• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • MRM, веганські вітаміни D3 і К2, 60 веганських капсул


    Виробник: MRM
    Код товару: MRM-23107
    Наявність: Є в наявності
     ₴1022  ₴836
    Купити

    Докладно про товар MRM, веганські вітаміни D3 і К2, 60 веганських капсул :

  • Дієтична добавка
  • Без глютену
  • Сертифікований веганський продукт
  • Відсутність ГМО підтверджено сертифікатом Non GMO Project
  • Сприяє засвоєнню кальцію, підтримує здоров’я кісток та імунної системи
  • Веганський вітамін K2 у вигляді менахінону-7 (МК-7)
  • Унікальний веганський вітамін D3 з екстракту лишайника
  • Цей унікальний вітамін D3 в мікрокапсулах (холекальциферол), розроблений для веганів, витягується з лишайників і не містить ГМО (підтверджено сертифікатом Non GMO Project Verified). Клінічні дані підтверджують, що натуральний вітамін D3 ефективніший, ніж інші форми (наприклад, D2). Вітамін D3 необхідний для ефективного використання кальцію, який, у свою чергу, допомагає формувати й підтримувати міцні здорові кістки. Крім того, вітамін D3 підтримує здоров’я імунної системи. Менахінон-7 є найефективнішою формою вітаміну K2 для додаткового прийому. Веганський вітамін K2 доповнює та врівноважує вітамін D3, а також зводить до мінімуму кальцифікацію, не пов’язану з кістками.

    Рекомендації із застосування

    Приймати по 1 капсулі на день або за рекомендацією кваліфікованого медичного працівника.

    Інші інгредієнти

    Рисове борошно, целюлозна капсула, декстрин тапіоки.

    Не містить доданого молока, яйця, арахісу, деревних горіхів, риба, молюсків, соя, пшениця, глютена та дріжджів.

    Поживна цінність
    Розмір порції: 1 веганська капсула
    Порцій в упаковці: 60
    Кількість в 1 порції% від добової норми
    Вітамін D3 (у вигляді холекальциферолу)62,5 мкг (2500 МО)313 %
    Вітамін K2 (у вигляді менахінону-7)80 мкг66 %
    Покупець
    25.07.2020
    text_comment
    Хороший комплекс вітаміну Д3 і К2 з оптимальними дозуваннями. Замовила зі знижкою, ще одна приємність
    Покупець
    22.11.2019
    text_comment
    Цей унікальний вітамін D3 в мікрокапсулах (холекальциферол), розроблений для веганів, витягується з лишайників і не містить ГМО (підтверджено сертифікатом Non GMO Project Verified). Клінічні дані підтверджують, що натуральний вітамін D3 ефективніший, ніж інші форми (наприклад, D2). Вітамін D3 необхідний для ефективного використання кальцію, який, у свою чергу, допомагає формувати й підтримувати міцні здорові кістки. Крім того, вітамін D3 підтримує здоров’я імунної системи. Менахінон-7 є найефективнішою формою вітаміну K2 для додаткового прийому. Веганський вітамін K2 доповнює та врівноважує вітамін D3, а також зводить до мінімуму кальцифікацію, не пов’язану з кістками.
    Покупець
    19.07.2021
    text_comment
    Вітамін D3 необхідний для ефективного використання кальцію, який, у свою чергу, допомагає формувати й підтримувати міцні здорові кістки. Крім того, вітамін D3 підтримує здоров’я імунної системи. Менахінон-7 є найефективнішою формою вітаміну K2 для додаткового прийому. Веганський вітамін K2 доповнює та врівноважує вітамін D3, а також зводить до мінімуму кальцифікацію, не пов’язану з кістками.
    Покупець
    19.03.2018
    text_comment
    Якість нормальна. Інгредієнти - холікальцеферол - К2. Здоров'я покращилось. Розмір невеличкий. Дозування ідеальне. Імунітет працює. Сонце в Україні мало світить зимою, сидимо вдома більше бо тривоги.
    Упаковка звичайна. Ефективність відчули бо мало хворіли поповнили дефіцит вітаміну Д,в якого засвоєння хороше. Кістки будуть міцні .
    Слава Україні
    Покупець
    17.05.2022
    text_comment
    Поєднання вітаміну D3 і К2 вкрай важливі і потрібні для нормальної роботи серцево-судинної системи ❤️, підтримки рівня кальцію ? , здоров'я кісток ?
    В чому унікальність Vegan ? Vitamin D3 & K2, MRM ?
    Мікрокапсульований веганський вітамін D3 (холекальциферол) витягнутий з лишайників і клінічно підтверджено, що він без ГМО ? Натуральний вітамін D3 в рази ефективніший, ніж синтетичний вітамін D2 (ергокальциферол)

    Головне завдання вітаміну D - забезпечити правильний ріст і розвиток кісткової тканини шляхом регуляції рівня кальцію в організмі. Крім цього він відновлює м'язи, підвищує імунітет, підтримує рівень фосфору в крові, бере участь в регуляції артеріального тиску, а значить, і в роботі серця. Також вітамін D необхідний для правильного функціонування нирок і щитовидної залози

    Високоефективна формула вітаміну К2 в формі (MK-7) з ферментованого нуту, перешкоджає кальцинуванню судин, а саме, виводить з них кальцій, що не засвоївся ☺️ , бере участь у синтезі важливого білка остеокальцину, який відповідає за міцність кісток. Таким чином він сприяє попередженню таких хвороб як остеопороз і остеохондроз.
    Покупець
    12.10.2020
    text_comment
    Дуже гарний комплекс. Вживала по рекомендації лікаря (але пізніше читаючи багато інформації прийшла до висновку, що буде корисно в осінньо зимовий період періодично вживати ще). Гарна якість, помірна ціна. Розмір капсул не великий, зручно ковтати, запах і смак не відчувається. В помірних широтах, де сонячних днів не багато у всих людей спостерігається дефіцит D3, а він дуже необхідний нашому організму- тому тим , хто слідкує за своїм здоров'ям не зайвим буде вживати.
    Покупець
    11.02.2022
    text_comment
    Придбала вітамін Д3 різних брендів усім членам сім'ї для зимнього періоду і на весну. Розумію, що у цій порі даний вітамін у всіх в дефіциті.
    Покупець
    05.06.2022
    text_comment
    А ось і мій олюблений вітамін D3-K2, чудове поєднання. Якість хороша, розмір капсул невеличкий, упаковка теж, смак нейтральный, дефіцит цих вітамінів погіршує якість здоров'я, дозування -всього одна капсула до обіду, добре якщо це буде з омегою, - більша ефективність і краще засвоєння. Значно покращує імунітет, регулює відповідні процес в організмі. Ендокринологи радять жінкам пити вітамін Д3 і омегу на постоянной основі круглый рік, (щоб гормони були в нормі, також серце, сосуды, шкіра, кістки) навіть коли є сонце, тому що, щоб ми отримали достатню кількість вітаміну Д3, потрібно не менш 2-3 години полежати на сонці голим, так як через одяг мы його не отримаємо, а зазвичай ми не можемо собі позволит таке задоволення ціле літо, тай багато перебування на сонце в наш час не дуже корисно,- надмірне загоряння. Ще про вітамін К2, я справді замітила що серце, останні тижні, мене не турбує.
    Покупець
    03.03.2018
    text_comment
    якість хороша , розмір дозування профілактичний , серед інгредієнти присутня хороша форма д3 і к2 яка добре засвоюється організмом. упаковка хороша , темна не буде попадати сонце ,
    Покупець
    01.11.2020
    text_comment
    УКРАЇНА ПЕРЕМОЖЕЦЬ
    Вдячна виробнику за якість та ефективність їхнього продукту. Вітамін D у профілактичному дозуванні (2500МО) придбала для дитини, оскільки маємо дефіцит по аналізу, та й по стану здоров‘я спостерігається апатія, слабкий імунітет, поганий ріст та розвиток опорно-рухового апарату. Добавка комбінована, у складі також вітамін К2 для кращого засвоєння та поглинання вітаміну D, інгредієнти природні та натуральні, а результати перевірені та реальні. Під час прийому, практично не хворіли вірусними недугами, або переносили в легкій формі, укріпились нігті,волосся, також пішли в ріст зуби (постійні,дитині 10років). Вживаємо одну/дві капсули(чередуючи) зранку до сніданку, одночасно з омегою/чи лецитином,так ефект від застосування кращий. Щиро рекомендую придбати, хороший бренд та якісний продукт!
    Відгук чесний, якщо був корисним, оцінніть будь ласка!