• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Natural Factors, Acidophilus & Bifidus, 5 Billion, 90 Capsules


    Виробник: Natural Factors
    Код товару: NFS-01800
    Наявність: Є в наявності
     ₴897  ₴734
    Купити

    Докладно про товар Natural Factors, Acidophilus & Bifidus, 5 Billion, 90 Capsules :

  • Dietary Supplement
  • 5 Billion Active Cells‡
  • With Goat Milk
  • Promotes Well-Being & Digestive Health with Beneficial Micro-Flora
  • Purity & Potency Guaranteed
  • This synergistic combination supports intestinal tract health and contains goat's milk, an excellent growth factor for beneficial micro-flora. These cultures are freeze-dried to ensure long-term stability and maximum potency.

    ‡Guaranteed minimum 5 billion active cells per capsule at expiry date.

    ‡Guaranteed minimum 6.5 billion active cells per capsule at manufacture date.

    Рекомендації із застосування

    1 capsule 1-3 times per day, preferably 30 minutes after meals, or as directed by a health professional. If taking antibiotics, wait 2 hours before ingesting probiotics.

    For maximum potency, refrigerate.

    Інші інгредієнти

    Lactose, whey, goat milk, gelatin capsule (gelatin, purified water), pectin, magnesium stearate (vegetable grade), ascorbic acid.

    May contain traces of soy from fermentation process.

    Contains no artificial colors, preservatives, or sweeteners- no starch, wheat, gluten, corn, egg, fish, shellfish, tree nuts, or GMOs.

    Manufactured by Natural Factors to ensure safety and potency in accordance with Good Manufacturing Practices (GMP) of the FDA and Health Canada.

    Попередження

    Keep out of reach of children.

    Sealed for your protection. Do not use if seal is broken. For freshness, store in a cool, dry place.

    Поживна цінність
    Serving Size: 1 Capsule
    Amount Per Serving
    Proprietary Synergistic Blend:
    Total Active Cell Count
    5 billion**
    Lactobacillus rhamnosus4 billion**
    Lactobacillus acidophilus0.5 billion**
    Bifidobacterium bifidum0.5 billion**
    **Daily Value not established.
    Покупець
    30.01.2019
    text_comment
    Я давно в цій темі з огляду на те, що збираюся писати роботу в аспірантурі з ентеропатій, перевірила майже всі добавки з пробіотиками та пребіотиками на цьому ресурсі. І з не дорогих за ціною це одні з найкращих. І за складом прекрасні: треба брати ті, де не один вид бактерій, тому що вони потенціюють (підсилюють) дію один одного. А вже про корисні властивості і говорити нічого: мікробіота це 90 відсотків здоров'я органів, тканин і всього організму. Інші хвороби від нервів, але тут допоможе міцний сон, мелатонін, 5-HTP та GABA, у поєднанні з цим прекрасні сни, до речі. Курсами потрібно також пити адаптогени, куркумін та олію чорного кмину. Всім хорошим людям, які читають мій відгук, сподіваюся я була хоч трохи корисна зі своїм кумедним коментарем :) Добра вам, миру, кохання, душевної рівноваги та здоров'я вам та близьким!
    Покупець
    29.05.2019
    text_comment
    Чудові пробіотики і дуже якісна фірма виробник)Приймаємо всією сім'єю по 1 капсулі 2 р на день)Вздуття живота і коліки пройшли і ми чудово себе почуваємо)Рекомендую однозначно)
    Покупець
    28.05.2020
    text_comment
    Хороші пробіотики. Пью постійно, багато від чого допомагають. В кишечнику імунітет, також помітила що шкіра сатала кращою, регулярне випорожнення, рідше проявляється кандидоз.
    Покупець
    28.05.2019
    text_comment
    Чудові пробіотики. Всією родиною приймаємо перед сном, щоб ефект був максимальним. Проблеми зі стулом зникли. Імунітет став набагато сильнішим, особливо в осінній період. І це не випадково, адже ацидофільні бактерії називають це живими антибіотиками. Завдяки ним відбувається синтез фолієвої кислоти, тіаміну і вітаміну К. Щодо Біфідобактерій, то ці трудяжки виробляють оцтову і молочну кислоти, які перешкоджають росту і розмноженню патогенної та умовно-патогенної мікрофлори. Цей комплекс гарний тим, що Ацидофільні бактерії діють у тонкому кішківнику, а Біфідо- в товстому. Тобто діють по всьому кішківнику.
    Покупець
    23.07.2020
    text_comment
    Хороший комплекс пробіотіка. Не дуже велика кількість бактерій, але при регулярному вживанні має добрий ефект на мікрофлору кіщківника.
    Покупець
    20.03.2018
    text_comment
    якість не можу оцінити. є надія на те, що бренд відповідає за свій продукт. особливих змін не спостерігається.
    Покупець
    19.10.2021
    text_comment
    Раніше бачив, що це не високо в чартах. Він мені був потрібний терміново, тому я його купив. Хоча він виглядає дуже звичайним, але після його вживання він дійсно діє. Іноді ви не можете просто подивитися на рейтинги. Все одно доведеться спробувати самому. Ніколи раніше не пробував цей бренд. Що стосується цього препарату, то він дійсно працює.
    Покупець
    09.05.2019
    text_comment
    Купувала вперше і залишилася задоволена. Розмір таблетки або великий такий же, як смак. Я купив цей продукт через запор і перевірив, чи зможе він підтримувати здоровий кишечник. Приймаю одну таблетку протягом дня. Я перегляну ще раз після того, як виберу всю пляшку.
    Покупець
    08.04.2020
    text_comment
    Завжди вдома є пробіотики, пробую різних брендів також даю дітям. Звичайно результат дії пробіотиків не так просто відстежити, але знаю ,що велика частина імунітету в кишківнику, тому стараюсь сприяти , його гарній роботі.
    Ці пробіотики зручні тим що вистачає на повний курс, хоча кількість штамів не розширена
    Покупець
    08.02.2021
    text_comment
    Супер якість! Прекрасна добавка пробіотиків. Покращує травлення, приємні на смак. Рекомендую!