• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Natural Factors, EMIQ, біоактивний кверцетин, 50 мг, 60 вегетаріанських капсул


    Виробник: Natural Factors
    Код товару: NFS-01381
    Наявність: Є в наявності
     ₴1303  ₴1066
    Купити

    Докладно про товар Natural Factors, EMIQ, біоактивний кверцетин, 50 мг, 60 вегетаріанських капсул :

  • Дієтична добавка
  • У 40 разів краще засвоєння, ніж у кверцетину
  • Підходить для веганів і вегетаріанців
  • Чистота й ефективність гарантовані
  • EMIQ або ферментативно модифікований ізокверцитрин готують за допомогою природного ферментного процесу, який приєднує полісахариди, щоб перетворити кверцетин, який має погану біодоступність, на розчинну форму (альфа-глікозил ізокверцитрин). EMIQ забезпечує переваги кверцетину з високим всмоктуванням і чудовою біодоступністю. Згідно з фармакокінетичними даними, EMIQ засвоюється до 40 разів краще (Cmax) і в 15 разів (AUC), ніж кверцетин, і досягає пікових рівнів у крові лише за 15 хвилин. Антиоксидант для підтримки здоров’я.

    Isura™

    Без ГМО: підтверджено документально ✔

    Мас-спектрометрія: продукт пройшов лабораторні випробування ✔

    Рекомендації із застосування

    Приймати 1 капсулу 1–2 рази на день або відповідно до рекомендацій лікаря.

    Інші інгредієнти

    Мікрокристалічна целюлоза, вегетаріанська капсула (вуглеводна камедь [целюлоза], очищена вода), стеарат магнію (рослинного походження).

    Без штучних барвників, консервантів, підсолоджувачів- без молочних продуктів, крохмалю, цукру, пшениці, глютену, дріжджів, яєць, риби, молюсків, інгредієнтів тваринного походження, солі, деревних горіхів, ГМО.

    Виготовлено компанією Natural Factors із гарантією безпеки й ефективності відповідно до стандартів належної виробничої практики (GMP), розроблених Управлінням із санітарного нагляду за якістю харчових продуктів і препаратів (FDA) США й Міністерством охорони здоров’я Канади.

    Попередження

    Перед застосуванням будь-яких дієтичних добавок під час вагітності, планування вагітності, грудного вигодовування, прийому препаратів, підготовки до хірургічної операції або за наявності захворювань слід проконсультуватися з лікарем. Зберігати в недоступному для дітей місці.

    Продукт герметично упаковано з міркувань безпеки. Не використовуйте цей продукт, якщо захисна плівка пошкоджена. Зберігати в сухому та прохолодному місці для збереження свіжості.

    Поживна цінність
    Розмір порції: 1 вегетаріанська капсула
    Кількість в 1 порції% від добової норми
    Вітамін С (аскорбат кальцію)50 мг56 %
    EMIQ® (ферментативно модифікований ізокверцитрин)
    (50 мг кверцетину, що добре засвоюється)
    167 мг**
    ** Добову норму не визначено.
    Покупець
    27.11.2019
    text_comment
    Знімає запалення, покращує імунітет. Купила синові від алергії, дієвий препарат.
    Покупець
    27.06.2022
    text_comment
    EMIQ або ферментативно модифікований ізокверцитрин отримують за допомогою процесу природного ферментування, який приєднує полісахариди і перетворює кверцетин, що має погану біодоступність, розчинну форму (альфа-глікозилізокверцитрин). EMIQ має не тільки переваги кверцетину, але й гарне засвоєння та чудову біодоступність. Згідно з фармакокінетичними даними, засвоєння EMIQ майже в 40 разів вище (Cmax) і в 15 разів більше (AUC), ніж у кверцетину, і досягає пікового рівня в кровотоку всього за 15 хвилин. Антиоксидант, який сприяє зміцненню здоров'я
    Покупець
    26.02.2021
    text_comment
    Супер
    Покупець
    24.12.2021
    text_comment
    Взяла на випадок застуди, упаковка ціла все дійшло добре
    Покупець
    24.09.2019
    text_comment
    Чесно? На фоні прийому нічого особливого по стану здоров'я не відчула. Поки продовжу прийом для підтримки імунітету, коли навколо так багато ковіду.
    Покупець
    24.03.2022
    text_comment
    Брала чоловікові від алергічних проявів, у нього поліпи і за будь-яких застудних захворювань або алергенів закладає ніс. Саме цей біоактивний кверцитин краще за інші препарати кверцитину, т.к. він швидше і краще всмоктується ШКТ. Кверцетин – натуральний біофлавоноїд, має протизапальну, антигістамінну дію.
    Покупець
    20.02.2018
    text_comment
    якість хороша. Приймала для профілактики.
    Антиоксидант. Стверджується наявність у речовини радіопротективного і протипухлинного ефекту. Виробляються лікарські препарати з кверцетином у вигляді таблеток, капсул, водних розчинів.
    Кверцетин застосовуються в лікуванні бронхіальної астми, захворювань серцево-судинної системи, опіків, обморожень, запалень. Використовується і при лікуванні катаракти. Допомагає в лікуванні раку молочної залози, передміхурової залози, товстого кишківника, легень, мозку, лімфосаркомі, лімфогранулематозу. Наявний у складі препаратів, що використовуються в профілактиці атеросклерозу і захворювань суглобів (артрозу, артриту).
    Покупець
    18.04.2019
    text_comment
    Ще один прекрасний кверцетин, раніше надавала перевагу іншому бренду, але ці капсули не мають стороннього аромату, тому приймати їх приємніше. Приймаємо часто для підтримки здоров’я судин, також препарат сприяє полегшенню дихання під час нападів алергії або простуди - кверцетин чудово знімає набряк слизової оболонки носа.
    Покупець
    17.04.2021
    text_comment
    Сподобалось!
    Покупець
    11.07.2020
    text_comment
    Дуже сподобався, буду брати повторно, качество гарне. Рекомендую . Ціна та якість сподобалися.