• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Mielle, Leave-In Conditioner, Pomegranate & Honey, 12 fl oz (355 ml)


    Виробник: Mielle
    Код товару: MIE-00639
    Наявність: Є в наявності
     ₴1478  ₴1209
    Купити

    Докладно про товар Mielle, Leave-In Conditioner, Pomegranate & Honey, 12 fl oz (355 ml) :

  • Moisturizing Curl Primer and Detangle For Thick, Curly Type 4 Hair
  • No Parabens, No Sulfates, No Paraffins, No Mineral Oil, No Synthetic Colors, No DEA, No Animal Testing
  • Primer + Define. Enjoy!

    Our Pomegranate & Honey Collection is a Prime + Define styling system. Formulated for thick, curly Type 4 hair, however perfect for any curl pattern.

    Pomegranate & Honey Leave-In Conditioner is a moisture sealant and cuticle smoother to prime natural curls, creating the optimal foundation for deeper, longer-lasting curl definition.

    Our Story

    MIELLE® was created by Monique Rodriguez, a registered nurse, wife and mother of two girls, who desired to share her healthy hair journey using products with organic ingredients to achieve amazing results. She knew the importance of knowing what is in your products and wanted to create healthier options for the whole family. The result is a brand that delivers to you natural and effective products.

    Рекомендації із застосування

    Prime. Apply a generous amount to sectioned hair after conditioning. Work product through with your favorite detangling tool. Do not rinse, leave-in.

    Define. To style, choose one of the 3 styling options in the Pomegranate & Honey Collection to create soft to deep definition.

    Інші інгредієнти

    Water, behentrimonium methosulfate, cetyl alcohol, butylene glycol, cetyl alcohol, glycerin, *orbignya oleifera (babassu) oil, *mauritia flexuosa (buriti) fruit oil, *copaiferi officinalis (balsam copaiba) resin, *astrocaryum murumuru seed butter, vaccinium myrtillus fruit extract, saccharum officinarum (sugar cane) extract, acer saccharinum (sugar maple) extract, citrus aurantium dulcis (orange) fruit extract, citrus limon (lemon) fruit extract, citrus medica limonum (lemon) fruit extract, punica granatum (pomegranate) extract, betaine, hexylene glycol, honey, pyrus malus (apple) fruit extract, camellia sinensis leaf extract, hexapeptide-11, citric acid, fragrance, phenoxyethanol, benzoic acid, ethylhexylglycerin, glycereth-2 cocoate, caramel, brown 1.

    No parabens, no sulfates, no paraffins, no mineral oil, no synthetic colors, no dea, no animal testing.

    *Certified organic ingredient

    Попередження

    For external use only. Avoid eye contact. Keep out of reach of children.

    Покупець
    30.10.2020
    text_comment
    Улюблена серія, підходить і для прямого, і для кудрявого волосся. Запах неймовірний. НеНе значні зміни. зволожує волосся, вистачає надовго, бо досить густа консистенція
    Покупець
    28.08.2020
    text_comment
    Дуже крутий лівін, а який запах. Для мого кудрявого волосся один з найкращих. Після його використання немає пуху, локони окреслені та зволожені.
    Покупець
    28.01.2020
    text_comment
    Запах парфумів дуже чіткий, дещо прийнятний, розмір чудовий, упаковка зручна для використання два дні на тиждень, корисна для зволоження, наноситься на волосся і не доходить до шкіри голови, має текстуру світло
    Покупець
    19.07.2019
    text_comment
    Користувалася лише один раз. Можу сказати що крем хороший дуже навіть хороший. Запах сподобався приємний хоч і не залишається на волоссі. Я нанесла його на підсушене волосся оскільки не користуюся кучерявим метолом. Волосся не обтяжило залежить від того скільки ви нанесете. Щодо харчування нічого сказати не можу. Про покупку не жалкую. Якщо вам був корисний мій пост, поставте заздалегідь дякую
    Покупець
    18.01.2019
    text_comment
    мене довгий, сам себе відтягує і кучерята не такі гарні, як з дифузором. та й сохнуть близько трьох годин, що не добре для волосся та шкіри голови. якість відмінна. упаковка зручна. волосся перестало сектися. але! цей ефект помітила за півроку. волосся стало на дотик живе. раніше були дуже сухі та жорсткі. це помітила приблизно через рік, коли зістригла більшу частину сухого волосся. а запах який ароматний, шкіра голови не таке чутливе, зволожене волосся. загалом, раджу, дуже подобається.
    Покупець
    14.07.2022
    text_comment
    Перш за все, він має чудовий аромат, хоча для деяких він може бути трохи сильним. Він служить хорошим зволожувачем, оскільки робить шкіру голови та волосся свіжими та м’якими. Розмір відповідає очікуванням, як і якість. Пакет також дуже гарний.
    Покупець
    13.05.2019
    text_comment
    Чудово, будемо замовляти ще обов'язково
    Покупець
    13.01.2020
    text_comment
    Запах цукерок солодкий, я маю на увазі, зовсім не дратує, навіть після висихання не має чіткого запаху, який мене зводить з розуму. Розмір хороший. Може вистачить на 3 місяці. Мені , моє волосся коротке та кучеряве, і воно близько до шкіри голови, тому що моя шкіра голови жирна, і моє волосся може бути злегка зволоженим, як листок Джованні. Я дам вам його силу
    Покупець
    08.02.2020
    text_comment
    запах дуже приємний. моєму кучерявому волоссю дуже подобається цей крем. наноситься легко, розподіляється відмінно, захищає волосся краще за Алафію. нанесла, і рухами по всій довжині. для того, щоб закріпити, обов'язково гель. сушу волосся феном. обов'язково з дифузором. якщо волосся коротке, то фен не обов'язково. у мене довгий, сам себе відтягує і кучерята не такі красиві, як з дифузором. та й сохнуть близько трьох годин, що не добре для волосся та шкіри голови. якість відмінна. упаковка зручна. волосся перестало сістися. але! цей ефект помітила за півроку. волосся стало на дотик живе. раніше були дуже сухі та жорсткі. це помітила приблизно через рік, коли зістригла більшу частину сухого волосся. загалом, раджу, дуже подобається.
    Покупець
    06.09.2019
    text_comment
    Класний кондиціонер! Мені дуже сподобався! Надзвичайно приємний запах і гарний склад, що відмінно доглядає волосся! Дає необхідне зволоження. Використання після кожного миття волосся перед нанесенням стайлінгу. Однозначно рекомендую, на мою думку, засіб підходить для різних типів завитка не обтяжуючи волосся.