• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Mild By Nature, кускове мило для детоксикації з глиною, евкаліптом і м’ятою перцевою, 141 г, (5 унцій)


    Виробник: Mild By Nature
    Код товару: MBN-01740
    Наявність: Є в наявності
     ₴650  ₴532
    Купити

    Докладно про товар Mild By Nature, кускове мило для детоксикації з глиною, евкаліптом і м’ятою перцевою, 141 г, (5 унцій) :

  • Мило з глиною для детоксикації Mild By Nature
  • Очищення, детоксикація й захист
  • Стародавня глина, евкаліпт, м’ята перцева
  • Створює густу піну, дбайливо очищає, легко змивається
  • Пальмова олія, сертифікована Rainforest Alliance Certified™

  • Мило Mild By Nature містить преміальні інгредієнти без будь-яких шкідливих домішок.

    Мило з глиною для детоксикації зволожує та дбайливо очищає, створюючи густу піну, яку легко змивати. Це очищувальне мило для детоксикації містить стародавню глину, евкаліпт і м’яту перцеву. Мила Mild By Nature містять пальмову олію, сертифіковану Rainforest Alliance Certified™. «Ми хочемо, щоб люди жили в гармонії з природою».



    Кускове мило або гель для душу — чому кускове мило може бути краще

    Аргументи на користь продуктів для ванни й косметичних продуктів, що не випробовуються на тваринах

    3 інгредієнта, яких слід уникати в засобах по догляду

    Рекомендації із застосування

    Відмінно підходить для душу, ванни та гоління. Для більш тривалого використання рекомендуємо зберігати мило в сухому стані.

    Інші інгредієнти

    Пальмітат натрію*, кокоат натрію¹ або пальмовий кернелат натрію, вода (Aqua), гліцерин, олія з листя евкаліпта кулястого (Eucalyptus globulus), каолін, хлорид натрію, глюконат натрію, діацетат глутамату тетранатрію, олія перцевої м’яти (Mentha piperita).
    * Отримано з пальмової олії, сертифікованої Rainforest Alliance Certified™.
    ¹ Отримано з кокосової олії.

    Не містить продуктів тваринного походження, штучних барвників і ароматизаторів, глютену, парабенів, нафтопродуктів, фталатів, лаурил/лауретсульфат натрію.

    Попередження

    Тільки для зовнішнього застосування. Уникати потрапляння в очі. Зберігати в недоступному для дітей місці.
    Покупець
    24.01.2020
    text_comment
    Запах приємний, якість хороша, розмір великий, 141 грам, упаковка герметичний поліетиленовий пакет в картонній коробці. Вчора почав користуватися, оновлю огляд після кількох використань. В принципі, я задоволена після першого використання.Відчуття після використання приємне.Формула підходить для моєї чутливої шкіри
    Покупець
    21.12.2019
    text_comment
    зволожує та дбайливо очищає, створюючи густу піну, яку легко змивати. Це очищувальне мило для детоксикації містить стародавню глину, евкаліпт і м’яту перцеву.
    Покупець
    14.05.2022
    text_comment
    ароматне і якісне мило, гарно очищає шкіру
    Покупець
    13.07.2022
    text_comment
    Мило досить великого розміру, не очікувала, думаю вистачить на довго. Мило темного кольору бо містить у своєму складі глину, упаковка герметична. На запах пахне приємно, якісне, не сушить шкіру залишає приємні відчуття.
    По знижці варто купит
    Покупець
    12.06.2018
    text_comment
    Я ще не зустрічала Не значні зміни.го кускового мила на сайті, даний варіант злегка пахне м'ятою, шкіру не сушить
    Покупець
    08.09.2021
    text_comment
    Розмір мила великий, вага 141 г. Дуже солідний шматок. Запах евкаліпту, дуже сильний, чутливий та глибокий. Я люблю такі аромати! В процесі використання, саме мило трохи маслянисте, милиться дуже м'яко, при цьому відмиває шкіру до скрипу. Вистачить надовго. Відчуття такі: шкіра м'яка , не пересушена та доглянута. Рекомендую!
    Покупець
    04.07.2019
    text_comment
    Красиво, для заміни взяла два види. Користь - відчуття чистоти тіла після масел, якими користувалася і сушить тіло, тому не підходить для тих, у кого суха шкіра. не підходить для чутливої шкіри.Запах солодкуватий і упаковка підходить за ціною і використанням, тому що розмір залишається маленьким.Наріжте його один раз або натріть на тертці і використовуйте кожен раз шматочок або два рази краще
    Покупець
    02.10.2018
    text_comment
    Мило для детоксикації з глиною, евкаліптом і м’ятою перцевою у складі. Запах цікавий, суміш евкаліпту та м'яти. Розмір брусочку великий. Піниться чудово, легко змивається, залишає відчуття чистоти та свіжості. Склад повністю натуральний. Підходить для сухої та чутливої шкіри. Ніжно очишує та зволожує. Якість відмінна. Підходить для будь якого віку. Дуже сподобалося. Буду замовляти ще!
    Покупець
    01.11.2018
    text_comment
    Мені подобаються мила данного бренду. Вони дуже добре вимивають і не сушать шкіру. Використовую і для прийняття душу і для миття рук. Дуже добре піниться, вистачає на довго. Ціна хороша для даного обʼєму. Хороший запах та склад самого мила. Рекомендую/!
    Покупець
    01.10.2018
    text_comment
    Мило Суперове, для людей які знаходяться в постійному русі міста, активності та які бажають бути у затишку природи. Натуральність мила, буз від душок та барвників. Брусок невеликий та вистачає надовго, не пересушує шкіру, подобається натуральний склад мила.