• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Missha, M Perfect Cover, BB-крем, SPF 42/PA+++, відтінок № 23 натуральний бежевий, 50 мл (1,7 унції)


    Виробник: Missha
    Код товару: MSH-79312
    Наявність: Є в наявності
     ₴1105  ₴904
    Купити

    Докладно про товар Missha, M Perfect Cover, BB-крем, SPF 42/PA+++, відтінок № 23 натуральний бежевий, 50 мл (1,7 унції) :

  • Протестовано дерматологами
  • BB-крем Missha M Perfect Cover — це інноваційне поєднання засобу для макіяжу та догляду за шкірою з BB-кремом. Крем допомагає освітлити тон шкіри, боротися зі зморшками, запобігти ознакам старіння й усунути недоліки шкіри, забезпечуючи при цьому чудове покриття.

    Багатофункціональний BB-крем забезпечує захист від випромінювання UVA/UVB, освітлює шкіру й розгладжує зморшки, а також має високу покривну здатність.

    Рекомендації із застосування

    Після використання базових засобів для догляду за шкірою нанесіть відповідну кількість на шкіру. Після цього нанесіть пудру. Додатковий захист від сонця не потрібен.

    Інші інгредієнти

    Вода, циклопентасилоксан, етилгексилметоксициннамат, оксид цинку, пропіленгліколь, діоксид титану, каприловий/каприновий тригліцерид, ПЕГ-10 диметикон, гліцерин, цетил ПЕГ/ППГ-10/1 диметикон, арбутин, мінеральна олія, поліетилен, тальк, феніл триметикон, бджолиний віск, оксиди заліза (CI 77492), хлорид натрію, оксиди заліза (CI 77499), оксиди заліза (CI 77491), метилпарабен, диметикон, пропілпарабен, олія плодів шипшини (Rosa canina), сквалан, олія насіння макадамії трилистої (Macadamia ternifolia), олія насіння жожоба (Simmondsia chinensis), циклотетрасилоксан, двонатрієва ЕДТК, аденозин, екстракт водоростей, екстракт листя розмарину (Rosmarinus officinalis), екстракт квіток ромашки (Chamomilla recutita), керамід NP, бутиленгліколь, екстракт бруньок бука європейського (Fagus sylvatica), гідролізований колаген, каприлілгліколь, бензиловий спирт, 1,2-гександіол, каприлгідроксамова кислота, токоферол, бензойна кислота, гіалуронат натрію, феноксиетанол, трополон, ароматична композиція, бутилфеніл метилпропіонал, бензилсаліцилат, гідроксицитронелаль, альфа-ізометил іонон, гексилциннамаль, ліналоол, цитронелол, лімонен.

    Попередження

    Тільки для зовнішнього застосування. Не ковтати. Зберігати в недоступному для дітей місці. Уникати потрапляння в очі.
    Покупець
    25.09.2018
    text_comment
    Мій ідеальний помічник! я смуглява і навіть у зимку це мій колір. Приємно пахне, добре лягає на шкіру, перекриття слабке, але це не суттєвий недолік. Головне шкіра дихає та не викликає угрів чи подразнення. Дівчата цей бібі супер, рекомендую!
    Покупець
    24.04.2022
    text_comment
    Беру вже не вперше, чудовий тонуючий крем, особливо за свої гроші. Великий розмір упаковки забезпечить тривале використання засобу. На обличчі тональний практично не відчувається, легко наноситься як пальцями, так і б‘юті-блендером і пензлем. Легке покриття, текстура, в також тон, що підлаштовується під будь-який колір шкіри. Захисне покриття SPF - ще одна перевага. Однозначно рекомендую!
    Покупець
    20.12.2021
    text_comment
    Взяла по акції і не прогадала. Якість те що треба, немає ніяких вкраплень, текстура і загальний вигляд шкіри покращився. Колір якраз дляя темної пори року.
    Покупець
    20.06.2019
    text_comment
    Крутий бб крем. На шкірі ледве помітний. Саме такий я і шукала. Моя головна проблема - це почервоніння шкіри. Моя шкіра дуже чутлива, реагує буквально на все. Цей тональний не перекриває все ідеально, всеодно є трохи рожевий підтон, але тон шкіри рівний, я не ходжу як буряк. Мені подобається. На шкірі невагомий, підстроюється. А ще він бюджетний, економний і має ступінь сонцезахисту. Я і так користують спфом, але з цим тональним я впевнена, що обличчя захищене на усі 100. Мій улюбленець. Рекомендую))))
    Покупець
    17.12.2020
    text_comment
    Трохи заблідий навіть натуральний колір. Але на зиму як раз те, що треба буде. Сіруватості з відгуків не помітила зовсім. Текстура приємна достатньо плотна, що для мене наразі перевага. Зручне використання завдяки дозатору. А от запах не сподобався, трохи віддає старою косметикою. Упаковка дуже естетична. Якість мене також задовольняє. Давала спробувати подружці, то як на неї загадто плотна текстура
    Покупець
    15.08.2020
    text_comment
    Хороший BB крем, приємний на шкірі, немає відчуття маски від нього. Гарно вирівнює тон шкіри, але проблему висипання не приховає, на прищі потрібна плотніша текстура, щоб перекрити.
    Нащодень він ідеальний, маскує темні кола під очима і захищає від ультрафіолету. Дає хороший глянцевий фініш шкірі (не жирний блиск). І ще плюсом є гарний запах.
    Колір підібрала добре, під час використання швидко підстосовується під ваш колір шкіри
    Покупець
    15.06.2021
    text_comment
    Всім привіт! Раніше я користувалася іншими тоналуами і ВВ, але спробував цей крем вде вкортре повертаюся за ним. Подобається зручна упаковка з дозатором, достатньо легка але укривіста текстура і особливо сяючий фініш, покриття дійсно вирівнює тон шкіри і навіть деякі недосконалості! Запах мені подобається, хоча деякім знаю що не дуже. Колір специфічний, з сіруватим підтоном, але він пристосовується під тон шкіри. Великий- це сонцезахисний фактор 42/РА
    Покупець
    10.05.2019
    text_comment
    Купувала 23-й відтінок. Маю комбіновану шкіру, схильну до висипань та з розширеними порами. Почервоніння перекриває -- на 75-80%, у пори не провалюється, колір сіровото- бежевий, але при нанесенні підлаштовується під тон шкіри і виглядає добре.Але є декілька зауважень щодо нанесення. 1) шкіра має бути добре зволожена; 2) наносити слід вологим спонжем; 3) обов‘язково використовувати пудру, бо інакше може залишати сліди, наприклад, на екрані. Запах нейтральний, використання економне, завдяки дозатору
    Покупець
    09.08.2020
    text_comment
    Хороший ВВ, пристосовується до кольору шкури.
    Матує і не блищить по нанесенню. Для мене відтінок 23 трішки засвітлий та тон треба було брати жовтіший, але загалом нормально - пристосовується,якщо наносити невелику кількість тонким шаром. Ідеально лягає на основу, але треба щоб вона підсохла перед нанесенням.
    Треба бути обережними тим, у кого суха шкіра - вона має бути добре зволожена перед нанесенням. Якщо є схильність до шелушіння - то має бути добре очищена перед нанесенням
    Покупець
    07.08.2019
    text_comment
    Колір трохи світлуватий як для моєї щкіри, покриття щільне і не перевантажує. Текстура достатньо легка але вирівнює тон.