• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Megrhythm, Kao, Gentle Steam Eye Beauty Mask, Fragrance Free, 12 Sheets


    Виробник: Megrhythm
    Код товару: MRT-34802
    Наявність: Є в наявності
     ₴1628  ₴1332
    Купити

    Докладно про товар Megrhythm, Kao, Gentle Steam Eye Beauty Mask, Fragrance Free, 12 Sheets :

    This eye mask is a single-use eye mask and uses gentle, warm steam to soothe tired eyes and relax tension.

    MegRhythm Steam Eye Mask stays at a comfortable temperature for 10 minutes, bathing eyes and the delicate eye area in warm steam. This “steam bath for the eyes” helps with deep release of the tension of the day and soothes the mind.

    Рекомендації із застосування

    Apply on eye zone.

    Use anytime, anywhere. Ideal for bath time, bedtime, travel, or after a long day in front of a computer screen.

    Інші інгредієнти

    Polypropylene, polyethylene, iron powder.

    Попередження

    Keep out of reach of children. Discontinue use if rash, redness, or itching occurs. Consult physician if irritation persists.

    Покупець
    26.07.2018
    text_comment
    На відміну від більшості, мені гарячий допомагає від нападів мігрені. Тож ця маска ідеальна для використання при болях, навіть коли я просто втомився. З усіх брендів це мій улюблений, тому що він не має запаху. З усіх брендів, якими я користувався, це мій улюблений. Хороша якість і довго тримає тепло! Я буду купувати знову завжди.
    Покупець
    21.04.2020
    text_comment
    Це добре, але не ідеально. Це не так довго тримає тепло, щоб я повністю розслабився.
    Покупець
    19.04.2020
    text_comment
    З тих пір, як я знайшов цей продукт, я більше не відмовляюся від нього! Це було одне з найкращих відкриттів тут. Цей продукт фантастичний! Я спробував інші з ароматами, але цей мій улюблений. Я використовую його кілька разів на тиждень, тому що у мене постійно болять очі / очі втомлюються. Я також використовую його, коли у мене сильні головні болі, це добре полегшує. Ця марка хорошої якості, йде багато упаковок в упаковці. Якщо ви будете використовувати його щодня, ви можете протриматися майже два тижні, тому це хороше співвідношення ціни та якості (порівняно з національними).
    Покупець
    17.10.2020
    text_comment
    дуже гарна маска, буду замовляти ще раз!
    Покупець
    12.04.2021
    text_comment
    Гідна річ для розслаблення! Спочатку було страшнувато, коли очі так нагрілися. Обов'язково читайте протипоказання перед використанням. Наприклад, у контактних лінзах маску краще не робити
    Покупець
    07.02.2018
    text_comment
    Якість чудовий розмір інгредієнта вік чудова упаковка переваги дієта охолодження радикали та композиція запобігання оксидам смак гарне використання та аромат чудовий зволожуючий крем текстура нечутлива добре для літнього сезону частота та ніжність
    Покупець
    04.12.2020
    text_comment
    У мене бувають проблеми із засипанням, як би я не втомилася заснути не можу. Ця маска настільки розслабляє, що, не дивлячись на кусючу ціну, я замовила велику упаковку. Не знаю, що вона повинна робити, але мене вона рятує від безсоння. Поклала, мене розслабило та мене вирубало. Ще один плюс забула відзначити. Багато працюю за компом і ефект сухих очей для мене вже хвороба, так ось після цієї маски відчуття, що очі трохи заспокоюються, правда все це на початковій стадії. Коли процес запущений не завжди навіть краплі для очей справляються.
    Покупець
    02.11.2021
    text_comment
    Від парових масок Megrhythm я взагалі давно тягнусь як удав по скловаті, дуже допомагають розслабитися і заснути в принципі, а також розслабити м'язи чола і міжбрівки. Працюють чудово. Для тих хто не переносить взагалі ніякі запахи масок це відмінний варіант без аромату зовсім. Просто гріє та не пахне. Рясно намазувати підглазники кремом і спати в такій масочці поверх не можу порекомендувати - отримайте набряки. Краще вже зволоження під очі, або парова маска - вибрати одне з двох. Мастхев, продовжу купувати ще багато разів.
    Покупець
    01.05.2019
    text_comment
    Купувала за рекомендацією блогера. Не сказала би, що вони якісь унікальні - розмір зручний, гріють як потрібно (не пече і не холодні). З акцію приємна ціна на велику упаковку.