• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Natural Factors, L-Tyrosine, 500 mg, 60 Vegetarian Capsules


    Виробник: Natural Factors
    Код товару: NFS-02803
    Наявність: Є в наявності
     ₴701  ₴573
    Купити

    Докладно про товар Natural Factors, L-Tyrosine, 500 mg, 60 Vegetarian Capsules :

  • Dietary Supplement
  • Free Foam Amino Acid
  • Stress Management
  • Suitable for Vegetarians/Vegans
  • Purity & Potency Guaranteed
  • L-Tyrosine plays an important role in producing dopamine and noradrenaline, which are helpful for everyday stress management. It helps transform fats into energy and promotes normal and healthy brain function including memory and concentration. It also supports normal muscle movement. Natural Factors amino acids are the highest quality pharmaceutical grade products available.

    Isura™:
    Non-GMO: Documentation ✔
    Mass Spec: Lab Tested ✔

    Рекомендації із застосування

    2 capsules 3 times per day or as directed by a health professional.

    Інші інгредієнти

    Vegetarian capsule (carbohydrate gum [cellulose], purified water), magnesium stearate (vegetable grade), silica.

    Contains no artificial colors, preservatives, or sweeteners- no dairy, starch, sugar, wheat, gluten, yeast, soy, corn, egg, fish, shellfish, animal products, salt, tree nuts, or GMO's.

    Manufactured by Natural Factors to ensure safety and potency in accordance with Good Manufacturing Practice (GMP) of the FDA and Health Canada.

    Попередження

    As with any supplement, consult your health professional before use if you are pregnant, breastfeeding, or trying to conceive, or if you are taking medication, have a medical condition, or anticipate a surgery. Keep out of the reach of children.

    Sealed for your protection. Do not use if seal on cap is broken. For freshness, store in a cool, dry place.

    Поживна цінність
    Serving Size: 2 Vegetarian Capsules
    Servings Per Container: 30
    Amount Per Serving%Daily Value
    Calcium (dicalcium phosphate)50 mg 4%
    L-Tyrosine (Pharmaceutical Grade) 1000 mg **
    **Daily Value not established.
    Покупець
    23.12.2021
    text_comment
    Приймаю, як загальноукріплююче для щитовидної залози. Плюс для підтримки сил велике діло
    Покупець
    22.04.2022
    text_comment
    Беру завжди тірозин для підтримки розумової працездатності, гарно працює якщо приймати на постійній основі, йому потрібен час щоб розігнатися так би мовити. Гарна ціна враховуючи інші бренди. Капсули нормального розміру, якість хороша
    Покупець
    19.06.2022
    text_comment
    L-тирозин відіграє важливу роль у виробленні дофаміну й норадреналіну, які допомагають боротися зі щоденними стресами. Він сприяє перетворенню жирів на енергію та нормальній роботі мозку, включно з пам’яттю й концентрацією. Крім того, він підтримує нормальний рух м’язів. Амінокислоти Natural Factors є продуктами вищого фармацевтичного ступеня чистоти.
    Покупець
    19.06.2022
    text_comment
    L-тирозин відіграє важливу роль у виробленні дофаміну й норадреналіну, які допомагають боротися зі щоденними стресами. Він сприяє перетворенню жирів на енергію та нормальній роботі мозку, включно з пам’яттю й концентрацією. Крім того, він підтримує нормальний рух м’язів. Амінокислоти Natural Factors є продуктами вищого фармацевтичного ступеня чистоти
    Покупець
    19.04.2019
    text_comment
    Купую вже не вперше, для щитоподібної залози. Мені подобається, і ціна більш-менш доступна. Крім того, цей виробник і в інших БАДах зарекомендував себе добре!
    Покупець
    18.03.2021
    text_comment
    Спробую дорожче.
    Покупець
    15.04.2020
    text_comment
    За допомогою цього препарату покращую стан під час незначного гіпотеріоза. Допомогає. Але приймаю не 2 таблетки (як написано в інструкції, а по 1, бо 1000 mg для мене забагато. Приймаю зранку, переноситься добре, додає бадьорості та сил.
    Покупець
    08.07.2019
    text_comment
    Коротко та у справі. 1) Відчувається приплив сил і енергії, ніколи б не подумав, що таке може бути від амінокислоти. 2)Помітив збільшення стресостійкості. 3) Покращує увагу та пам'ять. Бажано перед прийомом здати аналіз ТТГ, т.к. впливає на щитовидку. *Якщо відгук був корисний-тисніть палець вгору) Дякую за увагу.
    Покупець
    06.01.2021
    text_comment
    Тирозин допомагає у виробництві дофаміну та норадреналіну, що покращує концентрацію та енергію протягом дня та допомагає отримати якісний сон вночі. Він відомий як харчова добавка, яка допомагає при депресії, млявості, безсонні та СДУГ, і він дуже допомагає. Однак при попаданні всередину тирозин сприяє виробленню меланіну, який може спричинити плями та веснянки, тому будьте обережні. Від прийому слід утриматися хворим на гіпертиреоз. Якщо це було корисно, натисніть кнопку «Подобається», дякую. Сподіваюся, це буде корисно багатьом людям. Тирозин допомагає у виробництві дофаміну та норадреналіну, що покращує концентрацію та енергію протягом дня та допомагає отримати якісний сон вночі. Він відомий як харчова добавка, яка допомагає при депресії, млявості, безсонні та СДУГ, і він дуже допомагає. Однак при споживанні тирозин сприяє виробленню меланіну, який може викликати плями та веснянки, тому будьте обережні. Від прийому слід утриматися хворим на гіпертиреоз. Будь ласка, дайте мені великий палець, якщо ви вважаєте це корисним.
    Покупець
    04.02.2018
    text_comment
    Якість, склад в цілому та інгредієнт (L-тирозин) зокрема - гарні і не викликають нарікань.
    Дозування - достатньо висока доза порівняно з аналогами (це відчутна перевага відносно подібних товарів).

    Ефективний, дієвий засіб для загального здоров'я, бере участь у ліпідному обміні, регулює апетит, покращує синтез меланіну, нормалізує роботу надниркових залоз, гіпофіза, щитовидної залози, підвищується енергія, більше сил для тренування, легше переноситься дієта і т.п.

    Приймаємо усією сім'єю (вік від 30 років) вже досить довго (декілька місяців).

    Смак - нейтральний, аромат, запах відсутній.

    Розмір капсули невеликий, ковтати зручно.
    Упаковка зручна, герметична, ціла, велика.