• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Natural Factors, коензим Q10, 100 мг, 60 капсул


    Виробник: Natural Factors
    Код товару: NFS-02071
    Наявність: Є в наявності
     ₴983  ₴804
    Купити

    Докладно про товар Natural Factors, коензим Q10, 100 мг, 60 капсул :

  • Дієтична добавка
  • Повністю натуральний продукт
  • Краще засвоєння
  • Чистота та ефективність гарантовані
  • Коензим Q10 найвищої якості змішаний з олією з рисових висівок для кращого засвоєння. Крім того, коензим Q10, відомий як CoQ10 або убіхінон, є натуральною речовиною, необхідною для вироблення клітинної енергії. Він є антиоксидантом, який видаляє вільні радикали в усьому організмі й бере участь у підтримці нормальної роботи серця. Коензим Q10 добре працює з вітаміном E та іншими антиоксидантами.

    Сертифікат Isura™:
    без ГМО: підтверджено документально ✔
    Мас-спектрометрія: продукт пройшов лабораторні випробування ✔

    Рекомендації із застосування

    Приймати по 1 капсулі 1–2 рази на день або відповідно до рекомендацій медичного працівника.

    Інші інгредієнти

    Олія з рисових висівок, капсула (желатин, гліцерин, очищена вода, ріжкове дерево) натуральний вітамін E.

    Не містить штучних барвників, консервантів, підсолоджувачів, молочних продуктів, крохмалю, цукру, пшениці, глютену, дріжджів, кукурудзи, яєць, риби, молюсків, солі, деревних горіхів, ГМО.

    Виготовлено компанією Natural Factors з гарантією безпеки та ефективності відповідно до реєстрації належної виробничої практики (GMP), розробленими Управлінням із санітарного нагляду за якістю харчових продуктів і препаратів (FDA) США і Міністерством охорони здоров’я Канади.

    Попередження

    Перед застосуванням будь-яких дієтичних добавок під час вагітності, планування вагітності, грудного вигодовування, при прийомі препаратів, наявності захворювань або підготовці до хірургічної операції слід проконсультуватися з медичним працівником. Зберігати в недоступному для дітей місці.

    Продукт герметично упаковано з міркувань безпеки. Не використовуйте даний продукт, якщо захисна плівка пошкоджена. Зберігати в сухому та прохолодному місці для збереження свіжості.

    Поживна цінність
    Розмір порції: 1 капсула
    Кількість в 1 порції% від добової норми
    Коензим Q10 (убіхінон)100 мг**
    ** Добову норму не визначено.
    Покупець
    30.06.2022
    text_comment
    Co Q10 - натуральний антиоксидант, який бере участь у виробленні 95% всієї клітинної енергії, а також важливий факт попереджає старіння шкіри, тому що захищає її від пошкодження ультрафіолетом і сприяє виробленню еластину і колагену. Можу сказати що моя шкіра стала більш рівна через пару тижнів прийому, сухість трохи пішла яка у мене з'являється хаотично цятками, як після курсу вітаміну Е, а ще волосся стало менше випадати. Самі капсули дуже невеликі і темно-коричневі, легко ковтаються. У кожній капсулі міститься лише до ензим, без інших добавок. Люблю цю фірму, купуватиму надалі.
    Покупець
    27.08.2019
    text_comment
    Коензим Q10 вживаємо на постійній основі тільки різних брендів. Іноді додаємо PQQ, оскільки в парі вони добре працюють. Здається, що енергії додається. Ось спробувала придбати даного бренду.
    Покупець
    27.08.2019
    text_comment
    Коензим Q10 найвищої якості змішаний з олією з рисових висівок для кращого засвоєння. Крім того, коензим Q10, відомий як CoQ10 або убіхінон, є натуральною речовиною, необхідною для вироблення клітинної енергії. Він є антиоксидантом, який видаляє вільні радикали в усьому організмі й бере участь у підтримці нормальної роботи серця. Коензим Q10 добре працює з вітаміном E та іншими антиоксидантами.
    Покупець
    26.08.2019
    text_comment
    Коензим Q10-це натуральний антиоксидант, """"фермент молодості"""", який бере участь у безлічі процесів нашого організму. З віком вироблення Q10 значно знижується. Оскільки мені вже 50-, я вирішила поповнити свій організм цим коферменом. П'ю ці капсули зазначено в інструкції 2капс. в день. Якість цього продукту мені подобається, тому що я помічаю позитивні результати. Я стала енергійнішою і підвищилася працездатність організму. Добавка працює!
    Покупець
    23.08.2018
    text_comment
    Я постійно чую від людей, які кажуть: «Я спробував CoenzymeQ10 і нічого не відчув. Це не один із тих продуктів, які можуть змінити ваше життя миттєво. Однак це життєво важливо, особливо для тих із нас, хто старіння. Почніть з однієї на день, під час їжі та збільшуйте за потребою. Сподіваюся, це допоможе!
    Покупець
    21.03.2022
    text_comment
    Бренд ,який заслуговує довіру, Дозування хороше для профілактичних цілей.Ціна і якісь відповідає.
    Покупець
    15.10.2020
    text_comment
    Упаковка,смак в CoQ10 нормальні.Результатів на мозок,серце,шкіра,енергії наразі після 10 днів невидно,ще на разі вживаю.
    Покупець
    15.01.2019
    text_comment
    Мене звати Люба. Люблю Україну! Живу в Україні. Мій чоловік зараз в ЗСУ, а я плету маскувальні сітки для фронта. В цей важкий для нас час ми повинні піклуватися про своє здоровʼя, здоровʼя своїх близьких та наших воїнів. Всім бажаю миру! Підтримайте мої відгуки, будь ласка. Дякую . На iHERB чудові продукти. Рекомендую ? My name is Lyuba. I love Ukraine ! I live in Ukraine. My husband is now in theArmy and I weave camouflage nets for the front. In this difficult time for us we must take care of our health, the health of our close people and our fighters. I wish everyone PEACE. Support my reviews . Thank you. Great products from iHERB. I recommend ?
    Покупець
    12.07.2021
    text_comment
    Слава Україні Замовляю на iHerb дуже багато вітамінів, продуктів , БАДів. Вся продукція дуже якісна і корисна при прийманні в правильному дозуванні і терміні вживання
    Дуже задоволена, що знайшла для себе даний сайт. Тепер замовляю тільки на iHerb і всім рекомендую
    Доставка завжди швидка, упаковка приходить в гарному стані без ушкоджень.
    Бажаю всім здоров'я і миру
    Покупець
    04.06.2022
    text_comment
    авдяки речовині організм швидко засвоює вітаміни й мінерали. Люди, які вживають коензим, мають хорошу пам'ять і міцну нервову систему
    Якщо цей відгук був корисний поставте будь ласка ВАм не важко, а мені приємно:)