• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Mt. Whitney Coffee Roasters, Organic Peru Decaf, Ground Coffee, Medium Roast, 12 oz (340 g)


    Виробник: Mt. Whitney Coffee Roasters
    Код товару: MWC-00424
    Наявність: Є в наявності
     ₴1196  ₴979
    Купити

    Докладно про товар Mt. Whitney Coffee Roasters, Organic Peru Decaf, Ground Coffee, Medium Roast, 12 oz (340 g) :

  • 100% High Grown Arabica Coffee
  • — Taste and See —
  • USDA Organic
  • Swiss Water Process
  • Certified Organic by CCOF
  • Tasting Notes: Smooth with a slight fruit flavor, sweet and rich.

    Mt. Whitney Coffee Roasters

    Coffee drinkers are learning to taste unique flavor profiles and those flavors are leading them on a search for the top coffees the globe has to offer.

    In order to produce the best, every detail matters. From the tree varietal, to the processing method- no detail is too small.

    Small batch artisan roasting allows us to develop flavors and to caramelize natural sugars to bring out the most each coffee has to offer.

    Come join us on a tasting experience that satisfies body, mind and soul.

    The best coffee in the world are a joy to the mind and soul. It is one of the simple pleasures of life, enjoyed only by a few, the few that care about drinking the absolute best.

    Рекомендації із застосування

    Brew the Best - Mt. Whitney

    Always use a burr grinder set to the correct setting for your brewing method. Rinse paper filters with warm water to remove the paper taste. For best results, use filtered or bottled spring water.

    The proper ratio of coffee to water is 1 part coffee to 16 parts water or 2 tablespoons per 6 ounce cup of water. Brew just under boil with water 205 to 210 degrees Fahrenheit.

    Попередження

    Keep the coffee bag sealed when not in use to seal in freshness.

    Покупець
    28.02.2018
    text_comment
    Якість хороша, запах просто вау, смак чистих інгредієнтів неймовірний. це упаковка nicley, після цієї кави немає серцебиття, оскільки вона не містить кофеїну. я використовую 1 ТБ на порцію
    Покупець
    25.10.2018
    text_comment
    Мені сподобався смак цього продукту без кофеїну, і ціна була неНе значні зміни.ю. Я віддаю перевагу стравам без кофеїну з низьким вмістом кислоти або без неї, що дозволяє мені насолоджуватися без кофеїну без кислотного рефлюксу. Я куплю знову, якщо мій улюблений бренд без кофеїну стане занадто дорогим.
    Покупець
    24.11.2018
    text_comment
    Я купив його, тому що він мав хороші відгуки. Я не дуже розбираюся в каві, але я люблю її, тому п'ю її щодня. Хоча це не так смачно, як з вуст в уста, я задоволений, тому що мені не потрібно часто купувати його через його розмір.
    Покупець
    20.05.2018
    text_comment
    Начиталася відгуків та купила! Але той хто звик дійсно до ароматної кави, тут все не так вже й ароматно. Пити, звичайно, можна.) Смак прийнятний. Може я, звичайно, балована, а може, просто я заварювала його не правильно. Просто заливаю водою 80та накриваю кришкою мін на 5. Кому було корисно поставте будь ласка
    Покупець
    19.01.2021
    text_comment
    Для тих, хто намагається зменшити використання кофеіну це чудовий варіант кави. Середнього помолу (заварюю у сітечку), насиченого кольору, запашна кава. Раджу спробувати
    Покупець
    18.01.2018
    text_comment
    Якщо я напишу такий відгук, продажі відразу піднімуться, тому я поспішаю, але напишу. Це надто смачно. Смак зовсім інший. Це найкраща кава, яку я пив за 50 років життя. Любителі без кофеїну, які не є знавцями. І навіть через півмісяця ви можете насолоджуватися ним. Товар щойно прибув. Я відчуваю його запах, навіть не відкриваючи. Він абсолютно ароматний, тому мені неприємно. Я вперше п'ю таку каву. Я з нетерпінням чекаю цього знову. Останнім часом він став дорогим, тому п'ю його обережно.
    Покупець
    10.10.2018
    text_comment
    Ми вже спробували різноманітну органічну каву без кофеїну. Це, незважаючи на досить високу ціну, наш абсолютний фаворит. Ми не належимо до поціновувачів кави і не пробуємо всі рекламовані смаки, але шоколадний смак цієї кави ми теж відчуваємо. Тому він також чудово підходить для капучіно. Звичайно, тепер ще більш висока ціна трохи шкодить, але ви отримуєте за це також дуже хорошу якість, яка також переконує на смак.
    Покупець
    10.09.2018
    text_comment
    Я новачок у каві, але це смачно. Може трохи кислий? Думаю, а воно не гірке, тому мені легко п’ється. Я також купив той, який не містить кофеїну, тому буду порівнювати напої.
    Покупець
    06.09.2019
    text_comment
    чудова кава , додає бадьорості на цілий день, глибокий насичений аромат, не гірчить, зерна в міру просмажені. обожнюю ранкову каву , гарний настрій та бадьорість духу гарантовано на весь день.
    Покупець
    06.09.2019
    text_comment
    Чудова кава без кофеїну, має легкий гіркуватий присмак