• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • MRM, Nutrition, TribuPlex 750, 60 Vegan Capsules


    Виробник: MRM
    Код товару: MRM-71011
    Наявність: Є в наявності
     ₴1357  ₴1111
    Купити

    Докладно про товар MRM, Nutrition, TribuPlex 750, 60 Vegan Capsules :

  • Gluten Free
  • Certified Vegan
  • Non GMO Project Verified
  • Lean Muscle
  • Dietary Supplement
  • Supports Healthy Testosterone Levels
  • Supports Muscle Mass, Strength & Libido
  • Рекомендації із застосування

    Take 2 capsules per day with or without a meal or as directed by your qualified healthcare provider.

    Інші інгредієнти

    Cellulose capsule.

    Contains no added milk, egg, peanut, tree nut, fish, shellfish, soy, wheat, gluten, or yeast ingredients.

    Поживна цінність
    Serving Size: 2 Vegan Capsules
    Servings Per Container: 30
    Amount Per Serving%Daily Value
    TribuPlex™ Boost Blend750 mg
    Tribulus alatus (fruit/aerial parts) (54% Saponins)
    500 mg*
    Tribulus terrestris (aerial parts) (60% Saponins)131.5 mg*
    Ashwagandha Root Extract (1.5% Withanolides)99 mg*
    Diosgenin Wild Yam Root Extract10 mg*
    Fenugreek Seed Extract (Trigonella foenum-graecum)9 mg*
    TribuPlex® Motivate Blend
    750 mg
    L-Arginine505.5 mg*
    Schizandra Berry Extract (2% Schizandrins)189.5 mg*
    Panax Ginseng Root Extract (80% Ginsenosides)50 mg*
    Rhodiola rosea Root Extract (1% Rosavins)5 mg*
    *Daily Value not established.
    Покупець
    25.06.2022
    text_comment
    Підтримує здоровий рівень тестостерону Збільшує м'язову масу, силу та статевий потяг Збільшує результативність спортсменів Енергія Харчова добавка Сила Сертифікований веганський продукт Виготовлено на сертифікованому виробництві – GMP TribuPlex 750 – ефективний комплекс стероїдних сапонінів та адаптогенів. До складу входять Tribulus alatus (стандартний вміст стероїдних сапонінів становить 54%) та Tribulus terrestris (до 60% стероїдних сапонінів). Клінічні дослідження показали, що стероїдні сапоніни є будівельною цеглою, що значною мірою підштовхує виробництво анаболічного гормону без використання анаболічних стероїдів. Крім цього, у складі присутня взаємопідсилювальна суміш концентрованих екстрактів Diosgenin та Trigonella foenum. Щоб зробити склад ще більш ефективним, MRM додає міріади потужних адаптогенів, що широко використовуються для збільшення продуктивності та підвищення витривалості, щоб мотивувати спортсмена на досягнення. Підтримує здоровий рівень гормонів Може збільшувати статевий потяг та сприяє структуруванню мускулатури Адаптогени збільшують енергію та спортивну ефективність
    Покупець
    24.09.2018
    text_comment
    Мій літній чоловік купив це в іншому місці. Я помітив, що iHerb дешевше, і замовив його.
    Покупець
    21.04.2019
    text_comment
    Купуйте їх постійно, оскільки мій чоловік приймає щодня. Він віддає перевагу їх якості перед іншими брендами, які він пробував у минулому. Проблем з контролем якості теж ніколи не було. Смак гарний. Дозування справедливе. Не найдешевший продукт для покупки, але iHerb здається найдешевшим місцем для його придбання! Швидкі терміни доставки також.
    Покупець
    20.12.2019
    text_comment
    Цей продукт допоміг мені досягти моїх цілей, а саме складу тіла та збільшення сили. Якість цього продукту просто феноменальна, а інгредієнти дуже безпечні. Розмір таблетки в порядку. Я рекомендую цей продукт усім, хто хоче покращити спортивні результати, структуру тіла або просто для загального здоров’я.
    Покупець
    10.10.2021
    text_comment
    Відмінний комплекс для вироблення тестостерону та швидкої відновлюваності. За відчуттями з'явилося більше енергії, але не варто очікувати без комплексного лікування супер-результатів, якщо у вас є серйозний гормональний дисбаланс. Як підтримуюча добавка – гарний вибір. Варто відстежувати знижки, ціна зависока.
    Покупець
    08.06.2022
    text_comment
    TribuPlex – це найпотужніший стероїдний сапоніновий комплекс, доступний на сьогоднішній день. Цей комплекс побудований на комбінації Tribulus alatus та Tribulus Terrestris, стандартизованих для сапонінів, що входять до складу Tribuplex Boost Blend. Ці стероїдні сапоніни можуть підтримувати вироблення гормонів та вивільняти потреби вашого організму без використання андрогенів або анаболічних стероїдів. Формула була посилена низкою потужних адаптогенів для підтримки рівня енергії, що є основою суміші Tribuplex Motivate Blend. Для чоловіків. Сприяє нормалізації гормонального рівня. Може підвищувати лібідо та сприяти формуванню м'язів. Адаптогени можуть сприяти витримці та енергії. До покупки рекомендую!
    Покупець
    08.06.2022
    text_comment
    TribuPlex – це потужний стероїдний сапоніновий комплекс, який взаємодіє з alatus і Terrestris, які містять сапоніни. Нормалізація рівня чоловічих гормонів допоможе підвищити лібідо чоловіків і наростити м’язову масу. Рекомендується людям від 40 до 50 років, які старіють.
    Покупець
    06.12.2021
    text_comment
    Продукт добре впливає на мене, я п'ю його перед тренуванням і відчуваю себе бадьорим і бадьорим.
    Покупець
    05.01.2020
    text_comment
    Зараз я збираюся закінчити одну коробку. Я приймаю 2 таблетки перед тим, як іти в спортзал рано вранці, і за півгодини до початку тренування о 5 ранку. Поки що я відчуваю деякі переваги, і я збираюся замовити зараз друга коробка. Це одна з ефективних таблеток для підсилення/зміцнення енергії. Звичайно, ви не отримаєте очікуваного результату, якщо не дотримуєтеся правильної дієти! Продукт дає енергію і підвищує силу організму, що чудово .
    Покупець
    04.03.2019
    text_comment
    Я використовую MRM Tribuplex більше 2 років, і це видно! Мені подобаються результати, які я отримую від прийому Two Caps за 30 хвилин (з водою) ПЕРЕД тренуванням і Два ПІСЛЯ тренування з моїм протеїновим коктейлем. Це, безсумнівно, творить чудеса! Я маю зріст 5 футів 10 дюймів і важу 185 фунтів, і я маю лише 7,5% жиру завдяки MRM Tribuplex, тренуюсь 3 рази на тиждень (MWF), і я присвячую своєму тілу вихідні, щоб відновитися, що дуже важливо! Навіть Хоча наші м’язи «накачуються» під час тренування, наші м’язи насправді зростають, коли ми «відновлюємось», і 7-8 годин сну також дуже важливий. Я ставлю MRM Tribuplex 5 зірок!