• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Natural Factors, змішаний вітамін E, 200 МО, 90 капсул


    Виробник: Natural Factors
    Код товару: NFS-01400
    Наявність: Є в наявності
     ₴758  ₴620
    Купити

    Докладно про товар Natural Factors, змішаний вітамін E, 200 МО, 90 капсул :

  • Дієтична добавка
  • Природне джерело
  • Чистота та ефективність гарантовані
  • Добавка «Вітамін E (200 МО)» — це високоефективний натуральний вітамін Е у формі d-альфа-токоферолу з бета-, дельта- і гамма-токоферолами, що зустрічаються в природі. Вітамін Е — антиоксидант, який захищає клітинні мембрани і запобігає пошкодженню організму вільними радикалами. Він підтримує серцево-судинну систему і загальний стан здоров'я. Щоденний прийом вітаміну Е особливо важливий для підтримки нормального росту клітин і для людей, які ведуть активний спосіб життя.

    Сертифікат Isura:
    Без ГМО: підтверджено документально ✔
    Мас-спектрометрія: продукт пройшов лабораторні випробування ✔

    Рекомендації із застосування

    Приймати 1 капсулу 1–5 разів на день або відповідно до рекомендацій лікаря.

    Інші інгредієнти

    Капсула (желатин, гліцерин, очищена вода), соєва олія.

    Без штучних барвників, консервантів, підсолоджувачів- молочних продуктів, крохмалю, цукру, пшениці, глютену, дріжджів, кукурудзи, яєць, риби, молюсків, солі, деревних горіхів, ГМО.

    Виготовлено компанією Natural Factors з гарантією безпеки та ефективності відповідно до стандартів належної виробничої практики (GMP), розроблених Управлінням із санітарного нагляду за якістю харчових продуктів і препаратів (FDA) США та Міністерством охорони здоров’я Канади.

    Попередження

    Перед застосуванням будь-яких дієтичних добавок під час вагітності, планування вагітності, грудного вигодовування, при прийомі препаратів, наявності захворювань або підготовці до хірургічної операції слід проконсультуватися з лікарем. Зберігати в недоступному для дітей місці.

    Продукт герметично упаковано з міркувань безпеки. Не використовуйте даний продукт, якщо захисна плівка пошкоджена. Зберігати в сухому та прохолодному місці для збереження свіжості.

    Поживна цінність
    Розмір порції: 1 капсула
    Кількість в 1 порції % від добової норми:
    Вітамін E (у вигляді d-альфа-токоферолу) 200 МО 667 %
    Змішані токофероли (гамма, дельта, бета) 10 мг **
    ** Добову норму не визначено.
    Покупець
    24.07.2021
    text_comment
    Вітамін Е – потужний антиоксидант. Входячи до складу клітинних мембран, він захищає клітини від ушкодження вільними радикалами. Таким чином, вітамін Е гальмує процеси старіння і знижує ризик розвитку патологій, пов'язаних з окислювальним стресом:

    катаракти;
    атрофічних процесів у слизових оболонках дихальних шляхів і травного тракту;
    злоякісних пухлин (ця властивість стосується насамперед токотрієнолів);
    артритів;
    деменції при хворобі Альцгеймера;
    гіпертонії та ін.
    Крім того, ця речовина проявляє властивості імуномодулятора та антигіпоксанту, позитивно впливаючи на процеси клітинного дихання. Тобто, вітамін Е захищає клітини від кисневого голодування і стимулює захисні сили організму
    Покупець
    24.07.2021
    text_comment
    Вітамін Е Natural Factors Mixed Vitamin E 134 mg - одна капсула навіть перевищує норму добового споживання, тому якщо у вас сухість шкіри вони швидше допоможуть заповнити дефіцит. Капсули невеликого розміру. Упаковки вистачає на 3 місяці. Ефект проявляється вже через місяць застосування по зволоженості шкіри.
    Покупець
    24.07.2021
    text_comment
    Вітамін Е Вітамін E — це збірна назва для групи жиророзчинних сполук, що відрізняються антиоксидантною активністю і містяться природним чином в деяких продуктах. Природний вітамін Е існує у восьми хімічних формах (альфа-, бета-, гамма-, дельта-токоферол та альфа-, бета-, гама- та дельта-токотрієнол), які мають різний рівень біологічної активності. Альфа- (або α-) токоферол є єдиною формою, яка відповідає потребам людини.
    Його можно поєднувати з вітаміном А. Гарний ефект для волосся та шкіри
    Покупець
    24.07.2021
    text_comment
    Вітамін Е має сприятливу дію на роботу головного мозку, органу зору, серця, а також позитивно впливає на функціонування імунної системи .
    Покупець
    20.04.2022
    text_comment
    беру перший раз, але фірму знаю, брала інші препарати і лишилась задоволена. переглягула відгуки, і ризикнути взяти собі.
    Покупець
    14.01.2021
    text_comment
    Добавка «Вітамін E (200 МО)» — це високоефективний натуральний вітамін Е у формі d-альфа-токоферолу з бета-, дельта- і гамма-токоферолами, що зустрічаються в природі. Вітамін Е — антиоксидант, який захищає клітинні мембрани і запобігає пошкодженню організму вільними радикалами. Він підтримує серцево-судинну систему і загальний стан здоров'я. Щоденний прийом вітаміну Е особливо важливий для підтримки нормального росту клітин і для людей, які ведуть активний спосіб життя.
    Покупець
    11.07.2022
    text_comment
    ✔️1. Висипатися. Наше тіло вимагає сну щоб відновитися і підзарядитися. Якщо ви економите на сні, то ваше тіло буде перебувати в більш стресовому стані, ніж воно має бути. Стрес викликає старіння і хімічні реакції, які шкідливі. У кожного свої потреби уві сні, але ви дізнаєтеся, коли ви отримали достатньо сну. Лягайте спати трохи раніше, ніж зазвичай. Постарайтеся не пити напої, що містять кофеїн, як мінімум за 5 годин до сну. Також прийом великої кількості їжі і перегляд телевізора завадить вам швидко заснути. Регулярні заняття фізичними вправами допоможуть засипати раніше.
    ✔️2. Ходіть босоніж. Ваші ступні містять безліч нервових точок, пов’язаних з різними частинами вашого тіла. Ходіння босоніж стимулює ці точки і покращує кровообіг у всьому тілі. Якщо зазвичай ви проводите день взутим, спробуйте прогулятися босоніж. Якщо можливо, пройдіться в офісі тільки в шкарпетках (тільки переконайтеся, що вони не пахнуть). Наступного разу, коли підете виносити сміття, зробіть це босоніж. Не поспішайте, ваші ступні можуть бути понад чутливими через комфортне життя у взутті.
    ✔️3. Спробуйте що-небудь, чого ніколи раніше не пробували. Наше тіло і мозок вимагає стимуляції, щоб залишатися здоровими. Якщо ви робите одне і те ж кожен день, або виконуєте однаковий набір дій на кожних вихідних, ви серйозно обмежуєте свій ріст. Запишіться в секцію бойових мистецтв. Відвідайте тренування з йоги. Спробуйте біг по пересіченій місцевості. Візьміть на прокат гірський велосипед і Дослідіть відомі стежки в лісі з нового боку. Послухайте який-небудь новий напрямок в музиці. Прочитайте інший тип книги. Дослідіть ту вулицю, по якій ви ходите щодня, але поняття не маєте, куди вона веде.
    ✔️4. Часто рухайтеся. Об’єкти в русі залишаються в русі завжди. Якщо ви хочете бути здоровими, вам треба рухатися, як фізично, так і розумово. Намагайтеся бути якомога активнішим (знову, як фізично, так і розумово). Постарайтеся не сидіти на одному місці більше однієї години. Вставайте, пройдіться, потягніться, присядьте, пострибайте, зробіть що завгодно. Думайте про активність як про життя, і про неактивність, як про прогресуючу смерті (ще раз, як фізично, так і розумово).
    ✔️6. Зробіть що-небудь розслаблюючу. Виділяйте час для відпочинку, як можна частіше. Це може означати що завгодно: якісно проводити час з сім’єю, читати книгу біля моря, піти в похід на вихідні, або просто сидіти на свіжому повітрі, насолоджуючись моментом. Вам слід виділяти час для відпочинку кожен день, але навіть якщо вся тиждень зайнята, стрес можна зняти в лічені години на вихідних, роблячи що-небудь, що вас розслабляє.
    Покупець
    06.10.2021
    text_comment
    Регулярний прийом вітаміну Є:
    - призупиняє біологічні процеси старіння, продовжує молодість шкіра
    - підтримує красу шкіри, волосся
    -стимулює захисні сили організму
    - працює як антиоксидант, сприяє зниженню виникнення злоякісних новоутворень
    - профілактика серцево- судинних захворювань
    - сприяє нормалізації функцій статевої сфери.
    Приймаю разом з вітаміном А. розмір капсули зручний для приймання. Має нейтральний смак.
    Гарна якість, рекомендую?
    Покупець
    06.01.2020
    text_comment
    Цей вітамін мені дуже сподобався. Капсули середнього розміру з олійною рідиною всередині. Приймала майже місяць по 1 капсулі на день. Помітила що покращився значно стан шкіри і волосся! Також давала дітям через день (14 років, 11 років і 9 років)
    Покупець
    03.11.2021
    text_comment
    Виявляє ангіопротекторну дію, впливаючи на тонус і проникність судин, стимулюючи утворення нових капілярів. Показання для застосування: *Гіповітаміноз Е; *порушення менструального циклу, загроза переривання вагітності