• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Mount Hagen, органічна кава, вироблена з дотриманням принципів справедливої торгівлі, розчинна, без кофеїну, 100 г (3,53 унції)


    Виробник: Mount Hagen
    Код товару: MHO-02332
    Наявність: Є в наявності
     ₴1162  ₴951
    Купити

    Докладно про товар Mount Hagen, органічна кава, вироблена з дотриманням принципів справедливої торгівлі, розчинна, без кофеїну, 100 г (3,53 унції) :

  • Сублімований продукт
  • Сертифікат Fairtrade®
  • Сертифікат USDA Organic
  • Сертифікат органічності IMO-Ecocert GmbH, Німеччина
  • Сільське господарство за межами ЄС
  • Продукт має сертифікат справедливої торгівлі Fairtrade. Сировина від постачальників, що також мають сертифікат Fairtrade.

    100 % інгредієнтів за стандартами справедливої торгівлі означає справедливіші умови торгівлі та можливості для виробників у країнах, що розвиваються, інвестувати у свій бізнес і спільноту для сталого майбутнього.

    Що входить до складу ідеальної кави?

    Це може звучати просто, але наша мета — створити ідеальну каву. Для нас це набагато більше, ніж просто чудовий смак. Для нас це вже є принциповою справою, тому наша продукція містить виключно свіжі зерна арабіки з кращих високогірних регіонів, що були м’яко обсмажені, очищені та оброблені. Для нас досконалість означає, що ми виробляємо тільки екологічно чисту каву, вирощену у відповідних країнах походження, а сировину отримуємо тільки від дрібних фермерів на умовах справедливої ​​торгівлі. Адже від цього виграють усі: і природа, і фермери, бо вони отримують кращі ціни, а ми — кращі товари, відібрані вручну. Ви ж отримуєте дуже смачну каву. Звучить ідеально, чи не так?

    Наша розчинна кава без кофеїну має видатну репутацію. Причина полягає в тому, що, на відміну від більшості видів кави без кофеїну, у яких містяться хімічні добавки, ми використовуємо натуральний процес, що гарантує найчистішу та найсмачнішу каву.

    Ідеально підходить для відпочивальників, мандрівників, студентів і невеликих сімей, які віддають перевагу органічній розчинній каві преміальної якості.

    Рекомендації із застосування

    Для приготування кави Mount Hagen без кофеїну додайте 1–2 чайні ложки на кожну чашку гарячої води. За бажанням додайте молоко та підсолоджувач.

    Попередження

    Зберігати в сухому прохолодному місці.

    Покупець
    29.03.2019
    text_comment
    Я була вагітна, тому шукала смачну каву без кофеїну, і відгук був хороший, тому я її купила. Він легко п’ється і має запашний запах, тож він нагадує американську каву? З цим ви можете пити смачну каву навіть під час вагітності, тож можете бути впевнені. Повтор підтверджено!
    Покупець
    28.05.2021
    text_comment
    Гарна якість,екологічний інгредієнт ,хороший смак,зручне використання,кава без кофеїну
    Покупець
    27.10.2021
    text_comment
    Пю лише каву без кофеїну, це допомагає воегулювати режим сну. Смак ідеальний
    Покупець
    26.06.2018
    text_comment
    Найкраща кава, що я пила! Беру собі, та бабусі. Не містить кофеїн, підходить для тих, кому його не можна. Приємний смак :) беру вже 4й раз.
    Покупець
    18.03.2019
    text_comment
    Любимото ми кафе! Купувам си го редовно!
    Покупець
    15.05.2020
    text_comment
    Ефект є.
    Покупець
    13.04.2019
    text_comment
    Що це? Чому він такий смачний і смачний? Чому я знаю зараз? Я дуже люблю каву, але через кофеїн і сечогінну дію моє серце стукає, а тіло втомлюється, тому я купила це. Перш за все, він настільки смачний, що я думаю, що буду їсти його часто.
    Покупець
    06.07.2018
    text_comment
    Я так полюбив каву, що цілий день пив каву з кофеїном, але щодня Не значні зміни. спав, тому наказав перейти на каву після вечора. Це кава без кофеїну, тому я не очікував, що вона буде настільки смаком, але вона смачна! ! ! Справа в тому, що він швидко розчиняється навіть у воді. Це рішення повторюється, коли воно знову зникає. Мені він подобається, тому що він насичений і смачний, навіть якщо я змішаю трохи какао-порошку з кавою і пию як кафе мокко.
    Покупець
    04.09.2018
    text_comment
    Я отримав цю каву в хорошому стані. У ньому немає кофеїну, що добре для людей, які його уникають. Мені просто подобається, як легко я можу зробити чашку, чайну ложку для однієї порції. Якість хороша та інгредієнти. Однак мені просто не подобається кислинка цієї кави.
    Покупець
    03.02.2019
    text_comment
    Я вперше пив безкофеїн! Якщо ви приймаєте кофеїн, ви можете не спати, якщо випиєте його, тому я вирішив купити безкофеїн. Я купив 25 пакетів як пробний. Це трохи відрізняється від кави з кофеїном? Я подумав, але його дуже легко п’ють і відчуваю, що смак не так сильно змінюється. Я люблю пити чорну каву під час їжі солодощів, тому відтепер я подбаю про це (^^)