• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Natural Factors, Lutein, 40 mg, 30 Softgels


    Виробник: Natural Factors
    Код товару: NFS-01034
    Наявність: Є в наявності
     ₴939  ₴768
    Купити

    Докладно про товар Natural Factors, Lutein, 40 mg, 30 Softgels :

  • Dietary Supplement
  • 7 mg Zeaxanthin
  • Purity & Potency Guaranteed
  • Lutein is the principal carotenoid concentrated in the macula, the central area of the retina responsible for vision. Lutein and companion carotenoid zeaxanthin work in synergy to provide nutritional support to our eyes and skin - the only organs of the body directly exposed to the outside environment. Their primary role is to provide antioxidant protection against sunlight-induce free radical damage.

    Natural Factors uses LuteinRich - a naturally-sourced lutein and zeaxanthin derived from marigold petals. LuteinRich is non-irradiated non-GMO.

    Isura™:

    Non-GMO: Documentation ✓

    Mass Spec: Lab Tested ✓

    Рекомендації із застосування

    1 softgel per day or as directed by a health professional.

    Інші інгредієнти

    Softgel (gelatin, glycerin, purified water, annatto, titanium dioxide), safflower oil, organic flaxseed oil, yellow beeswax, non-GMO sunflower lecithin.

    Contains no artificial preservatives or sweeteners- no dairy, starch, sugar, wheat, gluten, yeast, soy, egg, fish, shellfish, salt, tree nuts, or GMOs.

    Manufactured by Natural Factors to ensure safety and potency in accordance with Good Manufacturing Practices (GMP) of the FDA and Health Canada.

    Попередження

    Sealed for your protection. Do not use if seal is broken. For freshness, store in a cool, dry place.

    As with any supplement, consult your health professional before use if you are pregnant, breastfeeding or trying to conceive, or if you are taking medication, have a medical condition or anticipate a surgery. Keep out of reach of children.

    Поживна цінність
    Serving Size: 1 Softgel
    Amount Per Serving
    LuteinRich™ Lutein (Tagetes erecta) (marigold flower extract)40 mg**
    Zeaxanthin (Tagetes erecta) (marigold flower extract) 7 mg**
    **Daily Value not established.
    Покупець
    31.05.2022
    text_comment
    Повністю задоволений якістью, виглядом та ароматом товара. Все виглядає саме так, як і було обіцяно у рекламі.
    У цього лютеіна з зеаксантіном велике доза активних речовин. Це круто!
    Покупець
    30.08.2018
    text_comment
    Я побачив огляд, і зрозумів, що споживання лютеїну покращує поплавець, і коли я його шукав, я зустрів і спробував його. Минув деякий час з тих пір, як я почав, але я відчув реакцію, тому що чорні клопи мерехтіли через поплавок, але він став розпливчасто схожим на тінь. Однак, оскільки це м’які капсули, вони прилипають одна до одної влітку, і мені щоразу важко виймати одну таблетку з пляшки. (усмішка)
    Покупець
    30.01.2018
    text_comment
    Якщо багато працюєте за комп'ютером, або вік 35-,тоді обов'язково треба приймати лютеїн. і краще у чистому вигляді,бо концентрація більша. у вітамінів для зору лютеїну дуже мало 6 мг приблизно. а тут чистого 40 г. я приймаю 1 капсулу раз на 2 дні вранці після сніданку. Очі не так втомлюються і не сльозяться
    Покупець
    28.10.2018
    text_comment
    Я купила його, тому що в мого чоловіка прогресувала пресбіопія, і він сказав, що він не в фокусі. Нещодавно я купив його, тому що іноді мені важко роздивитися смартфон і зосередитися на ньому. В результаті поле зору стає чітким, і я відчуваю, що його легко сфокусувати. Я тільки починаю, тому спробую використати його деякий час!
    Покупець
    24.01.2021
    text_comment
    Для очей чудові вітамінки. Дуже напружена робота за комп'ютером, є втома очей, тому необхідно підтримувати стан здоров'я. Зір добавка не покращує, але підтримує. взяла цього разу вдвічі більше дозування, і помітила, що і розмір вдвічі більший. Це не проблема, просто спостереження. Пропиваю добавку місяць, потім роблю перерву.
    Покупець
    23.05.2019
    text_comment
    Чудово знімає втому і напругу очей. Тепер працювати за ПК набагато легше. Рекомендую
    Покупець
    22.01.2021
    text_comment
    Для підтримки функції зору нам потрібні багато речовин. Наприклад, бета-каротин, чорниці, таурин, але особливо необхідний очам лютеїн. Його роль в захисті зору відкрита не так давно, але вже визнана всіма офтальмологами світу.
    Вітаміни тільки почала приймати,в подальшому доповню свій відгук,поки все добре.
    Покупець
    09.03.2020
    text_comment
    Замовила цей препарат, т.к. багато працюю за комп'ютером, у мене розвинувся спазм акомодації. Приймаю 1 капсулу на день під час або після їди. Через 3 тижні зір став трохи чіткішим, менше розпливається перед очима, коли дивлюся в далечінь. Ефект практично не помітний. Судячи з усього, цей препарат підтримує його приймають регулярно тривалими курсами або на постійній основі. Це не той препарат, який творитиме дива з вашими очима, але гірше не зробить, і на тому спасибі. Можливо, з прийомом препарату зір падатиме повільніше. Якщо для когось це має значення, то капсули маленькі, червоно-коричневого кольору, зручно ковтати.
    Покупець
    08.05.2020
    text_comment
    ЕФЕКТИВНІ, АЛЕ НЕ МОЖНА ПРИ ГРУДНОМУ ГОДУВАННІ, В ДИТИНИ ЗРАЗУ ПІШЛА РЕАКЦІЯ ПОЧАЛА ЧАСТО КЛІПАТИ, ПЕРЕСТАЛА ПИТИ І ВСЕ ПРОЙШЛО
    Покупець
    03.03.2019
    text_comment
    Лютеїн для підтримки зору. Це дуже важливо, адже ми багато часу проводимо за працею в ноутбуці, планшеті чи телефоні. А тут дуже хороше дозування. Хороша якість.