• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Natural Factors, вітамін С, з біофлавоноїдами та шипшиною, 1000 мг, 90 таблеток


    Виробник: Natural Factors
    Код товару: NFS-01344
    Наявність: Є в наявності
     ₴831  ₴680
    Купити

    Докладно про товар Natural Factors, вітамін С, з біофлавоноїдами та шипшиною, 1000 мг, 90 таблеток :

  • Дієтична добавка
  • Підходить для веганів і вегетаріанців
  • Чистота та ефективність гарантовані
  • Вітамін C 1000 мг містить цитрусові біофлавоноїди й шипшину для оптимізації використання вітаміну C організмом. Біофлавоноїди сприяють кращому засвоєнню продукту та взаємодіють із вітаміном C, забезпечуючи антиоксидантний захист, підтримуючи здоровий рівень колагену й допомагаючи підсилити міцність капілярів.

    Вітамін C — це ефективний антиоксидант, що підтримує здоров’я кісток, хрящів, зубів і ясен. Він допомагає захистити клітини від пошкодження вільними радикалами та сприяє їхньому здоровому росту. Приймаючи вітамін C, можна компенсувати його нестачу в щоденному раціоні.

    Isura
    Без ГМО: підтверджено документально ✔
    Мас-спектрометрія: продукт пройшов лабораторні випробування ✔

    Рекомендації із застосування

    Приймати 1 таблетку на день або відповідно до рекомендацій лікаря.

    Інші інгредієнти

    Мікрокристалічна целюлоза, оболонка (вуглеводна камедь [целюлоза], гліцерин), кроскармелоза натрію, стеарат магнію (рослинного походження), діоксид кремнію.

    Без штучних барвників, консервантів підсолоджувачів- молочних продуктів, крохмалю, цукру, пшениці (глютену), дріжджів, сої, яєць, риби, молюсків, інгредієнтів тваринного походження, солі, деревних горіхів, ГМО.

    Попередження

    Перед застосуванням будь-яких дієтичних добавок під час вагітності, планування вагітності, грудного вигодовування, прийому препаратів, підготовки до хірургічної операції або за наявності захворювань слід проконсультуватися з лікарем. Зберігати в недоступному для дітей місці.

    Продукт герметично упаковано з міркувань безпеки. Не використовуйте цей продукт, якщо захисна плівка пошкоджена. Зберігати в сухому та прохолодному місці для збереження свіжості.

    Поживна цінність
    Розмір порції: 1 таблетка
    Кількість в 1 порції% від добової норми
    Вітамін C (аскорбінова кислота)1000 мг1111 %
    Екстракт цитрусових біофлавоноїдів
    з цитрусових (лимон [Citrus limon], апельсин [Citrus sinensis],
    грейпфрут [Citrus paradisi], мандарин [Citrus reticulata], лайм [Citrus aurantifolia]) (шкірка плоду)
    100 мг**
    Екстракт плодів шипшини 4:1 (Rosa canina)100 мг**
    ** Добову норму не визначено.
    Покупець
    31.07.2021
    text_comment
    Вітамін C - це потужний антиоксидант, що підтримує здоров'я хрящів і кісток, ясен і зубів Вітамін C 1000 мг містить цитрусові біофлавоноїди і плоди шипшини, що підвищують ефективність засвоєння продукту. Приваблює якість та розмір капсул, натуральні інгредієнти, зручне пакування. Приймаючи по 1 капсулі на день досягається загальне зміцнення здоров'я та імунітету. Шлунок реагує на харчову добавку спокійно якщо приймати разом з їжею.
    Покупець
    21.02.2022
    text_comment
    Препарат сподобався тим, що він має велику дозу, аж 1000 мг.
    А в один прийом організм може усвоїти лише 500 мг, тому цей препарт вигідний тим, що має аж 180 доз.
    Таблетки великі і легко ламаються навпіл, тому купуючи цей препарат ви отримуєте не 90 таблеток, а 180, що є дуже вигідною пропозицією.
    Покупець
    20.07.2021
    text_comment
    Вітамін С потрібно приймати у період застуд та вірусів, щоб підтримувати здоровий імунітет! Таблетка має чималий розмір, але для мене це не є проблемою. Упаковка зручна, герметична. Якістю цього препарату хороша, дає гарний ефект. У своєму складі має всі необхідні інгредієнти. Здоров'я імунної системи потрібно підтримувати і тоді хвороб буде менше.
    Покупець
    19.04.2019
    text_comment
    Купую вітамін С різних виробників і різних форм, оскільки приймаю даний вітамін постійно. Саме цей купую вперше. Чомусь до даного виробника є довіра.
    Покупець
    16.12.2020
    text_comment
    Добре.
    Покупець
    09.03.2021
    text_comment
    Даний вітамін С входив до складу набору, який був у продажу минулого року. Нам він сподобався, причому підійшов усім членам сім'ї, тому було вирішено покупку повторити.
    Покупець
    06.06.2020
    text_comment
    Хороший, якісний вітамін С в дозуванні 500 мг з доданими біофлаванорїдами для кращого засвоєння вітаміну організмом. Сприяє правильному функціонуванню імунної системи, Допомагає підтримувати нормальну функцію імунної системи під час і після великих фізичних навантажень , підтримує здоров'я кісток, хрящів, зубів і ясен.
    Покупець
    06.01.2020
    text_comment
    Цей вітамін вибрала бо в составі є шипшина, Плоди шипшини виявляють антисклеротичну і протизапальну дію, активізують ферментні системи та окисно-відновні процеси в організмі, сприяють усуненню дефіциту вітаміну С, нормалізують вуглеводний обмін, посилюють синтез гормонів і регенерацію тканин, стимулюють опірність організму до несприятливих факторів зовнішнього середовища, посилюють секрецію жовчі, збільшують діурез, зменшують ламкість і проникність капілярів.
    Покупець
    02.01.2022
    text_comment
    Приймаю вітамін С у такі холодні пори роки, коли замало їм ягод, та овочів( бо дорогі) Не знаю, пов‘язано це з прийомом, але не хворію на застудні. Якось так. Приймаю ще Д, Омегу та магній.
    Покупець
    01.09.2019
    text_comment
    чудова підтримка у період загострення вірусних хвороб, достатньо ефективний на мій погляд