• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Mild By Nature, кондиціонер для густоти волосся, з комплексом вітамінів групи B і біотином, розмарин та м’ята, 473 мл (16 рідк. унцій)


    Виробник: Mild By Nature
    Код товару: MBN-01232
    Наявність: Є в наявності
     ₴1023  ₴837
    Купити

    Докладно про товар Mild By Nature, кондиціонер для густоти волосся, з комплексом вітамінів групи B і біотином, розмарин та м’ята, 473 мл (16 рідк. унцій) :

  • Кондиціонер для густоти волосся с розмарином і м’ятою від Mild by Nature
  • Комплекс вітамінів В, біотин і пантенол
  • Збалансований рівень pH, етичний продукт
  • Робить волосся густішим, об’ємнішим і надає йому здоровіший вигляд
  • Без сульфатів, парабенів і фталатів
  • Упаковано в США

  • Кондиціонер для густоти волосся Mild By Nature містить комплекс вітамінів В і біотин, які роблять волосся густішим, об’ємнішим і надають йому здоровіший вигляд. Цей кондиціонер — етичний продукт зі збалансованим рівнем pH без сульфатів, парабенів і фталатів.

    Терапевтичний кондиціонер для густоти волосся з ароматом розмарину та м’яти збагачений біотином, пантенолом, протеїнами кіноа й льону, насінням кінських бобів та екстрактом з листя японської мушмули.


    Переваги використання натурального шампуню
    Аргументи на користь продуктів для ванни і краси, що не випробовуються на тваринах

    Рекомендації із застосування

    Збовтати перед кожним використанням. Після миття голови шампунем акуратно втирайте кінчиками пальців кондиціонер у вологе волосся та шкіру голови. Ретельно змийте водою.

    Інші інгредієнти

    Вода (Aqua), цетеариловий спирт, сік із листя алое вера (Aloe barbadensis), метосульфат бегентрімонія, стеарамідопропіл диметиламін, гліцерин, гідролізоване кіноа, бегентримоній хлорид, олія з листя розмарину (Rosmarinus officinalis), амодиметикон, олія перцевої м’яти (Mentha piperita), пантенол (про-вітамін В5), PCA гліцерил олеат, глюконолактон, бензоат натрію, екстракт ванільних бобів (Vanilla planifolia), гідролізований лляний білок, ефтилові ефіри олії ши, органічна кокосова олія (Cocos nucifera), органічна олія кісточок арганії (Argania spinosa), фітантріол, екстракт листя мушмули японської (Eriobotrya japonica), біотин (вітамін B7), гідролізований кукурудзяний білок, екстракт насіння бобів (Vicia faba), лимонна кислота.

    Попередження

    Тільки для зовнішнього застосування. Уникати потрапляння в очі. Зберігати в недоступному для дітей місці.

    У разі виникнення подразнень припинити використання.

    Покупець
    31.07.2019
    text_comment
    Кондиціонер вибирала по відгукам дівчат. Якщо чесно ще не зрозуміла, буду ще користуватися.
    Покупець
    30.07.2019
    text_comment
    Кондиціонер має приємний запах, дуже економний, велика банка, хватить надовго. Чудова якість, приємна консистенція. Запакований в захисну плівку, добре впливає на волосся, воно стає об'ємним і гарно виглядає, зволожує шкіру голови, в складі є вітамін Б, що добре вплине на волосся і шкіру голови. Рекомендую!
    Покупець
    28.04.2022
    text_comment
    Безліч засобів для догляду за волоссям стверджують, що вони роблять волосся густішим, але не виправдовують цих обіцянок під час випробування. Кондиціонер Mild By Nature Rosemary Mint Thickening Conditioner був розроблений, щоб залишатися вірним своїм обіцянкам. Ця унікальна формула, яка поєднує силу B-комплексу та біотину, сприяє густішому, повнішому та здоровішому волоссю.

    Цей терапевтичний згущувальний кондиціонер із розмариновою м’ятою збагачений пантенолом, кіноа, протеїнами льону, насінням вічії та екстрактом листя мушмули. Він має збалансований pH, не містить жорстоких речовин і не містить сульфатів, парабенів і фталатів.
    Покупець
    28.04.2019
    text_comment
    Купувала разом з шампунем тої ж серії, разом засоби дали гарний результат. Волосся стало більш шовковисте, а через пару використань і більш густіше на дотик. Ще є приємний бонус, мені гарно підійшов засіб для шкіри голови, не сушить, не свербить.
    Покупець
    28.02.2020
    text_comment
    Це пара до шампуня призначений для надання волоссю об'єму, для густоти волосся та для їх здоров'я. Якщо розглянути склад докладніше, то в ньому багато засобів, які відомі своїми властивостями проти випадіння і для зміцнення волосся (розмарин, пантенол, біотин та ін), та й загалом склад прекрасний
    Покупець
    22.07.2020
    text_comment
    Хороший кондиціонер, використовую разом з шампунем цієї ж серії, а також з іншими. Взяла велику упаковку на двох разом з подругою, вистачає надовго, волосся м""""яке, свіже та гарно розчісується.
    Покупець
    21.05.2018
    text_comment
    Наче і добре, що кондиціонер дуже густий, але я не можу видавити його через кришечку, доводиться знімати кришку, та вихлюпувати собі на руку. Це єдиний мінус.
    Запах та ефект мені подобаються. Від шампунів цього бренду шкіра моєї голови свербить, а от кондиціонер такого не викликав. До того ж його дуже багато, вистачить надовго. Рекомендую однозначно.
    Покупець
    17.07.2019
    text_comment
    Користуюсь вже десь більше місяця і враження змішані. Читала багато класних відгуків про цей бальзам,але він не такий вау як цого описують.
    Я цого використовую після шампуня,витримую десь хвилин 5 і змиваю. Ефект як після звичайного кондиціонера.
    Що хочеться відмітити,то це запах. Як на мене він жахливий,хоча трав’яні запахи мені подобаються,вле не цей.
    В мене жирна шкіра голови,тому він мені трішки обтяжує волосся.
    Склад чудовий,спробувати можна,але я б вдруге не брала.
    Покупець
    16.01.2020
    text_comment
    Запах фантастичний! Користуюсь тиждень , волосся стало плотнішим використовую разом з шампунем. Якість продукту дуже гарна. Зволоження волоссю багато не дає , у складі нема силіконів і волосся після нього дуже м’яке і не обтяжується. Упаковка має великий розмір .
    Покупець
    10.08.2020
    text_comment
    Дуже полюбила цю серію засобів по догляду за волоссям! Підійшла мені ідеально! Запах дуже приємний, волосся не обтяжене та зволожене. Склад дуже сподобався! Вперше зустрічаю щоб чисті по складу засоби гарно зволожували волосся. Приємно здивована і однозначно буду брати ще