• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Mt. Capra, Caprotein, Premium Goat-Milk Protein, Natural Vanilla, 1 lb. (453 g)


    Виробник: Mt. Capra
    Код товару: MTC-72000
    Наявність: Є в наявності
     ₴3432  ₴2808
    Купити

    Докладно про товар Mt. Capra, Caprotein, Premium Goat-Milk Protein, Natural Vanilla, 1 lb. (453 g) :

  • Since 1928
  • The Most Digestible Protein on The Planet
  • Non-GMO
  • Gluten Free
  • No Added Hormones
  • Easy to Digest
  • 3.1 g Essential Amino Acids/Serving
  • Caprotein is a premium quality whole protein powder produced from goat milk. It contains a natural ratio of both whey protein and casein protein.

    Caprotein is partially predigested via a process called lacto-fermentation. This process assists in the digestion and absorption of key nutrients while providing the body with beneficial probiotics and enzymes.

    Рекомендації із застосування

    Mix 20 grams (2 heaping tbsp) with 8 oz. of water or other liquid and shake vigorously. Tastes great in smoothies, yogurt, hot cereals, and muffins.

    Інші інгредієнти

    Goat milk protein, fermented goat milk protein, natural vanilla flavor, probiotic cultures.

    No chemicals or preservatives added.

    Contains: Goat milk.

    Поживна цінність
    Serving Size: 20g (2 heaping tbsp.)
    Serving Per Container: about 23
    Amount Per Serving %Daily Value*
    Calories 74
    Calories from Fat 0
    Total Fat 0 g 0%
    Saturated Fat 0 g 0%
    Trans Fat 0 g
    Cholesterol 5 mg 2%
    Sodium 13 mg 1%
    Total Carbohydrate 7 g 2%
    Dietary Fiber 0 g 0%
    Sugars (not added) 3 g
    Protein 13 g 26%
    Vitamin A 0%
    Vitamin C 0%
    Calcium 21%
    Iron 0%
    *Percent Daily Values are based on a 2,000 calorie diet.
    Покупець
    24.09.2018
    text_comment
    Я не звик легко доїти, тому цей продукт вранці, його смак і вага, а також його інгредієнти дуже натуральні та смачні. Я почуваюся добре після його вживання. Речі чудові! Розумна ціна! Товарний склад, якість, кількість, дозування дуже хороші! Мені це дуже подобається! Чудово, справді чудово! Мені це дуже подобається! Дякуємо команді R&D! Дуже хороший продукт!
    Покупець
    23.10.2019
    text_comment
    Інгредієнти чудові, і мені дуже подобається, що він містить і сироватку, і казеїн, тому що я тренуюся пізно вдень/увечері, тому я люблю сироватку, що швидше засвоюється після тренування, а потім повільніше засвоюваний казеїн для нічного відновлення м’язів. Зазвичай я завжди змішую свій протеїновий порошок з водою та п’ю, повертаючись додому зі спортзалу, але смак м’який і він не «вершковий», як інші протеїнові порошки. Не жахливий смак, але його важко пити в 8-12 унцій води. Я почав змішувати його зі своїм звичайним сироватковим протеїном, щоб зробити його більш приємним. Було б чудово додати до чогось на зразок смузі. Це також досить дорого, але я вважаю, що це цілком очікувано з огляду на якість/інгредієнти (особливо якщо ви не терпите традиційних білкових порошків, з якими у мене особисто немає проблем).
    Покупець
    22.12.2021
    text_comment
    взяла на пробу за акцією, т.к. дуже гарний склад. Я коров'яче молоко не вживаю з самого дитинства, але тут така альтернатива та корисна штука. Присмак властивий козячої продукції присутній, але дуже м'яко виражений і з кожним ковтком приємніше пити. Я розводила у вівсяному молоці, але думаю й інші підійдуть.
    Покупець
    19.09.2018
    text_comment
    Я не людина зі слабким шлунком, але змішала з водою і вийшло кисло, тому їсти було важко. Якщо їсти його як порошок, він пікантний і солодкий, тому його варто з’їсти. Я думаю, що їсти наступного разу.
    Покупець
    19.02.2020
    text_comment
    Це продукт чудової якості, який я додаю до мого порошку яловичого протеїну для позитивного впливу ферментованих сирих молочних продуктів на кишковий біом! Має чудовий смак і поставляється у вигляді порошку в зручній упаковці.
    Покупець
    17.02.2021
    text_comment
    Дівчата, які пробували, ситі хитрощі, підходить для дієти та повний натурального білка, підходить для тих, хто любить молочні продукти, він смачний, покладіть його в блендер із чашкою молока, бананом і червоними ягодами, це дуже смачно . Я помітив, що моя активність зросла, я не почувався млявим і ледачим».
    Покупець
    16.01.2019
    text_comment
    Я дуже сприйнятлива до смаків, на жаль, у цього порошку смак баранини, хоча його дуже рекомендують, шкода, але все одно доп'ю
    Покупець
    14.04.2022
    text_comment
    Більш ніж приємний продукт, чудово пахне та має високу якість. Спосіб використання дуже простий. Розмір підходить для мого віку. Гарна упаковка. Перевагою є чудова формула, яка підходить для чутливої шкіри. Я куплю Я не боюся його використовувати.
    Покупець
    13.01.2021
    text_comment
    Те, від чого я обходжуся після спортзалу і що потрібно вживати з молоком, так це достатня кількість води з ним ? Його недолік в тому, що він має присмак видиху
    Покупець
    11.07.2020
    text_comment
    Дуже сподобався, неймовірний за смаком (ваніль), легко засвоюється, п'ю за 40 хвилин до сніданку, чудове джерело білка, пребіотика та клітковини. Добре розчиняється у воді. Тішить, що є такий продукт із козячого молока, на заміну коров'ячого, якщо його не можна.