• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Mielle, Moisturizing and Detangling Conditioner, Pomegranate & Honey, 12 fl oz (355 ml)


    Виробник: Mielle
    Код товару: MIE-00680
    Наявність: Є в наявності
     ₴1475  ₴1207
    Купити

    Докладно про товар Mielle, Moisturizing and Detangling Conditioner, Pomegranate & Honey, 12 fl oz (355 ml) :

    Deeply hydrates, conditions and silkens thick, curly Type 4 Hair.

    Enjoy!

    Our Pomegranate & Honey Collection is a Prime + Define™ styling system formulated for thick, curly Type 4 hair, however perfect for ANY curl pattern.

    Our Moisturizing & Detangling Conditioner is thoughtfully-made with a silky feel for superior slip to ease detangling for tighter curl patterns. It offers intense hydration, locking in moisture and strengthening the hair to prevent breakage and split ends. Indulge in this rich conditioner to enhance your texture for smooth, silky and soft-to-touch hair.

    Our Story

    Mielle® was created by Monique Rodriguez, a registered nurse, wife and mother of two girls, who desired to share her healthy hair journey using products with organic ingredients to achieve amazing results. She knew the importance of knowing what is in your products and wanted to create healthier options for the whole family. The result is a brand that delivers to you natural and effective products.

    Рекомендації із застосування

    Condition. After cleansing with our Moisturizing & Detangling Shampoo, apply to wet hair and gently comb through from ends to scalp. Leave in for 10-15 minutes. Rinse thoroughly.

    Prime wet hair with Pomegranate & Honey Leave-In Conditioner before styling.

    Define with one of three Pomegranate & Honey stylers.

    Інші інгредієнти

    Water (aqua, eau), prunus amygdalus dulcis (sweet almond) oil, cyclopentasiloxane, cetearyl alcohol, behentrimonium methosulfate, cocos nucifera (coconut) oil, stearalkonium chloride, fragrance, honey, glycerin, euterpe oleracea fruit extract, punica granatum (pomegranate) seed oil, organic orbignya oleifera (babassu) oil, organic mauritia flexuosa (buriti) fruit oil, organic copaiferi officinalis (balsam copaiba), organic astrocaryum murumuru seed butter, disodium edta, aminomethyl propanol, phenoxyethanol, benzoic acid, ethylhexyl glycerin, glycereth-2 cocoate.

    No parabens, no paraffins, no mineral oil, no DEA, no animal testing.

    Попередження

    For external use only. Avoid eye contact. Keep out of reach of children.

    Покупець
    31.05.2018
    text_comment
    Насичений ароматом, друга покупка, гладке волосся після використання
    Покупець
    25.02.2021
    text_comment
    Дивовижний. Аромат сильний, як ягід і цукерок. Це хороший розмір за таку ціну. У мене 2b/c волосся, і ніщо інше не спрацювало так добре для розплутування та гладкості, як кондиціонер. Я використовую його кожен день миття (2-3 рази на тиждень) і не мав потреби в глибокому кондиціонуванні з тих пір, як я його купив. Я дуже люблю цей кондиціонер.
    Покупець
    24.07.2022
    text_comment
    Пахне солодко, мій спосіб використання такий самий, як не написано, якість солодка, розмір солодкий, але кількість невелика, немає певного віку, чудовий дизайн упаковки, компактний і має безпека,щоб не розсипалось,в своїй уяві бачила користь і зволоження,але тому що моє волосся не 4 типу.Я не наношу на шкіру голови,тільки на кінці.Взагалі цей набір від Miele.Якщо ваш волосся не 4 типу, не користуйтеся, тому що воно псує волосся і псує форму локонів.
    Покупець
    23.09.2021
    text_comment
    Рекомендую, дівчата. Розмір дуже-дуже чудовий, і упаковка солодка. Якість гірка, солодка. Використовую для кінчиків волосся. Зволожує волосся. Моя фантазія.
    Покупець
    21.07.2019
    text_comment
    Чудовий і особливий запах. Ніжний. Використання невеликої кількості кондиціонера – чудово. Відмінна плойка з кучерявою структурою, якісна, куплю знову, коли закінчиться. Хороший розмір, тому що ви додали трохи, тим часом у мене він був близько місяця, і він добре тримається вік кондиціонера справді відчувається, що хороші матеріали справді відчувається, що це щось високоякісне, а не просто комерційний кондиціонер, який можна знайти в супермаркет. На кілька рівнів вище.
    Покупець
    19.10.2019
    text_comment
    Ця компанія, з моєї любові до неї, я сприйняв усі їхні продукти буквально, приготувавши з рештою, крім гелю, і я сподіваюся, що він доступний в Iherb.Що стосується кондиціонера, я залишаю волосся невеликою кількістю води після миття шампунем я наношу кондиціонер на все волосся, одягаю термошапочку та залишаю на 10 хвилин, як написано на ній, і моє волосся виходить зволоженим і наживленим із серцевини мого кучерявого волосся Сухе та з низькою пористістю
    Покупець
    19.02.2019
    text_comment
    Має приємний аромат і добре зволожує волосся. Розмір відповідає ціні. Я рекомендую цей продукт для людей з кучерявим волоссям.
    Покупець
    13.08.2021
    text_comment
    Він приємний на моєму сухому кучерявому волоссі, має гарний запах, і я також спробувала залишити його в кондиціонері.
    Покупець
    11.09.2021
    text_comment
    Він гірко-солодкий.Треба нанести на 20-15 хвилин і змити для зволоження.Дуже підходить тим, у кого кучеряве волосся.Пахне солодко і зволожує від душі.Найкращий бальзам і шампунь, які я використовувала?? ?
    Покупець
    10.12.2018
    text_comment
    Я користувалася цим кондиціонером кілька разів, і він такий хороший, мені подобається, зробив моє волосся більш гладким, він зволожує мої локони, якість не жарти, і мені також подобається аромат