• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Missha, Perfect, засіб для зняття макіяжу з губ і очей, 155 мл


    Виробник: Missha
    Код товару: MSH-04414
    Наявність: Є в наявності
     ₴782  ₴640
    Купити

    Докладно про товар Missha, Perfect, засіб для зняття макіяжу з губ і очей, 155 мл :

  • Ідеальне очищення!
  • Засіб для зняття макіяжу з губ і очей Perfect дозволяє повністю видалити навіть найстійкіший макіяж.

    Збільшений розмір флакона для повсякденного використання: на 55 % більше засобу, ніж у попередніх версіях.

    Морська вода й олія в співвідношенні 6:4
    Засіб для зняття макіяжу з губ і очей Perfect містить зволожувальну морську воду й олію в ідеальних пропорціях 6:4, що забезпечує швидке й легке очищення.

    Відчуття свіжості
    Екстракти волошки, ромашки й огірочника доглядають за чутливою шкірою губ і очей.

    Рекомендації із застосування

    Перед застосуванням добре збовтати. Щоб видалити макіяж, просочіть ватний диск засобом для зняття макіяжу й обережно протріть область губ і очей.

    Інші інгредієнти

    Циклопентасилоксан, циклогексасилоксан, бутиленгліколь дикаприлат/дикапрат, дипропіленгліколь, ізогексадекан, хлорид натрію, 1,2-гександіол, бензиловий спирт, каприліл/каприл глюкозид, ароматична композиція, екстракт екліпти (Eclipta prostrata), морська вода, дикалію гліциризат, бутиленгліколь, двонатрієва ЕДТК, трометамін, барвник зелений 6 (CI 61565), екстракт лаванди (Lavandula angustifolia), екстракт огірочника лікарського (Borago officinalis), екстракт квіток волошки синьої (Centaurea cyanus), екстракт квіток/листя ромашки лікарської (Chamomilla recutita).
    Покупець
    28.05.2018
    text_comment
    Як на мене, це найкраща змивка.
    Часто після використання такого типу засобу залишаються на ранок сліди від туші. З цим засобом такого немає.
    Подвійний колір засобу: двофазний - прозорий і блакитний. Перед використанням слід збовтати.
    Цікава текстура засобу: водяниста, проте не сушить шкіру, а навпаки зволожує.
    Має нейтральний ледь помітний запах.

    На фото: до і після збовтування змивки.
    Покупець
    27.03.2019
    text_comment
    Легко та швидко знімає навіть стійкий макіяж! Висока якість, упаковка достатньо велика, запах нейтральний, використання економне. Чудово знімає макіяж, незамінний засіб при змиванні макіяжу. Побається, що текстура легка, не пече очі, заспокоює шкіру, колір з блакитним відтінком.
    Покупець
    25.12.2021
    text_comment
    Взяла за рекомендацією подруги. Вона ну дуже хвалила цей засіб для зняття макіяжу. В принципі знімає макіяж добре, немає ніякого запаху, текстура масляниста. Зняла 1 зірку через бутилочку, чи то дозатор. Коли перевертаю, щоб вилити на ватний спонж, рідина дивним чином протікає і далі лʼється по самому флакону. Навіть не знаю як з цим боротися. До нього купувал на сайті такий самий засіб але іншого бренду (Innisfree, Apple Seed Lip & Eye Makeup Remover), він сподобався набагато більше, йому поставила б 5-.
    Покупець
    21.01.2019
    text_comment
    Я дуже задоволена засобом! Має нейтральний запах . Легко та швидко знімає навіть стійкий макіяж! Висока якість, упаковка достатньо велика, запах нейтральний, використання економне. Чудово знімає макіяж, незамінний засіб при змиванні макіяжу. Побається, що текстура легка, не пече очі, заспокоює шкіру, колір з блакитним відтінком. Баночка не велика, розмір дозволяє брати з собою в подорож. Доступна ціна - перевага. Рекомендую!
    Покупець
    18.04.2021
    text_comment
    Гарно змиває навіть стійкій макіяж. Має масляну текстуру ( після - обов‘язково пінку ще)
    Покупець
    18.04.2021
    text_comment
    Гарно очищає шкіру, повністю знімає макіяж, не сушить і не викликає алергії. Перед користуванням потрібно гарно збовтати бутилку, трошки не зручно наноситься на ватний диск .
    Покупець
    17.01.2018
    text_comment
    Не подразнює ніжну шкіру навколо очей. Дружина задоволена, каже довго не могла знайти для себе засіб для демакіяжу, щоб не викликав подразнення та сухості. Тут все ідеально зволоження та ніжна дія приємна текстура. Вистачає на довго
    Покупець
    14.09.2020
    text_comment
    Дуже зручний у використанні ремувер,запах помірний,не липне,гарно знімає макіяж з губ і очей,очищає не липне,використання дуже комфортне якість і упаковка чудові,склад гарний і колір і текстура
    Покупець
    11.08.2018
    text_comment
    Морська вода й олія в співвідношенні 6:4
    Засіб для зняття макіяжу з губ і очей Perfect містить зволожувальну морську воду й олію в ідеальних пропорціях 6:4, що забезпечує швидке й легке очищення.
    Покупець
    10.11.2021
    text_comment
    Висока якість, упаковка достатньо велика, запах нейтральний, використання економне. Чудово знімає макіяж, незамінний засіб при змиванні макіяжу. Побається, що текстура легка, не пече очі, заспокоює шкіру, колір з блакитним відтінком. Баночка не велика, розмір дозволяє брати з собою в подорож. Доступна ціна - перевага. Буду замовляти ще, як собі так і на подарунок.