мг)»— високоефективний натуральний вітамін Е у формі d-альфа-токоферолу з бета-, дельта- і гамма-токоферолами, що зустрічаються в природі. Вітамін Е — антиоксидант, який захищає клітинні мембрани та запобігає пошкодженню організму вільними радикалами. Він підтримує серцево-судинну систему та загальний стан здоров’я. Щоденний прийом вітаміну Е особливо важливий для підтримки нормального росту клітин і для людей, які ведуть активний спосіб життя. Придбала саме цей вітамін Е завдяки гарним відгкам на сайті. Вживається легко, ніяких розладів в організмі через його прийом не має. Приймаємо всією родиною. Плануємо приймати ці вітаміни і надалі.
    Покупець
    20.09.2021
    text_comment
    Відтепер я завжди купую вітамін Е, але цей був дешевший, тому купив його. Я не дуже розумію різницю, але, здається, деякий час тут все добре. Я приймаю 800 МО щоранку. Раніше була менорагія, але кількість менструальної крові значно зменшилася.
    Покупець
    16.08.2019
    text_comment
    Чудова якість та вигідна ціна. Маю проблеми зі шкірою рук, тому в комплексі з вітаміном А приймаю протягом місяця і результам чудовий. Рекомендую.
    Покупець
    15.10.2021
    text_comment
    Раніше я вживав інші продукти, але я не знаю ефекту цього продукту, але я вважаю, що він допомагає засвоювати інші поживні речовини, і приймаю його постійно. Він має пристойний розмір і зовсім не обтяжливий. Ні запаху, ні смаку дивного. Я задоволена.
    Покупець
    15.08.2018
    text_comment
    Я приймав різні добавки з метою омолодження, але через хвилювання, що я не відчуваю ефекту, а бюджет був обмежений кожен день, я приймав достатньо вітаміну С і вітаміну Е, які є основними добавками, приблизно на років півтора.Останнім часом з оточення виглядає молодшим. Я не думаю, що це кардинально зміниться, але фізичний стан і шкіра повільно змінюються. Перш за все, найкращий урожай — це те, що мій поточний фізичний стан змушує мене почувати себе позитивно. Просимо не підвищувати ціну через зниження курсу єни.
    Покупець
    08.06.2020
    text_comment
    хороший якісний вітамін е в гарному дозуванні хорошого засвоюються організмом добре впливає на наш шкіру і волосся