• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Missha, Time Revolution, Red Algae Revitalizing Cream, 1.69 fl oz (50 ml)


    Виробник: Missha
    Код товару: MSH-52705
    Наявність: Є в наявності
     ₴1715  ₴1403
    Купити

    Докладно про товар Missha, Time Revolution, Red Algae Revitalizing Cream, 1.69 fl oz (50 ml) :

  • 100 Days Fermented Chondrus Crispus Extract
  • Firming & Brightening Care
  • A revitalizing cream with the antioxidant power of red algae (Chondrus Crispus Extract) that helps enhance skin's natural ability to retain moisture creates a moisture barrier to provide a dewy glow to the skin.

    Our Promise

  • Quality Base
  • Dermatologically Tested
  • Global Standard
  • Рекомендації із застосування

    At the last step of skin care, take an appropriate amount and massage over face.

    Інші інгредієнти

    Water, glycerin, dipropylene glycol, hydrogenated poly (C6-14 olefin), caprylic/capric triglyceride, niacinamide, dimethicone, butylene glycol, 1,2-hexanediol, betaine, cyclopentasiloxane, chondrus crispus extract, hydroxyacetophenone, cetyl alcohol, glyceryl stearates, arginine, centella asiatica extract, ficus carica (fig) fruit extract, polysorbate 60, PEG-75 stearate, squalane, sodium hyaluronate, acrylates/C10-30 alkyl acrylate crosspolymer, carbomer, ceteth-20, steareth-20, fragrance, adenosine, disodium edta, hydroxyethyl acrylate/sodium acryloyldimethyl taurate copolymer, arctium lappa root extract, hydrogenated lecithin, aspergillus ferment, carnosine, lactococcus ferment lysate, sorbitan isostearate, perilla ocymoides seed extract, ceramide NP, PEG-5 rapeseed sterol, polyglyceryl-10 distearate, cholesterol, beta-glucan, coral powder, hydrolyzed hyaluronic acid, polyglutamic acid, lysolecithin, hyaluronic acid, hydrolyzed sodium hyaluronate, acetyl glutamine, potassium hyaluronate, hydroxypropyltrimonium hyaluronate, sodium hyaluronate crosspolymer, stearic acid, hydrolyzed collagen, sodium acetylated hyaluronate, sodium chloride, phenylpropanol, levulinic acid, simmondsia chinensis (jojoba) seed oil, sodium levulinate, tocopheryl linoleate, polyquaternium-51.

    Попередження

    Discontinue use if irritation or rash occurs. Do not use on broken or damaged skin. Keep out of reach of children. Do not store in direct sunlight.

    Покупець
    30.06.2019
    text_comment
    Крем для обличчя Missha Time Revolution щодня надаватиме вашому обличчю саме такого догляду, якого воно заслуговує.

    Властивості:

    відновлює пружність шкіри та підтягує її
    розгладжує зморшки та запобігає їхньому утворенню
    захищає шкіру від вільних радикалів
    регенерує та живить
    Спосіб використання:
    Нанесіть на очищене обличчя та шию та вмасовуйте круговими рухами. Використовуйте щоранку та/чи щовечора.
    Запах дуже приємний
    Покупець
    27.06.2020
    text_comment
    Хороший продукт, який відповідає брендам класу люкс. Залишає ваш вигляд оновленим, наживленим і тонізованим. Для мене надто легкий, але він сподобається нормальній і жирній шкірі. Також триває вічно, тому що вам потрібно лише трохи.
    Покупець
    26.02.2022
    text_comment
    В складі багато екстрактів, пептидів. Крем досить густий,але дуже гарно розподіляється по шкірі не залишаючи на лиці плівки. Антивіковий крем гарно живить шкіру,наповнюючи її вологою,знижує тонус мімічних мязів,які впливають на поляву зморшок.Крем чудовий,стильна скляна баночка,яку приємно тримати в руках,приємний аромат і текстура крему
    Покупець
    20.11.2021
    text_comment
    Використовую як денний. Найчастіше беру на теплу пору року, тому що для зими, мені здається, зволоження обмаль. Приємна, легка текстури. Запах не нав'язливий. Моїй чутливій шкірі чудово підійшов.
    Покупець
    20.06.2021
    text_comment
    Все просто супер. Товар найвіщої якості. Я в захваті. буду замовляті ще.
    Люблю вас!
    Покупець
    20.04.2019
    text_comment
    купую вже другий раз мамі на подарунок, вона в захваті і постійно хоче тільки ним користуватись
    Покупець
    15.07.2019
    text_comment
    Чудовий крем який знаходиться в стильній червоній баночці із товстого скла ємкістю 50мл. В складі багато екстрактів, пептидів. Крем досить густий,але дуже гарно розподіляється по шкірі не залишаючи на лиці плівки. Антивіковий крем гарно живить шкіру,наповнюючи її вологою,знижує тонус мімічних мязів,які впливають на поляву зморшок.Крем чудовий,стильна скляна баночка,яку приємно тримати в руках,приємний аромат і текстура крему. Буду купувати ще раз 100%
    Покупець
    11.01.2020
    text_comment
    Запах як на мене сильний, але швидко вивітрюється, якщо ви чутливий до запахів не рекомендую. Текстура консистенції схожа на щось між кремом і гелем. Підходить моїй жирній, але зневодненій шкірі. Зволоження хороше якщо використовувати разом із лосьйоном від цієї ж лінійки. Пори не закупив, легкий, не липкі, швидко вбирається. Після використання шкіра зволожена і бб, сс крему добре лягають, не скочуються (бб і сс у мене від миші). Сезонне використання мені до літа та на зиму підходять добре. про склад нічого конкретно сказати не можу (не знаюся на цьому). Розмір стандартний. Витрата якщо разом з іншими засобами (лосьйон, сироватки) маленька, без них велика (ну особисто на мене). Упаковка хороша з важкого скла прямий люкс.
    Покупець
    08.08.2020
    text_comment
    Дуже приємний аромат квітів як на мене це півонія, сам крем легкого рожевого кольору. Брала з цієї серії всі продукти, правда, тонер ще не використовувала. Крем цей не щільний, я сказала б він правда як лосьйон. Упаковка у цієї лінійки дуже гарна. Для моєї вікової шкіри підходить для теплої пори року. Злегка ущільнив шкіру. Склад у нього хороший.
    Покупець
    08.02.2019
    text_comment
    Мамі дуже подобається цей крем. Купує вже не перший раз. Ненав'язливий ніжний запах, приємна консистенція, добре вбирається шкірок, не лишає неприємної плівки, добре зволожує та доволі економно витрачається. Ціна на цьому сайті дуже приваблива, значно нижча ніж в магазинах корейської косметики.