• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Modern Products, Gourmet Magic, Original Seasoning, 3 oz (85 g)


    Виробник: Modern Products
    Код товару: MDP-00000
    Наявність: Є в наявності
     ₴673  ₴551
    Купити

    Докладно про товар Modern Products, Gourmet Magic, Original Seasoning, 3 oz (85 g) :

  • All Purpose
  • Add a Healthy Dose of Flavor with Spike® Original Seasoning!
  • Kosher
  • Ingredients Sourced Non GMO Tested to Ensure
  • Don't Just Season It, Spike® It!
  • Spike® Original Seasoning Adds Flavor, Not Calories!
  • Spike® Original Seasoning is the seasoning sensation originally created in the Italian kitchens of internationally acclaimed gourmet nutritionist.

    Gayelord Hauser

    Spike® Original Seasoning is a special blend of 39 flavorful herbs, exotic spices and vegetables with just the right amount of salt. Discover the taste sensation that has made Spike® Original Seasoning the favorite seasoning of chefs and celebrities worldwide!

    Рекомендації із застосування

    Sprinkle on salads, meats, poultry, fish, eggs, cottage cheese, pizza, popcorn, potatoes, just to name a few! Stir into sauces, stews and dressings and watch the taste of foods come alive!

    Інші інгредієнти

    Salt crystals (earth and sea), hydrolyzed soy protein (no added MSG), soy granules, mellow toasted onion, nutritional yeast, garlic, orange powder, dill, kelp, horseradish, mustard flour, orange and lemon peel, celery granules and powder, sweet green and red bell peppers, parsley flakes, celery root powder, white pepper, turmeric, rosehips, summer savory, onion powder, parsley powder, mushroom powder, coriander, fenugreek, basil, cayenne pepper, spinach powder, cloves, cumin, ginger, marjoram, oregano, thyme, tarragon, cinnamon, safflower, paprika, tomato, rosemary, celery seed ground.

    Contains Soy.

    Contains no chemical free flowing agents.

    Попередження

    Please keep lid closed and store in cool, dry place. Mix if caked.

    Поживна цінність
    Serving Size: 1/4 tsp. (0.7 g)
    Servings Per Container: 121
    Amount Per Serving% DV*
    Calories0
    Total Fat0 g0%
    Saturated Fat0 g0%
    Trans Fat0 g
    Polyunsaturated Fat0 g
    Monounsaturated Fat0 g
    Sodium160 mg7%
    Total Carbohydrate0 g0%
    Protein0 g
    Not a significant source of cholesterol, dietary fiber, total sugars, added sugars, vitamin D, calcium, iron, and potassium.
    *%DV = %Daily Value
    Покупець
    30.04.2018
    text_comment
    Якісно виготовлено із натуральної сировини без ГМО. Величезна вигідна упаковка, вистачить на довгий період використання. Не вперше замовляю приправи від цього виробника. З упевненістю можу їх рекомендувати. Якість перевірена тисячами користувачів.
    Покупець
    28.04.2021
    text_comment
    Гарний склад. Люблю спеції та постійно беру щось нове.
    Покупець
    26.10.2020
    text_comment
    Універсальна приправа, яка має чудовий смак і придатна для використання майже в будь-якій страві, наприклад, до риби, птиці та яєць. Натуральні інгредієнти та розмір також великий.
    Покупець
    18.11.2018
    text_comment
    Я купив його, щоб використовувати його, коли я хочу зберегти низький рівень калорій, але я хочу отримати багато овочів. Невелика кількість додасть багато смаку. Будьте обережні, щоб не переборщити. Для салатів і смажених страв.
    Покупець
    16.12.2020
    text_comment
    Трохи нагадує msg солоний смак, але все одно q gd
    Покупець
    13.10.2018
    text_comment
    Мені це сподобалося! Я загорнула його, боячись, що він зламається, і відправив його мені, але поки я його знімав, кришка відразу відірвалася і вийшов порошок, так що мені було трохи ніяково. Але запах і смак був хороший. !
    Покупець
    10.03.2019
    text_comment
    Люблю це. Це був перший раз, коли я його пробував, і думаю, що буду використовувати його у всіх моїх рецептах :). Розмір трохи малий порівняно з ціною. Пакет гарний, барвистий і, на щастя, скляний, а не пластиковий. Також дуже радий, що всі інгредієнти чисті та якісні. Куплю знову, коли закінчу.
    Покупець
    10.02.2021
    text_comment
    Супер смачно! Мені дуже сподобався смак супу. Шкода, що він містить сіль, тому що я сам люблю додавати сіль. Упаковка незручна - пряність не вилазить з отворів і доводиться відкривати перфоровану кришку. Поєднання спецій всередині дуже збалансоване.
    Покупець
    06.03.2019
    text_comment
    ЛЮБЛЮ цю суміш спецій! Друг спробував і додав до тосту з авокадо, і це було дуже смачно! Він має неповторний смак і доповнює будь-яку їжу! Я роблю буріто на сніданок і додаю це. це фантастично! Спробуйте, ви не будете розчаровані! Мені подобається, що він доступний також у безсольовій версії.
    Покупець
    01.10.2022
    text_comment
    Ого, хотілося б, щоб я знайшов це раніше. Це підсилює смак всього. Я використовую його в усій своїй кулінарії. Мені б хотілося, щоб він був у більшій упаковці або розмірі для повторного заповнення, оскільки це досить дорого. Я закінчив пляшку за 2 тижні. Хотілося б повторно придбати наповнювач замість іншої скляної пляшки