• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Natural Factors, «Великі друзі», жувальний мультивітамінний комплекс з мінералами, зі смаком ягід з джунглів, 60 жувальних таблеток


    Виробник: Natural Factors
    Код товару: NFS-01549
    Наявність: Є в наявності
     ₴895  ₴732
    Купити

    Докладно про товар Natural Factors, «Великі друзі», жувальний мультивітамінний комплекс з мінералами, зі смаком ягід з джунглів, 60 жувальних таблеток :

  • Дієтична добавка
  • Містить концентрати з цілісних продуктів
  • Не містить цукру та глютену
  • Натуральні барвники й ароматизатори
  • Підходить для вегетаріанців
  • Чистота та ефективність гарантовані
  • Жувальний мультивітамінний комплекс«Великі друзі» — комплексна та смачна жувальна полівітамінна та мінеральна формула, що підсолоджена ксилітом, здоровою альтернативою для дітей без цукру, яка не шкодить зубам. Створений для підтримки міцного здоров’я активних та зростаючих дітей віком від 3 років. Допомагає у розвитку та підтримці здоров'я кісток, зубів, ясен, шкіри, оболонок. Підтримує зір, нічне бачення, а так само імунну функцію.

    Isura™:
    без ГМО: підтверджено документально ✔
    Мас-спектрометрія: продукт пройшов лабораторні випробування ✔

    Рекомендації із застосування

    Дітям від 3 років: розжовувати по 1 таблетці 1–2 рази на день або відповідно до рекомендацій лікаря.

    Інші інгредієнти

    Мікрокристалічна целюлоза, натуральні фруктові ароматизатори (малина, ананас, банан, гранат, манго, маракуя, апельсин, тангерин, мандарин, вишня, лохина, полуниця), модифікований харчовий крохмаль, лимонна кислота, стеарат магнію (рослинного походження).

    Містить сою.

    Без штучних барвників, консервантів, підсолоджувачів, молочних продуктів, цукру, пшениці, глютену, дріжджів, яєць, риби, молюсків, деревних горіхів, ГМО.

    Виготовлено компанією Natural Factors з гарантією безпеки та ефективності відповідно до стандартів належної виробничої практики (GMP), розроблених Управлінням із санітарного нагляду за якістю харчових продуктів і препаратів (FDA) США й Міністерством охорони здоров’я Канади.

    Попередження

    Перед застосуванням будь-яких дієтичних добавок під час вагітності, планування вагітності, грудного вигодовування, прийому препаратів, підготовки до хірургічної операції або за наявності захворювань слід проконсультуватися з лікарем. Зберігати в недоступному для дітей місці.

    Випадкове передозування продуктами, що містять залізо, — основна причина смертельних отруєнь серед дітей віком до 6 років. Зберігати продукт у недоступному для дітей місці. У разі передозування негайно звернутися до лікаря або в токсикологічний центр.

    Продукт герметично упаковано з міркувань безпеки. Не використовуйте цей продукт, якщо захисна плівка пошкоджена. Зберігати в сухому та прохолодному місці для збереження свіжості.

    Поживна цінність
    Розмір порції: 1 жувальна таблетка
    Кількість в 1 порції% від добової норми для дітей віком 3 роки% від добової норми для дорослих і дітей від 4 років
    Калорії5
    Усього вуглеводів1 г< 1 %†< 1 %‡
    Ксиліт< 1 г
    Вітамін A (у вигляді бета-каротину)300 мкг100 %33 %
    Вітамін С (аскорбат кальцію / натрію)100 мг667 %111 %
    Вітамін D3 (холекальциферол)5 мкг (200 МО)33 %25 %
    Вітамін Е (у вигляді сукцинату d-альфа-токоферилу)8 мг140 %56 %
    Вітамін К2 (менахінон, МК-7) (боби натто)2,5 мкг8 %2 %
    Тіамін2,5 мг500 %208 %
    Рибофлавін2,5 мг500 %192 %
    Ніацин (нікотинамід)2,5 мг42 %16 %
    Вітамін B6 (у вигляді гідрохлориду піридоксину)2,5 мг500 %147 %
    Фолат85 мкг харчового фолатного еквіваленту (50 мкг фолієвої кислоти)57 %21 %
    Вітамін B12 (ціанокобаламін)5 мкг556 %208 %
    Біотин5 мкг63 %17 %
    Пантотенова кислота (пантотенат кальцію)5 мг250 %100 %
    Холін (бітартрат)2,5 мг1 %
    Покупець
    31.07.2021
    text_comment
    Склад, загалом, добрий. З мінусів – форма В12. З плюсів - в одній пігулці гарне дозування вітаміну С у формі аскорбату кальцію. Вона некисла, а це означає, що підійде для дітей з дуже чутливою слизовою оболонкою шлунка. Для імунітету є цинк, мідь, фруктові витяжки. Є й артишок. Ця рослина дуже корисна для печінки та нирок. Самі таблетки великі, не дуже солодкі. На смак трохи крейдяні, але й не противні. Діти їдять нормально. На день потрібно давати по 1 вітамінці.
    Покупець
    27.04.2020
    text_comment
    Жувальний мультивітамінний комплекс«Великі друзі» — комплексна та смачна жувальна полівітамінна та мінеральна формула, що підсолоджена ксилітом, здоровою альтернативою для дітей без цукру, яка не шкодить зубам. Створений для підтримки міцного здоров’я активних та зростаючих дітей віком від 3 років. Допомагає у розвитку та підтримці здоров'я кісток, зубів, ясен, шкіри, оболонок. Підтримує зір, нічне бачення, а так само імунну функцію.
    Дітки дуже їх люблять
    Покупець
    27.04.2020
    text_comment
    Жувальний мультивітамінний комплекс«Великі друзі» — комплексна та смачна жувальна полівітамінна та мінеральна формула, що підсолоджена ксилітом, здоровою альтернативою для дітей без цукру, яка не шкодить зубам. Створений для підтримки міцного здоров’я активних та зростаючих дітей віком від 3 років. Допомагає у розвитку та підтримці здоров'я кісток, зубів, ясен, шкіри, оболонок. Підтримує зір, нічне бачення, а так само імунну функцію.
    Покупець
    27.04.2020
    text_comment
    Жувальний мультивітамінний комплекс«Великі друзі» — комплексна та смачна жувальна полівітамінна та мінеральна формула, що підсолоджена ксилітом, здоровою альтернативою для дітей без цукру, яка не шкодить зубам. Створений для підтримки міцного здоров’я активних та зростаючих дітей віком від 3 років. Допомагає у розвитку та підтримці здоров'я кісток, зубів, ясен, шкіри, оболонок. Підтримує зір, нічне бачення, а так само імунну функцію.
    Покупець
    27.04.2020
    text_comment
    Жувальні мультивітаміни це хіт сезону серед моїх дітей. Вони кажуть, що смак як в жуйки. Прокидаються зранку і біжать до мене просити свою порцію вітамінів. В упаковці достатня кількість капсул для проходження курсу прийому
    Якщо цей відгук був корисний поставте будь ласка ВАм не важко, а мені приємно:)
    Покупець
    27.04.2020
    text_comment
    Жувальні мультивітаміни це хіт сезону серед моїх дітей. Вони кажуть, що смак як в жуйки. Прокидаються зранку і біжать до мене просити свою порцію вітамінів. В упаковці достатня кількість капсул для проходження курсу прийому. Основна перевага добавки - це висока кість за доступну ціну. Інгридієнти безпечні та органічні. Рекомендую!
    Покупець
    16.07.2021
    text_comment
    Вітаміни по складу хороші. Смак, мені, дорослому, нормальний, дитині не дуже подобався. Таблетки у формі динозаврів з різними смаками. Величенькі.
    Покупець
    15.01.2019
    text_comment
    Мене звати Люба. Люблю Україну! Живу в Україні. Мій чоловік зараз в ЗСУ, а я плету маскувальні сітки для фронта. В цей важкий для нас час ми повинні піклуватися про своє здоровʼя, здоровʼя своїх близьких та наших воїнів. Всім бажаю миру! Підтримайте мої відгуки, будь ласка. Дякую . На iHERB чудові продукти. Рекомендую ? My name is Lyuba. I love Ukraine ! I live in Ukraine. My husband is now in theArmy and I weave camouflage nets for the front. In this difficult time for us we must take care of our health, the health of our close people and our fighters. I wish everyone PEACE. Support my reviews . Thank you. Great products from iHERB. I recommend ?
    Покупець
    13.08.2018
    text_comment
    Моїм двом дітям банки вистачило на місяць. Намагаюся давати під час сніданку, а якщо забулася, то на обід, але бажано у першу половину дня. Мені сподобався склад. Постійно у холодну пору року даю дітям мультивітаміни і вони здорові і енергійні. Якщо і причепиться якась хворь, то проходить без напрягу.
    Покупець
    07.09.2021
    text_comment
    Розмір оптимальний для прийому, дитина їсть з задоволенням. Смак приємний. Загальний вигляд дитини став краще.