• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Natural Factors, засіб для очищення печінки та жовчного міхура, 90 капсул


    Виробник: Natural Factors
    Код товару: NFS-04645
    Наявність: Є в наявності
     ₴946  ₴774
    Купити

    Докладно про товар Natural Factors, засіб для очищення печінки та жовчного міхура, 90 капсул :

  • Дієтична добавка
  • Herbal Factors
  • Підтримка печінки й жовчного міхура
  • Чистота та ефективність гарантовані
  • Natural Factors засіб для очищення печінки й жовчного міхура — це синергетичний баланс стандартизованих трав, який підтримує здоров’я печінки та жовчного міхура.

    Сертифікат Isura:

    без ГМО: підтверджено документально✔

    Мас-спектрометрія: продукт пройшов лабораторні випробування ✔

    Рекомендації із застосування

    Приймати 1 капсулу1–3 рази на день або відповідно до рекомендацій медичного працівника.

    Інші інгредієнти

    Желатинова капсула (желатин, очищена вода), мікрокристалічна целюлоза, стеарат магнію (рослинного походження).

    Без штучних консервантів, підсолоджувачів. Без молочних продуктів, крохмалю, цукру, пшениці, глютену, дріжджів, сої, яєць, риби, молюсків, солі, деревні горіхи, ГМО.

    Виготовлено компанією Natural Factors з гарантією безпеки та ефективності у відповідності зі стандартами належної виробничої практики (GMP), розробленими Управлінням із санітарного нагляду за якістю харчових продуктів і препаратів (FDA) США та Міністерством охорони здоров’я Канади.

    Попередження

    Перед застосуванням будь-яких дієтичних добавок під час вагітності, планування вагітності, грудного вигодовування, при прийомі препаратів, наявності захворювань або підготовці до хірургічної операції слід проконсультуватися з медичним працівником. Зберігати в недоступному для дітей місці.

    Продукт герметично упаковано з міркувань безпеки. Не використовуйте даний продукт, якщо захисна плівка пошкоджена. Зберігати в сухому прохолодному місці.

    Поживна цінність
    Розмір порції: 1 капсула
    Кількість в 1 порції% від добової норми
    Розторопша плямиста (Silybum marianum) (насіння)100 мг **
    Силімарин (60 %)60 мг **
    Порошок артишоку (Cynara scolymus) (листя)100 мг **
    Екстракт куркуми (Curcuma longa) (корінь)50 мг **
    Куркуміноїди (10 %)5 мг **
    Екстракт кульбаби (Taraxacum officinale) (корінь)25 мг **
    Інулін (25 %)6,3 мг**
    ** Добову норму не визначено
    Покупець
    28.12.2021
    text_comment
    взяла для очищення печінки і жовчного міхура,бо він у мене зігнутий і Не значні зміни. відходить жовч. таблетки зняли важкість та біль відразу. приймаю по три щодня - ще немає місяця,а результат вже видно. при цьому очистилася шкіра. буду брати ще,бо 1 банки вистачає лише на місяць.
    Покупець
    24.12.2019
    text_comment
    звичайний трав'яний збір, хоча і гарні компоненти, для профілактики зводиться, якщо нема особливих проблем
    Покупець
    24.09.2019
    text_comment
    Чи варто говорити про потребу печінки в детоксикаціі? Адже, на жаль, все те, що ми вживаємо дуже негативно впливає на іі стан, а відповідно на функцію жовчеутворення і детоксикаціі. Перевагою цього преппрату є те, що до складу входять інгредієнти, які покращують і відтік жовчі, і виведення токсинів.
    Проте, перш ніж вживати ці капсули, слід впевнитись, що в жовчному міхурі немає камінчиків (зробити УЗД). Бережіть один з найважливіших органів нашого організму - печінку і будьте здорові!
    Покупець
    24.04.2022
    text_comment
    Беру вже не вперше, якість чудова! Розмір пігулки нормальний, ковтати легко. Засоби для очищення та підтримки печінки та жовчного міхура п’ю періодично та намагаюсь змінювати бади, та до цього все одно повертаюсь бо ціна=якість мені підходять
    Покупець
    20.02.2021
    text_comment
    супер ефекту не помітила, проте і погіршення не відчув
    вдруге не буду замовляти
    Покупець
    18.10.2021
    text_comment
    Раніше замовляла їх через знайому. А приім зареєструвалася і замовила собі. Хороший препарат для очищення печінки і для кращого відтоку жовчі)Маю пігментні плями на обличчі тому за порадою лікаря стала чистити печінку)Через деякий час вже помітний результат:шкіра обличчя стає світлішою.Можливо діє тому,що приймаю в комплексі з сивороткою для обличчя вітамін С.Препарат має трошки послаблюючий ефект хоча можливо це так у мене!Рекомендую!
    Покупець
    16.12.2021
    text_comment
    Взяла цю марку вперше. прицмаю тиждень. нема ніяких неприємних відчуттів. Звичайно треба пропити курс, щоб покращився стан, але цей препарат дешевший від тих що я раніше брала, тому буду брати ще.Тут є артішок, а це дуже добре для жовчного.
    Покупець
    16.09.2021
    text_comment
    Він активізує роботу печінки і позбавляється від жиру. Основне правило. Почніть приймати одну таблетку, поки не зрозумієте, наскільки вона чутлива. При першому застосуванні я відчула легкість у верхній частині живота. Сподіваюся що продукт досягне необхідного рівня в майбутньому.ваші батьки
    Покупець
    12.10.2020
    text_comment
    Дуже гарний комплекс для підтримки роботи печінки. Натуральний склад, якісні інгредієнти. Задоволена результатом. Найулюбленіший бренд. Рекомендую
    Покупець
    11.12.2021
    text_comment
    Пробувала дуже багато різних комплексів на сайті для підтримки печінки та жовчного міхура, але цього разу вирішила пошукати один, загальний, і щоб був бюджетний. Бренд я люблю та поважаю. Комплекси вони завжди робочі. Склад мені сподобався. У ньому всі необхідні трави для підтримки жовчовідтоку та покращення процесу детоксикації печінки. Звісно, я посилюю цей процес ще й вітамінами групи В. Це важливо. Розмір капсул стандартний (навіть трохи менше та тонше звичайного). Пити легко. Зірку знімаю, бо не змогла заварити траву та випити як чай. Він надто гіркий на смак. Але це означає, що користь і ефект однозначно буде. Жовчний та печінка люблять гіркоти. П'ю під час їжі, щоб уникнути зайвого виділення жовчі. Це може пошкодити стінки шлунка до тих, хто має рефлюкс. Загалом хороший комплекс. Як нутриціолог сміливо рекомендую. Сподіваюся, мій відгук був для вас корисним. Здоров'я вам та вашим близьким.