• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Natural Factors, Micronized L-Glutamine, 1,000 mg, 90 Vegetarian Capsules


    Виробник: Natural Factors
    Код товару: NFS-02810
    Наявність: Є в наявності
     ₴912  ₴746
    Купити

    Докладно про товар Natural Factors, Micronized L-Glutamine, 1,000 mg, 90 Vegetarian Capsules :

  • Dietary Supplement
  • Free Form Amino Acid
  • Healthy Muscle Tissue & Immune System
  • Suitable for Vegetarians/Vegans
  • Purity & Potency Guaranteed
  • L-Glutamine is an amino acid that can be found throughout the body, primarily in the brain, gastrointestinal tract, muscles, and liver cells. Supplementing with L-GIutamine can help restore plasma L-Glutamine levels depleted after periods of physical stress and can accelerate recovery time Additional benefits include immunity support and energy, as well as healthy digestive, and brain function.

    Micronization technology greatly minimizes the particle size, thus allowing your body to more easily break down and absorb the glutamine. Natural Factors amino acids are the highest quality pharmaceutical grade products available.

    Isura™:
    Non-GMO: Documentation ✔
    Mass Spec: Lab Tested ✔

    Рекомендації із застосування

    1 capsule 1-2 times per day or as directed by a health professional.

    Інші інгредієнти

    Vegetarian capsule (carbohydrate gum [cellulose], purified water), stearic acid, magnesium stearate (vegetable grade), silica.

    Contains no artificial colors, preservatives, or sweeteners- no dairy, starch, sugar, wheat, gluten, yeast, soy, corn, egg, fish, shellfish, animal products, salt, tree nuts, or GMOs.

    Manufactured by natural factors to ensure safety and potency in accordance with good manufacturing practices (GMP) of the FDA and health Canada.

    Попередження

    As with any supplement, consult your health professional before use if you are pregnant, breastfeeding, or trying to conceive, or if you are taking medication, have a medical condition, or anticipate a surgery. Keep out of reach of children.

    Sealed for your protection. Do not use if seal is broken. For freshness, store in a cool, dry place.

    Поживна цінність
    Serving Size: 1 Vegetarian Capsule
    Amount Per Serving%Daily Value
    Micronized L-Glutamine (Pharmaceutical Grade) 1000 mg**
    ** Daily Value not established.
    Покупець
    26.06.2021
    text_comment
    Смак нейтральний, трішки солодкуватий.
    В середині дуже дрібний порошок, який миттєво розчиняється у воді. Відмінна якість!
    Перевага мікронізованого глутаміну в покращеному поглинанні, а значить і засвоєнні організмом.
    Прийом l-глютамін може допомогти відновити рівень цієї амінокислоти в плазмі, знижений після періодів фізичного стресу, а так само може прискорити час відновлення після фітнес тренування. Серед додаткових переваг слід відмітити енергію, що додає ця добавка, тож краще приймати вдень або перед тренуванням.
    Покупець
    25.08.2019
    text_comment
    Кожна з амінокислот має численні переваги. L-глютамін особливо корисний для людей, які страждають на проблеми з кишечником. Це приносить користь людям із СРК, аутоімунними розладами та багатьма іншими проблемами, оскільки допомагає захистити слизову оболонку кишечника. Це також корисно для фізичних вправ і фітнес-тренувань. Це високодозована капсула.
    Покупець
    24.10.2018
    text_comment
    Мені сподобався цей препарат, гарна якість та склад, буду брати ще!)
    Покупець
    19.10.2021
    text_comment
    Раніше бачив, що це не високо в чартах. Він мені був потрібний терміново, тому я його купив. Хоча він виглядає дуже звичайним, але після його вживання він дійсно діє. Іноді ви не можете просто подивитися на рейтинги. Все одно доведеться спробувати самому. Ніколи раніше не пробував цей бренд. Що стосується цього препарату, то він дійсно працює.
    Покупець
    13.12.2019
    text_comment
    Здається, він ефективний при прийомі з травними ферментами. Ціна невисока, тому буду продовжувати використовувати разом надалі.
    Покупець
    12.07.2021
    text_comment
    Слава Україні Замовляю на iHerb дуже багато вітамінів, продуктів , БАДів. Вся продукція дуже якісна і корисна при прийманні в правильному дозуванні і терміні вживання
    Дуже задоволена, що знайшла для себе даний сайт. Тепер замовляю тільки на iHerb і всім рекомендую
    Доставка завжди швидка, упаковка приходить в гарному стані без ушкоджень.
    Бажаю всім здоров'я і миру
    Покупець
    08.04.2021
    text_comment
    Глутамін є частково замінною амінокислотою, що входить до складу білка. Вона є основним джерелом енергії для клітин кишечника та печінки. Потреба в даному з'єднанні у рази зростає при травмах, підвищених фізичних навантаженнях та низці порушень у роботі ШКТ. GLN бере участь в азотистому обміні, виробленні пуринів та регуляції кислотно-лужного балансу, є нейромедіаторною речовиною. Вона регулює роботу клітин імунітету, беручи участь у захисті організму від патогенів. Її концентрація в крові вища, ніж будь-яка інша амінокислота.
    Покупець
    07.04.2021
    text_comment
    Глютамин є амінокислотою, що підтримує нормальне функціонування кишечника, а також герметизуючої кишечник, захищаючи, таким чином, від проникнення мікроорганізмів в кровотік. Покращує роботу серця, підвищує імунну систему, допомагає при виразці шлунка і прискорює загоєння ран
    Покупець
    03.11.2022
    text_comment
    Непогані вітамини, купували за призначенням лікаря, якість чудова. Легко ковтаються.
    Покупець
    03.11.2018
    text_comment
    Я купив це, щоб заспокоїти шлунок. Відколи я почав приймати це, кількість їжі, яку я з’їдаю за один прийом їжі, збільшилася. Я намагаюся приймати його з травними ферментами. Раніше це був порошок, але зараз це капсула, і я виймаю його з капсули і кладу в протеїн.