• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Natural Factors, Big Friends, жувальний вітамін D3, ягідний смак, 10 мкг, 250 жувальних таблеток


    Виробник: Natural Factors
    Код товару: NFS-01546
    Наявність: Є в наявності
     ₴831  ₴680
    Купити

    Докладно про товар Natural Factors, Big Friends, жувальний вітамін D3, ягідний смак, 10 мкг, 250 жувальних таблеток :

  • Дієтична добавка
  • Не містить цукру та глютена
  • Натуральні барвники й ароматизатори
  • Підходить для вегетаріанців
  • Чистота та ефективність гарантовані
  • Жувальний вітамін D3 Big Friends — це зручні таблетки по 10 мкг (400 МО) зі смачним ягідним ароматом. Фактор підтримки доброго здоров’я. Допомагає в розвитку та підтримці кісток та зубів. Сприяє засвоєнню та застосуванню кальцію та фосфору. Запобігає дефіциту вітаміну D.

    Isura.
    Без ГМО: підтверджено документально ✔
    Мас-спектрометрія: продукт пройшов лабораторні випробування ✔

    Рекомендації із застосування

    Діти старше 3 років: жувати 1 таблетку 1–2 рази на день або відповідно до рекомендацій лікаря.

    Інші інгредієнти

    Натуральний ароматизатор «полуниця», стеарат магнію (рослинного походження), натуральний барвник (червона морква).

    Без штучних барвників, консервантів, підсолоджувачів- молочних продуктів, цукру, пшениця, глютена, дріжджів, соя, яєць, риба, молюски, солі, деревні горіхи, ГМО.

    Виготовлено компанією Natural Factors з гарантією безпеки та ефективності відповідно до реєстрації належної виробничої практики (GMP), розробленими Управлінням із санітарного нагляду за якістю харчових продуктів і препаратів (FDA) США і Міністерством охорони здоров’я Канади.

    Попередження

    Перед застосуванням будь-яких дієтичних добавок під час вагітності, планування вагітності, грудного вигодовування, при прийомі препаратів, наявності захворювань або підготовці до хірургічної операції слід проконсультуватися з лікарем. Зберігати в недоступному для дітей місці.

    Продукт герметично упаковано з міркувань безпеки. Не використовуйте даний продукт, якщо захисна плівка пошкоджена. Зберігати в сухому та прохолодному місці для збереження свіжості.

    Поживна цінність
    Розмір порції: 1 таблетка
    Кількість в 1 порції% від добової норми для дітей 3 років% від добової норми для дорослих і дітей від 4 років
    Усього вуглеводів< 1 г< 1%†< 1%‡
    Ксилітол< 1 г

    Вітамін D3 (холекальциферол) (ланолін)10 мкг (400 МО)67%50%
    † Відсоток від добової норми за умови споживання 1000 калорій на день.
    ‡ Відсоток від добової норми за умови споживання 2000 калорій на день.
    Не є значним джерелом цукру.
    Покупець
    30.11.2020
    text_comment
    Довіряю цій фірмі, якість гарна. Розмір для дітей підходить. З вітаміном Д діти менше хворіють, краще імунітет
    Покупець
    30.07.2021
    text_comment
    Вітамін D для діток у формі жувальних вітамінок, солодуватий смак, якість та інгредієнт відповідає опису.

    ЧОМУ ДІТЯМ НЕОБХІДНИЙ ВІТАМІН Д

    Він необхідний для росту та розвитку кісток, нервової системи, зміцнення імунітету; правильного розвитку плоду в утробі матері, для підтримки здорових кісток та м’язів, попередження рахіту - стану, який викликає послаблення та деформацію кісток.

    У період з 1 по 6 років відбувається формування імунітету, фізичні зміни в організмі, діти активні та стрімко ростуть. Вітамін Д швидко витрачається організмом у цьому віці, тому важливо поповнювати його запаси.

    У підлітковий період відбуваються зміни у нервовій та ендокринних системах. Вітамін Д покращує концентрацію уваги, пам'ять, підвищує продуктивність, сприяє збільшенню м’язової маси, яка є важливою при фізичних навантаженнях.
    Покупець
    27.04.2020
    text_comment
    Жувальні вітамінки цікаві фігурки тварин з ягідним смаком. Як на мене дуже гручно і корисно, оскільки дитина вже сама нагадує що їй сьогодні потрібно дати вітаміну, у рідкій формі так нема, але це звичайно не саме головне. Основне це натуральний склад, висока якість та хороше дозування вітаміну для щоденного прийому - хороший варіант
    Покупець
    25.08.2020
    text_comment
    Хороша якість.дітям сподобався цей вітамін. Маленькі таблетки , без цукру і барвників. Вітамін Д необхідний для росту та розвитку кісток і нервової системи.
    Покупець
    24.01.2021
    text_comment
    Для нормального росту кісток
    Для нормальної роботи імунної системи
    Жувальні таблетки для дітей Mivolis містять вітамін D3, який необхідний для нормального росту і розвитку дитячих кісток. Крім того, вітамін D сприяє нормальному функціонуванню імунної системи у дітей. Вітамін D займає особливе місце серед вітамінів, так як він може утворюватися самим сонцем в шкірі. Однак, може статися так, що власного виробництва вітаміну D недостатньо для задоволення потреб організму. Особливо в похмурі і холодні місяці, коли шкіра стикається з сонячними променями лише незначно.
    Придбала хлопчикам, адже навіть у літку вони більш часу проводять в будинку за комп'ютером. Приймати зручно - розмір 5мм, смак приємний ягідний, вік найменшого 8років, старшого 14 передозування точно не буде.
    Після закінчення прийому допишу відгук.
    Покупець
    16.01.2022
    text_comment
    Приємні на смак, діти їдять, це важливо! Велика кількість, 120 штук, приймати по 1-2 в день тобто вистачить на довго. Виробник Канада.
    Маленькі таблетки, без цукру і барвників, максимально натуральні. Для дітей віком від 3 років і старше. Частота приймання щоденно. В осінньо-зимовий період це обов'язкова добавка до вживання, що покращує самопочуття, і загальний стан здоров'я.
    Покупець
    12.09.2021
    text_comment
    Розмір баночки не маленький,але вміст займає десь третю її частину,що здивувало).Самі таблетки маленького розміру,смачні.Перевагою є те,що в банці велика кількість,вистачить надовго.
    Дітям сподобались,будемо замовляти.
    Покупець
    12.04.2018
    text_comment
    Якість відмінна.Смак ягід.Для щоденного використання.Розмір жувальної таблетки маленький 5 мм.Економна упаковка.Вік дітки старше 3 роки,щоб могли розсмоктувати таблетку.Порція 2 таблетки на добу.Перевага даного продукту велика упаковка,приємний смак.Частота прийому з вересня по травень в Україні.Добавка до щоденного раціону.Рекомендовано дітям для досягнення достатнього рівня вітаміну Д.
    Покупець
    10.03.2021
    text_comment
    Дана форма вітаміну — це зручні таблетки по 10 мкг зі смачним ягідним ароматом. Фактор підтримки доброго здоров’я. Допомагає в розвитку та підтримці кісток та зубів. Сприяє засвоєнню та застосуванню кальцію та фосфору. Запобігає дефіциту вітаміну D.
    Інгредієнт натуральні, без штучних ароматизаторів, ГМО, що дуже важливо для мене як для мами. Смак дітям дуже подобається, розмір зручний, діти легко розжовують. Упаковка також приваблива, особливо для моїх хлопців))
    Вік дітей - 2 і 6 років. Старшому даю дві таблеточки, меншому одну.
    Після прийому вітаміну відчувається покращення і підвищення імунітету. Особливо у старшого, легше переносить вірусні захворювання. Набагато легше ніж це було до прийому вітаміну Д.
    Покупець
    10.02.2019
    text_comment
    Маленькі на розмір, солоденькі таблетки, що легко розжовуються. Дітям сподобались на смак, самі просять їх з самого ранку давати. Велика упаковка 250 таблеток, порція 2 таблетки, тому вистачить надовго. Головне що подобається моїм дітям і це їх головна перевага. В одній таблетці 400 МО, тому можна корегувати дозу використання на різний вік дітей.