• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Natural Factors, L-Lysine, 500 mg, 90 Vegetarian Capsules


    Виробник: Natural Factors
    Код товару: NFS-02823
    Наявність: Є в наявності
     ₴766  ₴626
    Купити

    Докладно про товар Natural Factors, L-Lysine, 500 mg, 90 Vegetarian Capsules :

  • Dietary Supplement
  • Free Form Amino Acid
  • Healthy Immune System
  • Suitable for Vegetarians/Vegans
  • Purity & Potency Guaranteed
  • L-lysine ia an essential amino acid necessary for growth, development, tissue maintenance and repair. L-lysine supports a healthy immune system and is one of the nine essential amino acids that the body needs to produce proteins. Natural Factors amino acids are the highest quality pharmaceutical grade products available.

    Isura™:

    Non-GMO: Documentation ✔

    Mass Spec: Lab Tested ✔

    Рекомендації із застосування

    2 capsules 3 times per day or as directed by a health professional.

    Інші інгредієнти

    Vegetarian capsule (carbohydrate gum [cellulose], purified water), rice powder, magnesium stearate (vegetable grade), silica.

    Contains no artificial colors, preservatives, or sweeteners- no dairy, sugar, wheat, gluten, yeast, soy, corn, egg, fish, shellfish, animal products, salt, tree nuts, or GMO's.

    Manufactured by Natural Factors to ensure safety and potency in accordance with Good Manufacturing Practices (GMP) of the FDA and Health Canada.

    Попередження

    As with any supplement, consult your health professional before use if you are pregnant, breastfeeding, or trying to conceive, or if you are taking medication, have a medical condition, or anticipate a surgery. Keep out of reach of children.

    Sealed for your protection. Do not use if seal is broken. For freshness, store in a cool, dry place.

    Поживна цінність
    Serving Size: 2 Vegetarian Capsules
    Serving Per Container: 45
    Amount Per Serving% Daily Value
    L-lysine (hydrochloride) (pharmaceutical grade)1000 mg**
    **Daily Value not established.
    Покупець
    30.11.2020
    text_comment
    Довіряю якості інгредієнтів цієї фірми. Склад його чудовий. Розмір упаковки великий і надовго вистачить. П'ю його разом із колагеном вранці. Якість шкіри помітно покращилася і М'язи ніби стали пооб'ємнішими. Користь однозначно помітна. Смак у них ніякий, тож легко п'ється. Начебто й Енергії побільшало і це тішить. Рекомендую, товар хороший.
    Покупець
    25.10.2019
    text_comment
    Ця амінокислота відіграє велику роль в профілактиці та лікуванні остеопорозу . Лізин захищає від герпесу, знижує рівень тривожності, сприяє синтезу колагену і покращує засвоєнню кальцію, покращує регенерацію тканин. Мені порадив невропатолог.
    Покупець
    25.03.2019
    text_comment
    Лізин або L-лізин - це одна з восьми найважливіших амінокислот, які не синтезуються організмом і надходять в нього виключно з продуктами харчування або під час прийому харчових добавок. Дана амінокислота відіграє важливу роль для підтримки здоров'я і багатьох фізіологічних процесів. Вона не лише позитивно впливає на функціонування окремих органів і їх систем, але також необхідна для будівництва білка, засвоєння заліза і цинку, утворення карнітину і колагену. Лізин сприяє росту м'язової маси, бере участь в процесі жирового обміну, результатом якого є вивільнення додаткової енергії. Ця незамінна амінокислота позитивно впливає на весь організм. Вона захищає від герпетичних висипань, знижує рівень тривожності, покращує засвоєння кальцію і синтез колагену.
    Покупець
    25.03.2018
    text_comment
    Якість Канадського бренду хороша. Інгредієнти L-лізин. Пакування пластикова баночка. Користь при герпесах і вірусах., Амінокислота для. М'язи Енергія для організму. Бажаю всім здоров'я та миру
    Покупець
    24.11.2020
    text_comment
    У мене не було товару, який я зазвичай купую, тому я купив його вперше. Якість, інгредієнти, розмір (форма) мені підходили. Ви пили для профілактики герпесу, який, ймовірно, з'являється при втомі, або вас мурашки? Я п'ю, коли мені хочеться.
    Покупець
    23.09.2019
    text_comment
    Капсули лізину п'ю давно. Відмінний помічник у суглобових проблемах. Розмір капсул оптимальний, підійде будь-кому. У дозуванні 500 – 2 капсули. П'ю по дві на день, щоби підтримати суглоби пальців рук. Користь є, оскільки після тижня прийому легшає. Але у мене не важкий варіант проблеми, тому тим у кого серйозніше радять МСМ з хондроїтином. Там препарат не для профілактики як лізин, а скоріше для лікування. Імунітету добре буде після тривалого прийому. На місяць не підходить, чи доведеться пити півроку, що зменшити запальні процеси. Пакування тут велике, вистачить надовго. У кінному спорті допомагає для сили м'язів та суглобів рук. М'язи у хорошому тонусі, менше напруги.
    Покупець
    23.03.2019
    text_comment
    Лікарі радять приймати цей препарат,тому що у нього дуже гарна якість,інгредієнт,покладений у склад має приємний смак,від цього вітаміну збільшується життєва енергія. Мені подобається упаковка,розмір)моя перевага припадає на цей товар,тому що цей вітамін покращує м’язи та робить мене сильнішою. Підходить по усім критеріям
    Покупець
    22.05.2019
    text_comment
    Купила цю добавку для профілактики хронічно рецидивуючого герпесу. Приймаю щодня вранці натще по капсулі. Після перенесеної коронованої вірусної інфекції імунітет став слабшим, герпес став з'являтися від будь-якого протягу. Добавки від Iherb свою справу роблять. Поки що рецидиву немає. Продовжуватиму пити до місяців трьох, чотирьох. Відгук доповню. Всім хорошого здоров'я і, головне, не хворіти!
    Покупець
    20.06.2022
    text_comment
    L-лізин купую вперше. Про важливість і користь амінокислот тільки з недавніх пір почала дізнаватися. Оскільки зараз, як ніколи, необхідна підтримка організму, вирішила спробувати дану амінокислоту. Даний бренд дуже подобається. Усім здоров'я!
    Покупець
    17.04.2019
    text_comment
    Купую Лізін не вперше, він допомогає подолати герпес. Приймаю по 1 капсулі натщерце зранку для профілактики. По 2-3 капсули на день - при проявах вірусу. Герпес теперь з’являеється дуже рідко і проходить за 1-2 дні, без болісних симпотомів. Також, помітила, що загальний стан здоров’я покращився, стала більш бадьорою та енергійною. Рекомендую!