• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • MRM, DRIVEN, Pre-Workout Boost, Strawberry Kiwi, 12.3 oz (350 g)


    Виробник: MRM
    Код товару: MRM-73025
    Наявність: Є в наявності
     ₴1735  ₴1420
    Купити

    Докладно про товар MRM, DRIVEN, Pre-Workout Boost, Strawberry Kiwi, 12.3 oz (350 g) :

  • Dietary Supplement
  • Gluten Free
  • Certified Vegan
  • CarnoSyn® - Carnosine Synthesizer
  • Supports Energy, Stamina & Endurance
  • Sharpens Mental Focus & Clarity
  • Assists Strength, Power & Lean Muscle Development
  • Driven™ is the first pre-workout formula developed with pure ingredients, designed to reduce muscle exhaustion, and improves energy and focus before, during, and after workouts. We created Driven™ for the professional athlete or highly active individual to help achieve their best performance while working out.

    Рекомендації із застосування

    Add 1 scoop to 8-10 oz of water and mix well. Take 30 minutes prior to exercise.

    Інші інгредієнти

    Natural strawberry-kiwi flavor, citric acid, stevia leaf extract, silicon dioxide, monk fruit extract.

    Contains no added milk, egg, peanut, tree nut, fish, shellfish, soy, wheat, gluten or yeast ingredients.

    This product is manufactured in a facility that processes other products that contain milk or egg.

    Попередження

    Due to the beta-alanine content this product may cause a harmless tingling or flushing sensation.

    This product is processed by weight not volume. Like many powdered food/supplement products the size of this container does not necessarily depict the actual amount of product within. Unavoidable and sometimes significant product settling may occur during shipping and handling.

    Use this product within 6 months after opening.

    Поживна цінність
    Serving Size: 1 Scoop (12 g)
    Servings Per Container: 29
    Amount Per Serving%Daily Value
    Calories10
    Total Carbohydrate
    2 g1%*
    Dietary Fiber1 g4%
    Total Sugars
    less than 1 g
    Includes
    Покупець
    25.10.2021
    text_comment
    Відмінна форма випуску та концентрація в порівнянні з конкурентами, по можливості завжди беру цю фірму дуже задоволений. П'ю за інструкцією зазвичай після їжі і дуже задоволений результатом. Відмінно відновлює сили після важкого робочого дня. Ціна теж на доступна іноді бувають знижки так, що вдвічі приємно раджу всім раджу
    Покупець
    25.10.2018
    text_comment
    Мені сподобався смак, схоже на натуральний сік. ефект також здається розумним, він не дає занадто сильного жару та хвилювання, але це допомагає покращити тренування. хороший варіант порівняно з іншими продуктами, насиченими кофеїном, які викликають надмірне потовиділення та неспокій. якість і хороше поєднання інгредієнтів. розмір хороший і вистачає приблизно на місяць. затверджено!
    Покупець
    23.10.2019
    text_comment
    Ця добавка дійсно хороша! Я замовив, і він прийшов менш ніж за 10 робочих днів, доставка тут через iherb дуже якісна, крім того, ми можемо дійсно довіряти продуктам і можемо бути впевнені, що інгредієнти оригінальні від бренду. Дуже рекомендую! Переваги великі, і це того варте!
    Покупець
    23.02.2020
    text_comment
    Це попереднє тренування дуже добре для тих, хто хоче спробувати добавку без усього цього навантаження штучних речовин. Driven — це засіб перед тренуванням, який підходить для тренувань середньої інтенсивності, оскільки він поєднує різноманітні цікаві інгредієнти, що підвищують ефективність, такі як бета-аланін, цитроніл, креатин і кофеїн, але всі в невеликих кількостях. З іншого боку, він виділяється тим, що він збагачений такими мінералами, як кальцій і магній, а також вітамінами в біоактивних формах: B12 (метилкобаламін) і B6 (піксидоксину гідрохлорид), крім того, що він не містить цукру, штучних підсолоджувачів і барвники, підсолоджені стевією та підфарбовані екстрактом буряка, що РІДКІСТЬ серед передтренувальних програм і не впливає на дієту. Розбавивши ложку у воді, вона стає дуже смачною і менше ніж через півгодини ви вже відчуваєте її дію на організм. Це дає вашим рукам енергію для виконання вправ, що сприяє розвитку цукрової маси, Дуже добре
    Покупець
    19.02.2019
    text_comment
    Я використовую це перед тренуванням вже близько місяця, і можу сказати, що воно справді приносить багато енергії під час моїх тренувань. Його ефект є накопичувальним і посилюється в міру використання, склад досить багатий елементами, які сприяють набору м'язової маси. Незважаючи на вміст таурину, сильного стимулятора, я не відчув жодного негативного впливу на сон. Єдиний мій мінус – це смак, у цьому випадку я використовував ківі, і він міг би бути трохи кращим. Але, враховуючи ціну, якість складу та кількість упаковки, ця деталь смаку – просто деталь. Я рекомендую цей продукт.
    Покупець
    17.01.2021
    text_comment
    Таке враження, що необхідних для тренування інгредієнтів поєднується стільки, скільки необхідно. Однієї мірної ложки недостатньо, але дві ложки дадуть вам досить сильну попередню роботу. Полуничний смак ківі не дуже смачний. Терпіти не можу смак, але думаю деякий час спробую. Відчуття насоса та вихід нормальні, але відчувається, що концентрація зростає.
    Покупець
    15.10.2019
    text_comment
    Ця попередня тренування корисна для тих, хто не хоче перед тренуванням із високим рівнем стимуляції, яку можна використовувати рано вдень без проблем зі сном вночі (у списку для мене). Це чисті інгредієнти з хорошим смаком, схожим на пиття буряковий сік.
    Покупець
    07.09.2020
    text_comment
    Хороша якість за ціною. Багато корисних інгредієнтів для поповнення після тренування. Розмір дуже важливий. Мені подобається смак цього продукту, але я вважаю, що найкраще змішувати його з чимось на кшталт смузі, оскільки для мене він був трохи міцним.
    Покупець
    06.06.2018
    text_comment
    Ягідний смак кращий ніж полуничний ківі. Продукт високої якості з хорошим поєднанням інгредієнтів у хорошому дозуванні. Загалом гарна м’яка перед тренуванням, яку можна приймати регулярно IMO.
    Покупець
    04.01.2022
    text_comment
    Вживання більшої кількості білка зазвичай не є дуже складним завданням, оскільки він міститься в багатьох смачних продуктах, які ми споживаємо щодня. Однак не завжди легко отримати кількість, необхідну для підтримки навантаження на м’язи під час тренування. Якщо ви хочете досягти рекомендованої кількості білка в 1,4-2 грами на кілограм маси тіла на день для тих, хто намагається наростити м’язову масу, вам, ймовірно, доведеться споживати більше курячої грудки на обід і вечерю або додаткову жменю горіхів на сніданок. Насправді набагато більше, і це може бути дорого. І нелегко стежити за кількістю білка в кожній страві в меню