• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Mill Creek Botanicals, шампунь з біотином, лікувальна формула, 414 мл (14 рідк. унцій)


    Виробник: Mill Creek Botanicals
    Код товару: MLC-23370
    Наявність: Є в наявності
     ₴1078  ₴882
    Купити

    Докладно про товар Mill Creek Botanicals, шампунь з біотином, лікувальна формула, 414 мл (14 рідк. унцій) :

  • Тонізує шкіру голови
  • Зміцнює волосяний стрижень
  • Природна краса
  • Веганський продукт, без парабенів і сульфатів
  • Без глютену
  • Збалансований рівень pH
  • Без штучних барвників і ароматизаторів
  • Етичний і веганський продукт, сертифікований Peta
  • Має реєстрацію належної виробничої практики (GMP)
  • Компанію засновано в 1975 році
  • Очистіть волосся за допомогою ефективної дози необхідних вітамінів групи В і підбадьорливої м’ятної олії — інгредієнтів, призначених для зміцнення та живлення волосся зсередини. Спеціальний лікувальний засіб не тільки очищає, але й насичує волосся біотином, аргановою олією, пантенолом, ніацином, фолієвою кислотою та сумішшю поживних речовин, спеціально розроблених для досягнення чудових результатів при щоденному використанні.

    Рекомендації із застосування

    Ретельно намочіть волосся водою. Нанесіть шампунь на шкіру голови і обережними масажними рухами розподіліть по всій довжині волосся до утворення густої піни. Повністю змийте водою. Повторіть за необхідності. Для отримання найкращого результату скористайтеся також улюбленим кондиціонером MILL CREEK® Botanicals.

    Інші інгредієнти

    Деіонізована вода, сік з листя алое вера (Aloe barbadensis)*, біотин, кокамідопропілбетаїн, кокоамфодіацетат динатрію (з кокосової олії), кокамідопропіл гідроксісултаін, кокоїлізотіонат натрію (на основі кокосової олії), алкілполіглюкозид, гліколь дистеарат, кокамід моноізопропаноламіну, арганова олія (Argania spinosa), гліцерин, екстракт кори органічної вишні (Prunus serotina)*, екстракт квіток органічної ромашки (Chamomilla recutita)*, екстракт листя органічного гамамелісу (Hamamelis virginiana)*, екстракт органічного жовтокореня (Hydrastis canadensis)*, екстракт квіток органічної календули (Calendula officinalis)*, екстракт органічного хмелю (Humulus Lupulus)*, екстракт органічного хвоща (Equisetum arvense)*, хлорид натрію, кокоїл метил таурат натрію (на основі кокосової олії), лимонна кислота, гідролізований кератин, пантенол (провітамін B5), фолієва кислота (вітамін B9), ніацин (вітамін B3), олія перцевої м’яти (Mentha piperita), олія жожоба (Simmondsia chinensis), сорбат калію, бензоат натрію, натуральна ароматична композиція.

    * Сертифіковані органічні інгредієнти.

    Покупець
    30.04.2021
    text_comment
    Спеціальний лікувальний засіб не тільки очищає, але й насичує волосся біотином, аргановою олією, пантенолом, ніацином, фолієвою кислотою та сумішшю поживних речовин, спеціально розроблених для досягнення чудових результатів при щоденному використанні.
    Покупець
    23.01.2019
    text_comment
    Маю проблему з помірним випадінням волосся, вирішила спробувати саме цей лікувальний шампунь. Використання просте та зручне, запах чудовий натуральний, шкіра голови після миття наче дихає, відкриваються пори, відбувається хороше зволоження, і при цьому, волосся швидко не жирніє. Після миття шампунем обов'язково використовую кондиціонер цієї серії, оскільки маю досить сухе волосся
    Покупець
    20.07.2018
    text_comment
    На нього була акційна ціна, я відразу замовила. Чула, що цей шампунь добре тонізує шкіру голови та зупиняє випадіння волосся, а також
    зміцнює волосяний стрижень. Нове волосся відростає як пушок. Велика банка. Ще можна попити біотин або вітаміни для волосся. В комплексі шампунь - вітаміни = природна краса та здоров'я нашого волосся.
    Покупець
    20.05.2022
    text_comment
    Подобається, якість волосся після миття, і те, що шампунь гарно милиться. Це на додачу до головного ефекту - зменьшення випадіння волосся.
    Покупець
    16.11.2021
    text_comment
    Вирішила змінити на певний час шампунь, яким користуюся постійно, щобне було привикання волосся. Придбала шампунь та кондиціонер цієї серії. Після використання задоволена результатом - волосся виглядає доглянутим, не ламке, не сухе. Після миття шампунем обов'язково використовую кондиціонер цієї серії, оскільки маю досить сухе волосся, тому без кондиціонера ніколи не мию волосся. Також сподобався великий розмір упаковки та ціна гарна для такого об'єму.
    Покупець
    13.02.2020
    text_comment
    Запах від шампуню досить приємний. Пінитьмя сильно, як звичайні сульфатні шампуні, але написано на складу, що він таким. Не є. Користі від нього особливо гн отримаєте, бо в мене волосся як сипалося, так і сиплеться. В мене гормональні проблеми, то він явно не допоможе. Сумки якість волосся після використання не погана, як після натурального шампуню. Волосся сильно не жирні.
    Покупець
    12.06.2020
    text_comment
    Дуже чудовий шампунь.У доньки тонке ,ламке волося після його використання волосся блискуче і живе. У складі міститься біотин який приносить користь для структури волосся.Задоволені.
    Покупець
    10.06.2020
    text_comment
    хороший шампунь не за всі гроші світу Якість, розмір, склад, запах - все на висоті. Має хорошу промивну здатність. Упаковка велика, тому вистачить на довго. І ваше волосся вам подякує.

    Корисним був відгук? Тоді з Вас ☺️ Вам не складно - мені приємно ☺️
    Покупець
    09.06.2020
    text_comment
    Хороший шампунь, запах для мене дуже приємний трав‘янистий, у мене чутлива шкіра голови і він у мене ніяких подразнень не викликає, добре промиває та не спутує моє волосся. Хороший склад, якісна упаковка, розмір великий. Не можу сказати, шо від нього якось дуже сильно росте волосся але наче випадає менше під час миття. Мені сподобався:)
    Покупець
    06.07.2018
    text_comment
    Навіть волосся менше брудниться.Закінчиться цей,замовлю ще один обов'язково.Упаковка велика,вистачить надовго. Інгредієнти натуральні