• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Medi-Peel, Peptide 9, Volume Bio Tox, 3.38 fl oz (100 ml)


    Виробник: Medi-Peel
    Код товару: MPL-34687
    Наявність: Є в наявності
     ₴1834  ₴1500
    Купити

    Докладно про товар Medi-Peel, Peptide 9, Volume Bio Tox, 3.38 fl oz (100 ml) :

  • The Facial Ampoule for Day & Night Care
  • Dermatologist Test Approved
  • The volume bio tox ampoule containing Acetyle Hexapeptide-8 helps your skin to glow smooth and moisturize.

    The ampoule with French Volufiline and 9 types of peptide ingredients makes dark and uneven skin tone to clear and glowing skin.

    Рекомендації із застосування

    After using toner, gently spread the desired amount from center of the face outward.

    Інші інгредієнти

    Water, glycerin, butylene glycol, niacinamide, sodium lactate, 1,2-hexanediol, gellan gum, ethylhexylglycerin, adenosine, disodium EDTA, juniperus communis fruit extract, eucalyptus globulus leaf extract, glyceryl polymethacrylate, centella asiatica extract, propylene glycol, polygonum cuspidatum root extract, scutellaria baicalensis root extract, propanediol, camellia sinensis leaf extract, glycyrrhiza glabra (licorice) root extract, sodium hyaluronate crosspolymer, chamomilla recutita (matricaria) flower extract, rosmarinus officinalis (rosemary) leaf extract, fructan, hydrolyzed glycosaminoglycans, sodium hyaluronate, glycine, serine, glutamic acid, hydrolyzed elastin, hydrogenated polyisobutene, aspartic acid, hydrolyzed hyaluronic acid, leucine, cynanchum atratum extract, astaxanthin, desamido collagen, sorbitan laurate, alanine, lysine, arginine, tyrosine, phenylalanine, proline, valine, threonine, isoleucine, histidine, cysteine, methionine, palmitoyl tripeptide-5, hydrolyzed collagen, hydroxyethylcellulose, acetyl dipeptide-1 cetyl ester, sodium acetylated hyaluronate, palmitoyl tetrapeptide-7, palmitoyl tripeptide-1, palmitoyl oligopeptide, acetyl hexapeptide-8, copper tripeptide-1, hyaluronic acid, oligopeptide-29, oligopeptide-32, raspberry ketone, palmitoyl pentapeptide-4, anemarrhena asphodeloides root extract, polysorbate 80, PEG-60 hydrogenated castor oil, benzyl glycol, alcohol, fragrance.

    Попередження

    Only use for intended purpose. Only use on skin, not for internal use. Keep away from children. Do not apply to skin if you have any scratches, lacerations or skin complications. Stop using if signs of irritation, itchy or rash appear. Do not make contact with eyes or mouth.

    Покупець
    30.08.2019
    text_comment
    Чудова сироватка! Лёгкий запах, густа текстура. Для моєї чутливої шкіри підійшла ідеально. Не липне, пом'якшує і зволожує шкіру. Використовую вранці і ввечері.
    Покупець
    27.09.2018
    text_comment
    Мій вік 32 р., маю схильність до висипів. Упаковка велика, за гарну ціну по акції виходить вигідно. Також склад не може не радувати. Перевага засобу - наявність ніацинаміду. Використання зручне за рахунок піпетки. Запах ледь відчутний, ніжний. Якість мені подобається, відчуває більш глибоке зволоження та здається, що проблема висипів скоріше проходить. Дякую дівчатам, що пишуть як краще використовувати: залишила вітамін С на вечір, а цю сироватку мажу зранку.
    Покупець
    27.02.2019
    text_comment
    Я використовую його з молочним лосьйоном цієї серії. Це желеподібна косметична есенція з дуже приємним ароматом. Я зацікавився пептидами і купив їх. Він проникає миттєво та має велику здатність до есенції краси, тому його можна використовувати щедро. Він також зволожує, і я відчуваю, що пори стали менш помітними. Я хотів би використовувати інші продукти в цілому.
    Покупець
    26.02.2020
    text_comment
    Замовляла по рекомендації косметолога,ще не користувалась,надіюсь сподобається.Ще хочу тонік такий.
    Покупець
    17.08.2020
    text_comment
    Дуже ніжний запах і велика упаковка однозначно є перевагами цього засобу. Подобається у використанні проти мілких зморшок. Покращується стан шкіри.
    Покупець
    17.05.2020
    text_comment
    Ефект від сироватки:
    зволоження хороше, але для того, щоб його повністю оцінити, потрібно наносити пристойну кількість сироватки на обличчя.
    зволоження шкіри – я відчула майже відразу, воно розвивається дуже швидко при регулярному застосуванні.
    Ефект однозначно відчутний і помітний, але сильне обвисання шкіри, сироватка навряд чи може нівелювати.
    впливу на пігментацію не помітила
    Покупець
    16.06.2018
    text_comment
    Я шукав сироватку краси, що містить пептиди, за розумною ціною. Це велика ємність для сироватки, тому ви можете використовувати її щедро. Особисто я віддаю перевагу без запаху, але він не пахне Не значні зміни. Я зустрів хороший товар!
    Покупець
    15.02.2019
    text_comment
    Я використовую цю сироватку на ніч, чергуючи з іншими сироватками. Його консистенція в'язка, прозорого кольору і має вигляд гранул, які зникають при контакті зі шкірою. Він відчуває себе дуже насиченим і свіжим у використанні. Його розмір величезний порівняно з іншими сироватками, єдина деталь полягає в тому, що він має аромат, який мені не подобається, але він зникає через кілька секунд. Відчувається відмінна якість.
    Покупець
    11.08.2021
    text_comment
    Сироватка має гарну консистенцію. Запах нерізкий, ледве чутний. Стягнення після використання не відчувається. Склад гарний, без шкідливих для шкіри компонентів (кожний перервіряла на спеціальному сайті). Дуже подобається, як сивиротка відчувається на шкірі. Розмір досить великий, вистачить для довгого користування. Упаковка якісна. На перший погляд – все прекрасно, але результат накопичувальний, тому треба чекати.
    Покупець
    10.08.2021
    text_comment
    Сироватка як желейний напій. Він містить волюфілін (екстракт кореня Ханасуге) і має великий розмір, тому я використовую його для свого тіла, сподіваючись зробити своє декольте пухким. Можливо, аромат вам не сподобається, але він не надто сильний.