• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Missha, Time Revolution, Artemisia Treatment Essence Mist, 4.05 fl oz (120 ml)


    Виробник: Missha
    Код товару: MSH-50522
    Наявність: Є в наявності
     ₴1884  ₴1541
    Купити

    Докладно про товар Missha, Time Revolution, Artemisia Treatment Essence Mist, 4.05 fl oz (120 ml) :

  • Double Fermented Artemisia Annua Extract 100
  • Mist Type
  • A concentrate essence is formulated with double fermented Artemisia Annua Extract from Ganghwa Island, an island with a mild climate that lies in the West Sea off Korea's west coast. It helps soothe and moisturize skin for hydrated and translucent skin.

    Our Promise

  • Quality Base
  • Dermatologically Tested
  • Global Standard
  • Рекомендації із застосування

    Shake the mist gently and spray directly onto face. Pat lightly for absorption.

    Інші інгредієнти

    Artemisia annua extract.

    Попередження

    For external use only. Do not swallow. Keep out of reach of children. Avoid contact with eyes.

    Покупець
    31.08.2019
    text_comment
    Чудова рідка есенція без аромату для всіх типів шкіри, навіть чутливої. Склад: артемізія, антиоксидант і заспокійливий засіб, який широко використовується в корейській косметиці та має багато переваг для шкіри. Дуже зручна упаковка, я люблю туман, він легкий і швидко вбирається. Зволожує і має бути запечатаний. На всі сезони, дуже хороша якість і довге використання!
    Покупець
    24.12.2018
    text_comment
    Мені есенція не сподобалася, сама рідина масляниста якась, спрей невдалий, не дозволяє засіб тонким серпанком розпорошувати. Чекала заспокійливого ефекту, зняття почервоніння - на жаль. Сподіваюся, чи зможу закінчити цей флакон, але рука до нього взагалі не тягнеться.
    Покупець
    21.02.2019
    text_comment
    Має легкий запах полинії. Він не зволожується, але я обприскую його перед виходом або на роботу, щоб він був зволоженим. Я тільки почав використовувати його, але поки що навіть з чутливою шкірою у мене не було жодних проблем. Перш за все, навіть якщо це різновид, відмінний від японського полину, він має схожий запах і теплий.
    Покупець
    20.11.2020
    text_comment
    У мене складається відчуття що відгуки написані про іншому продукті, не про те що у мене, мій Міст залишає ліпковатим жирну сіліконістую плівку, яку важко не помітити, і тут мені важко, або мені прислали щось інше, або про що написані всі відгуки, я очікувала щось типу водички, але не маслянистий мист, тому він не виправдав моїх очікувань, буду використовувати як базу під макіяж, думаю на нього буде відмінно тональний лягати. Відгук доповню після місяця використання. на фото видно що це все-таки не водичка, а масло в водичці)
    Покупець
    16.03.2020
    text_comment
    Це най кращий міст яким я користувалася. Використовую замість тонера. Обличчя після нього зволожене. Ціна просто супер.
    Покупець
    16.03.2018
    text_comment
    Якість продуктів Missha жодного разу не викликало нарікань, але тут я знайшла особливий засіб порятунку для проблемної шкіри. Моя шкіра комбінована і чутлива, подекуди зневоднена, проблемна (іноді висипають прищі), вік 36 років. Використання цієї штуки особливо на ніч дуже допомогло в загоєнні прищів - вже на ранок після застосування стає все краще і процес регенерації уражених тканин прискорюється. При нанесенні на роздраконену особу може пощипувати. Запах полину, трав'янистий, але не сильний і тому не дратує. Упаковка з пульверизатором, який відмінно і м'яко розпорошує есенцію. Ефект зволоження шкіри теж є легкий. Вже купила другий сулій про запас.
    Покупець
    15.11.2018
    text_comment
    Я купив це в основному для упаковки, оскільки думав, що пляшка з розпилювачем буде дивовижною. Він є, але ви не можете заповнити його, що дуже Не значні зміни. Спрей гарний і тонкий, що чудово підходить для спрею для обличчя. Запах трохи лікарський, і я виявив, що ця формула трохи підсушує. Здавалося, трохи принесу користь роздратованій шкірі, заспокоївши речі, і вона не була липкою в сухому пуху. Мені більше подобається склад червоних водоростей.
    Покупець
    13.07.2019
    text_comment
    Чудовий міст - есенція !
    Більше як догляд .
    На літо піде і без крему .
    Для сухої та чутливої шкіри супер !
    Покупець
    13.02.2020
    text_comment
    Це розподіляє тонкий туман. Бренди KBeauty зазвичай мають найкращі пляшки, які ви не можете знайти у західних брендів. Я використовував це відразу після очищення і перед використанням HA-тоніка. Я також використовувала його після гоління. Не впевнений, що зможу викупити через ціну, якщо немає спеціальної пропозиції. Але спробувати варто було.
    Покупець
    11.11.2018
    text_comment
    Мені подобається ця есенція полину (також звану артемізією). це подвійне бродіння і шишки у формі туману. упаковка досить матова пластикова. Я не без розуму від пана, бо він не такий гарний, як мені подобається. продукт має природний запах, і я вважаю його заспокійливим і навіть злегка зволожуючим для шкіри. Я використовую його як перший крок перед більш серйозними тонерами або сироватками.