• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • MRM, гінкго білоба, 60 мг, 120 веганських капсул


    Виробник: MRM
    Код товару: MRM-54002
    Наявність: Є в наявності
     ₴1091  ₴893
    Купити

    Докладно про товар MRM, гінкго білоба, 60 мг, 120 веганських капсул :

  • Підтримка когнітивної функції
  • Дієтична добавка
  • Підтримує циркуляцію та може зменшувати розумову втому
  • З гінкго білоба PureLeaf™
  • Без глютену
  • Сертифікований веганський продукт
  • Відсутність ГМО підтверджено сертифікатом
  • Було доведено, що гінкго білоба діє як антиоксидант, а також збільшує приплив крові до мозку й периферичних органів. Крім того, дослідники помітили позитивний вплив на пам’ять і когнітивні функції. Ця здатність посилювати кровотік привернула увагу до потенційної здатності гінкго білоба підтримувати нормальне здоров’я дихальної системи, шлунково-кишкового тракту та шкіри. Гінкго білоба від MRM містить не менше 24 % флавонових глікозидів і 6 % терпенів, зокрема гінкголідів A, B, C і білобалід.

    Екстракт гінкго білоба Pureleaf™ має найвищу якість, пройшов найретельніші випробування на кожному етапі виробництва, щоб гарантувати чистоту продукту.

    Рекомендації із застосування

    Приймайте по 1 капсулі під час прийому їжі або за рекомендацією кваліфікованого медичного працівника.

    Інші інгредієнти

    Капсула з рисового борошна і целюлози

    Не містить доданого молока, яєць, арахісу, деревних горіхів, риби, молюсків, сої, пшениці, глютену та дріжджів.

    Попередження

    Тільки для дорослих старше 18 років. Не підходить для вагітних жінок і жінок, які годують грудьми. Перед застосуванням під час прийому ліків (особливо протисудомних засобів, антидепресантів, а також коагулянтів та/або антикоагулянтів), при наявності будь-яких захворювань (зокрема захворювання печінки та порушення згортання) або при підготовці до хірургічної операції слід проконсультуватися з лікарем. Не слід перевищувати рекомендовану дозу. Зберігати в недоступному для дітей місці.

    Поживна цінність
    Розмір порції: 1 веганська капсула
    Порцій в упаковці: 120
    Кількість в 1 порції% від добової норми
    Екстракт листя гінкго білоба PureLeaf™ (24 % флавонових глікозидів, 6 % терпенових лактонів)
    60 мг *
    * Добову норму не визначено.
    Покупець
    21.05.2020
    text_comment
    Екстракт Гінко Білоба має антиоксидантні властивості, а також сприяє усуненню запальних процесів і поліпшення кровообігу, що робить позитивний вплив на роботу більшості органів нашого організму. Використання даного продукту допоможе вам зміцнити своє здоров'я і підтримувати гарне самопочуття.

    Корисні властивості Гінкго білоба

    1. Вміст потужних антиоксидантів
    2. Усунення запальних процесів
    3. Поліпшення кровообігу і здоров'я серцевого м'яза
    4. Усунення деменції і симптомів психічних розладів
    5. Поліпшення розумових здібностей
    6. Зниження занепокоєння
    7. Допомагає боротись з депресією
    8. Поліпшення зору і здоров'я очей
    9. Лікування мігрені і головного болю
    10. Усунення симптомів ХОЗЛ і астми
    11. Усунення симптомів ПМС
    12. Лікування статевої дисфункції
    Покупець
    18.02.2020
    text_comment
    Замовляю постійно для підтримки серцево-судинної, кровообігу, для пам'яті і покращення функції головного мозку. Приймаю постійно, результат бачу, замовлятиму ще обов'язково.
    Покупець
    15.03.2022
    text_comment
    Буду купувати.
    Покупець
    12.03.2022
    text_comment
    Буду тестувати, добре, добре,
    потім добавлю все інше, побачимо що буде, чекаю
    Покупець
    11.04.2021
    text_comment
    Гінкго білоба - «дерево молодості», його антиоксидантні властивості ефективно уповільнюють старіння організму. Корисні властивості гінкго білоба здатні нормалізувати діяльність будь-якої тканини або органу шляхом відновлення системи кровообігу. Гінкго білоба допомагає при запамороченні, дзвоні у вухах, старечій втраті пам'яті, зменшують депресію, ліквідує занепокоєння та інші недуги, пов'язані з розумовою діяльністю. Гінкго білоба - дуже сильний антиоксидант. Гінкго білоба покращує еластичність стінок кровоносних судин головного мозку, допомагає їх розширенню, відновлює систему кровообігу, знижує в'язкість крові та розріджує тромби. Препарат подобається.
    Покупець
    11.04.2021
    text_comment
    Гінкго білоба купую для покращення кровообігу. Речовини, що містяться в листі, благотворно впливають на всі сфери здоров'я організму людини: стимуляції розширення кровоносних судин, зниження тиску, скорочення ризику виникнення інсультів; зменшенню ймовірності розвитку тромбозів; зниження рівня холестерину; підвищення швидкості клубочкової фільтрації, зменшення протеїнурії, збільшення реабсорбції води та натрію; попередження вікових змін головного мозку, що викликаються ушкодженням нейронів; стимуляції синтезу адреналіну, пригнічення симптомів депресії; стримування розвитку ракових метастазів; затримці росту пневмококів, стафілококів, кишкової палички; ослаблення наслідків церебральної ішемії; активізації поглинання глюкози у певних відділах мозку, за рахунок чого відбувається поліпшення координації рухів; запобігання закупорці бронхів при астматичних або алергічних нападах; боротьбі з віковими порушеннями сну; активації розумової діяльності; покращення пам'яті. Гінкго Білоба має найпотужніші антиоксидантні властивості, впливає на емоційний стан людини, стабілізує роботу всіх органів, починаючи від легень і закінчуючи нирками.
    Покупець
    10.10.2022
    text_comment
    Обов'язково маю для покращення кровообігу. Задоволена, рекомендую.
    Покупець
    09.03.2022
    text_comment
    Буквально першого ж дня з'явилося відчуття легкості та ясності. Навіть зір став чіткішим. П'ю ще Омегу 3, Віт Д3, вітамін С та комплекс із Кальцій-магній-цинк. Стежитиму далі за своїм станом
    Покупець
    08.07.2020
    text_comment
    Хороший продукт
    Покупець
    07.12.2020
    text_comment
    Доброго вечора,ми з України В цей не простий для нас час потрібно ще ретельнііше піклуватися про своє здоров""""я,підтримувати імунітет та емоційний стан.Чудовий продукт,як і все з iHERB! Рекомендую! Підтримайте Миру всім Good evening, we are from Ukraine In this difficult time for us we need to take even more care of our health, maintain immunity and emotional state. Great product, like everything from iHERB! I recommend! Support """"Peace to all """"