• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Mediheal, N.M.F, зволожувальний тонер інтенсивної дії, 165 мл (5,5 рідк. унції)


    Виробник: Mediheal
    Код товару: MHL-05087
    Наявність: Є в наявності
     ₴1040  ₴851
    Купити

    Докладно про товар Mediheal, N.M.F, зволожувальний тонер інтенсивної дії, 165 мл (5,5 рідк. унції) :

  • Beauty Science
  • Система догляду за шкірою Natural Moisturizing Factor
  • Зволоження
  • Відновлення
  • Натуральні інгредієнти
  • Протестовано дерматологами
  • Зволожувальний тонер врівноважує шкіру та запобігає сухості
  • Інтенсивне зволоження допомагає заспокоїти та відновити суху подразнену шкіру
  • Містить N.M.F (Natural Moisturizing Factor — природний зволожувальний фактор) з мікроелементами океанічних глибин.

    Вода з океанічних глибин, що перебуває нижче рівня моря (яка має низьку температуру та ізольована від сонячного світла), багата мікроелементами та поживними речовинами. Як один із ключових інгредієнтів N.M.F вона живить і зволожує шкіру, роблячи її м’якшою та надаючи їй здоровий вигляд.

    Тривале зволоження

    Формула, багата мінералами, створює вологозахисний бар’єр для утримання вологи всередині.

    Заспокоює шкіру й знімає стрес

    Охолоджувальний і освіжаючий ефект води з океану заспокоює подразнену шкіру.

    Покращення текстури

    Усуває сухість проблемної шкіри, пом’якшуючи її.

    Рекомендації із застосування

    Протріть ватним диском очищену шкіру.

    Інші інгредієнти

    Вода (Aqua), морська вода, бетаїн, 1,2-гександіол, бутиленгліколь, гліцерин, спирт, екстракт сніжного гриба (Tremella fuciformis), екстракт клена цукрового (Acer saccharum), феноксиетанол, ПЕГ-60 гідрогенізована касторова олія, гідролізований колаген, карбомер, вода з квіток троянди стопелюсткової (Rosa centifolia), трометамін, екстракт меду, алантоїн, аденозин, двонатрієва ЕДТК, ароматизатор (парфумерна композиція), гіалуронат натрію, екстракт готу коли (Centella asiatica), міді трипептид-1, етилгексилгліцерин.

    Попередження

    Тільки для зовнішнього застосування. Не наносити продукт на шрами або ділянки нездорової шкіри. Зберігати в недоступному для дітей місці. Уникати потрапляння в очі. Не зберігати продукт при екстремальних температурах. Зберігати продукт у захищеному від потрапляння прямих сонячних променів місці. Припиніть використання та негайно зверніться до лікаря, якщо виникає почервоніння, набряк, свербіж, подразнення або в разі, якщо перебування на сонці викликає дискомфорт.
    Покупець
    31.12.2020
    text_comment
    Добре зволожуючий тонік, на довго вистачить
    Покупець
    28.03.2020
    text_comment
    Це лосьйон, який має високе проникнення в шкіру, навіть якщо вона водяниста. Особисто я не відчуваю, що він зволожений до такої міри, але я відчуваю, що він нарешті став вологим після нанесення шарів приблизно в 3 рази. Цікаво, чи хочу я використовувати більше зволожуючої сили. Що стосується контейнера, то якщо вихідний отвір занадто малий, отримати лосьйон буде важко. Точніше кажучи, легко регулювати кількість, яку потрібно викласти.
    Покупець
    27.09.2018
    text_comment
    Мій вік 45-, шкіра схильна до сухості. Тонер дуже сподобався Досить велика упаковка, чудова якість. Для тих , хто не любить парфумовану віддушку, зверніть на це увагу, вона вивітрюється швидко після нанесення, але присутня.
    Дає дуже хороший рівень зволоження. Використовувала і вранці і ввечері, якщо наносила в один шар, то закривала кремом. А коли нашаровувала в декілька шарів, то дає достатньо зволоження моїй віковій сухій шкірі, що не закривала кремом, цього було достатньо.
    Покупку тонера буду повторювати, вже замовила серум і крем цього бренду. Хочу спробувати все разом.
    Покупець
    27.06.2020
    text_comment
    Дуже хороший засіб за доступну ціну. Замовила і тонер і сироватку даної фірми. Добре зволожує суху шкіру, не має ефекту плівки чи стягнення. Рекомендую
    Покупець
    20.12.2021
    text_comment
    Взяла одразу собі і подружці. Дуже гарне зволоження. Ніякої алергії чи відчуття плінки на обличчі. Я взагалі не відчуваю ніякого дискомфорту , або незручностей. І не зовсім розумію як тонер працює, здається якась водичка, а зволоження дуже відчутне. Здається що придбаю тепер усю лінійку.
    Покупець
    18.09.2020
    text_comment
    Дуже задоволена якістю, гарно зволожує. При застосуванні спочатку відчувається спирт, але за рахунок цього тонер відчувається швидше як очищуючий, але зволоження всерівно відчувається. Вже після застосування лише цього тонера, навіть ще до крему, забирається стягнутість шкіри, яка відчувається після води. Дуже гарна упаковка.
    Покупець
    14.02.2020
    text_comment
    Запах використання двічі на день, якість відмінна, розмір дуже підходить для віку, підлітковий вік, упаковка підходить, формула без консервантів, я думаю, що підходить для чутливої шкіри, користь відбілює для шкіри, відбувається м'яке зволоження шкіри
    Покупець
    13.06.2020
    text_comment
    Хороший тонер з приємним ароматом. Зручна упаковка, досить економний. При появі підсипань прерасно діє і підсушує їх але при цьому не сушить шкіри
    Покупець
    11.06.2019
    text_comment
    чудовий тонер, використовую на постійній основі, добре зволожує шкіру
    Покупець
    03.12.2021
    text_comment
    використання: для мене ідеальний тонік на теплу пору. розмір - ідеальний для подорожей. якість - супер для вікової шкіри. Купувала разом із синім кремом, щоб зволожувати шкіру вночі. Запах ніжний та ненав’язливий