• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Natural Factors, добавка для здоров’я щитовидної залози, 60 вегетаріанських капсул


    Виробник: Natural Factors
    Код товару: NFS-03510
    Наявність: Є в наявності
     ₴946  ₴774
    Купити

    Докладно про товар Natural Factors, добавка для здоров’я щитовидної залози, 60 вегетаріанських капсул :

  • Дієтична добавка
  • Поживна рослинна підтримка
  • Підтримує обмін речовин
  • Підходить для веганів і вегетаріанців
  • Чистота та ефективність гарантовані
  • Формула для здоров’я щитовидної залози — це дієтична добавка для підтримки нормальної роботи щитовидної залози, що є основним органом, який відповідає за обмін речовин.

    Isura
    Без ГМО: підтверджено документально ✔
    Мас-спектрометрія: продукт пройшов лабораторні випробування ✔

    Рекомендації із застосування

    Приймати 2 капсули 1–2 рази на день або відповідно до рекомендацій лікаря.

    Інші інгредієнти

    Вегетаріанська капсула (вуглеводна камедь [целюлоза], очищена вода), мікрокристалічна целюлоза, стеарат магнію (рослинного походження).

    Без штучних барвників, консервантів, підсолоджувачів- без молочних продуктів, крохмалю, цукру, пшениці, глютену, дріжджів, сої, яєць, риби, молюсків, інгредієнтів тваринного походження, солі, деревних горіхів, або ГМО.

    Виготовлено компанією Natural Factors з гарантією безпеки та ефективності у відповідності зі стандартами належної виробничої практики (GMP), розробленими Управлінням із санітарного нагляду за якістю харчових продуктів і препаратів (FDA) США і Міністерством охорони здоров’я Канади.

    Попередження

    Перед застосуванням будь-яких дієтичних добавок під час вагітності, планування вагітності, грудного вигодовування, при прийомі препаратів, наявності захворювань або підготовці до хірургічної операції слід проконсультуватися з лікарем. Зберігати в недоступному для дітей місці.

    Продукт герметично упаковано з метою безпеки. Не використовуйте даний продукт, якщо захисна плівка пошкоджена. Зберігати в сухому та прохолодному місці для збереження свіжості.

    Поживна цінність
    Розмір порції: 2 вегетаріанські капсули
    Порцій в упаковці: 30
    Кількість в 1 порції% від добової норми
    Пантотенова кислота (пантотенат кальцію)100 мг2000 %
    Йод (у вигляді йодиду калію)100 мкг67 %
    Селен (L-селенометіонін)50 мкг 91 %
    Мідь (глюконат)0,5 мг56 %
    Марганець (цитрат)0,5 мг22 %
    L-тирозин500 мг**
    Екстракт ашваганди (Withania somnifera) (корінь)150 мг**
    Вітаноліди (1,5 %)2,25 мг **
    Екстракт мірри (Commiphora mukul) (смола камеді)
    120 мг**
    Гуггулстерони (2,5 %)
    3 мг **
    ** Добову норму не визначено.
    Покупець
    26.12.2019
    text_comment
    Зверніть увагу: препарат містить йод (що при гіпертеріозі може спровокувати погіршення стану). Склад розрахований на недостатність щитовидної залози (йод, тирозин), цей стан визначається лише гормональними аналізами. При гормонкомпенсованому аутоімунному теріоїдиті по 1 таблетці на день протягом тижня проблем не виникло.
    Покупець
    24.12.2021
    text_comment
    Приймаю цю добавку як альтернативу медичному препарату для щитоподібної залози та маю досить позитивні результати від прийому. Згідно з результатів аналізів рівень гормонів почав нормалізуватись. Тому якість, інгредієнт не викликають сумнівів. Також зручна упаковка, нейтральний смак теж одні з переваг цієї добавка . Одна із переваг це покращення самопочуття, маю прилиа сил та енергії.

    Та мій випадок не заклик не відвідувати лікаря, адже приймаю із погодженням зі своїм лікарем і під його контролем.
    Покупець
    23.09.2020
    text_comment
    Хороша збалансована формула для підтримки і нормалізації роботи щитовидної залози.
    Одним засобом можна замінити відразу кілька основних необхідних речовин, таких як Л-тиррозин, селен, йод, магній, ашвагангу, мідь.
    Капсули зручного розміру швидко розчиняються, не віддають ніяким смаком або запахом після вживання. Крім того, цей засіб має злегка заспокійливий ефект.
    Для свого складу є досить прийнятною ціною.
    Покупець
    23.09.2020
    text_comment
    Хороша збалансована формула для підтримки і нормалізації роботи щитовідної залози. Купувала для подруги. Склад хороший. Вік 38 років. Доставка в Україну швидка - 8 днів. Смак - без смаку.
    Покупець
    22.04.2022
    text_comment
    Беру для себе за рекомендацією ендокринолога при гіпотіреозі. Про результати напишу пізніше
    І про результати: в мене нормалізувався ТТГ, почуваюся прекрасно- спокійна, не набрякаю, добре сплю, маю достатньо! життєвої енергії
    Покупець
    22.02.2019
    text_comment
    Я використовую кілька добавок для щитовидної залози, щоб отримати якомога більше стимулів для моєї повільної щитовидної залози. Це бажане доповнення до «арсеналу» проти млявої щитовидної залози.
    Покупець
    20.05.2019
    text_comment
    Чудово підтрисує функціонування щитовидної залози. У своєму складі має всі так конче потрібні елементи, що покращують стан щитовидки. З цими бадами я стала почувати себе краще, бадьоріше та життєрадісніше. Дуже зручно, що все в одній капсулі! Головне систематично приймати рано вранці натщесерце.
    Покупець
    20.03.2018
    text_comment
    якість непогана . упаковка гарно запакована. доставлено швидко - за 1 неділю . склад непоганий. приймаю жля покращення свого стану. оскільки маю задишку коли не пью . саму добавка с лрирозину сказала лікарка пропити . тут інгредієнт непогані . на смак не знаю як . я просто забываю капсулу водою . Ефект від прийому є . вік вже такий що треба підтримувати своє здоровье . все краще ніж гормони пити .
    Покупець
    18.11.2020
    text_comment
    У мене хвороба хашимото і недостатня активність щитовидної залози, тому я додав ці вітаміни до свого розпорядку дня. Я не можу сказати, що я помітив значне покращення рівня своєї енергії, але мій мозок здається трохи ясніше. Таблетки легко ковтати і виглядають хорошої якості.
    Покупець
    17.04.2019
    text_comment
    Щитовидна залоза – це невеликий орган, який знаходиться на передній поверхні шиї, що складається з двох частин (ліва і права), кожна розміром з розрізану навпіл сливу. Ці дві частки з’єднані невеликим містком – перешийком. Щитовидна залоза – це залоза внутрішньої секреції, що виробляє гормони, які допомагають контролювати багато життєво важливих функцій нашого тіла, такі як метаболізм.

    Щитовидка контролює наш метаболізм за допомогою декількох специфічних гормонів Т4 (тироксин, який містить чотири атома йоду) і Т3 (трийодтиронін, містить три атома йоду). Ці два гормони, що виробляються щитовидною залозою повідомляють клітинам організму, яка кількість енергії потрібно використовувати. При нормальному функціонуванні щитовидної залози, вона підтримує належну кількість гормонів, щоб наш метаболізм працював з потрібною швидкістю.

    Для організму важливо, щоб виділення йодовмісних гормонів відбувалося в певній кількості, оскільки при порушенні їх секреції будуть страждати всі органи і системи. В даному випадку потрібно максимально швидко віднов