• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Maybelline, Baby Skin, Instant Pore Eraser, 010 Clear, 0.67 fl oz (20 ml)


    Виробник: Maybelline
    Код товару: MBY-41513
    Наявність: Є в наявності
     ₴968  ₴792
    Купити

    Докладно про товар Maybelline, Baby Skin, Instant Pore Eraser, 010 Clear, 0.67 fl oz (20 ml) :

  • Pores Look Reduced, Skin Looks Smoother
  • Insta-Blur Technology™
  • Instant Pore Eraser

  • Instantly blurs the look of pores, without clogging them.
  • Transparent gel formula, smoothes on clear.
  • Smoothes and refines skin's appearance.
  • Non-comedogenic and fragrance-free.
  • Рекомендації із застосування

    Use alone or under makeup: Use alone for flawless skin, smoothing onto areas with visible pores or smooth a thin layer under foundation for a smooth finish.

    Інші інгредієнти

    g827257 dimethicone, dimethicone crosspolymer, stearyl heptanoate, caprylyl glycol, silica silylate, water, propylene glycol, pentaerythrityl tetraisostearate, prunus cerasus extract/bitter cherry extract. [+/- may contain: ci 73360/red 30, ci 77492/iron oxides].

    Попередження

    For adult use only.

    Покупець
    28.09.2022
    text_comment
    Один з найкращих праймерів для жирної шкіри, пори якого чисті, запах хороший, якість не краща, а розмір один раз солодкий, тому що на Т-зону я наношу лише 4 краплі, а упаковка така. дуже практично, формула містить силікон, тому добре вимийте обличчя, коли знімаєте макіяж, за допомогою засобу для зняття макіяжу, води та мила. Вони гарантують чистоту, а щодо мене, я завжди протираю обличчя ватними дисками, які містять очищаючу речовину, яку я відчуваю вбирає всю основу, яка знаходиться під шкірою, тому я гарантую, що мої пори не розширяться, тому що коли силікон залишається в порах, він розширює їх через часте використання та неакуратне очищення, але приємно час від часу використовувати праймер, особливо іноді він залишає шкіру в один шар, ніби це шкіра дитини, але ви повинні деякий час дивитися на неї, щоб вона висохла, перш ніж наносити основу, щоб вона не дала вам несприятливий результат і зіпсує макіяж.
    Покупець
    27.04.2019
    text_comment
    Шкіра дуже ніжна
    Покупець
    26.01.2020
    text_comment
    Це хороший праймер, без запаху та простий у використанні. його якість чудова, а розмір упаковки дозволяє його легко транспортувати, він не має кольору, його текстура кремова та з хорошим покриттям, він обіцяє мінімізувати пори як перевагу, він робить це помірно, але це хороший праймер варіант.
    Покупець
    23.05.2021
    text_comment
    Гарне покриття, не забиває пори, ніжний запах, приємна текстура. Дуже економний, тому, хоч і невеликий розмір, вистачить надовго. Братиму ще
    Покупець
    17.12.2019
    text_comment
    Цей продукт ідеально підходить для щоденного використання. Хороша якість і правильний розмір, який ідеально підходить для вашого гаманця. Він поставляється в гарній упаковці, майже без запаху. Незважаючи на те, що він не такий ідеальний, як Porefessional від Benefit, я все одно подумаю про покупку цього ще раз через його покриття та текстуру.
    Покупець
    17.02.2021
    text_comment
    Дівчатка не пропустіть його смачний і корисний смак для діток.Дуже-дуже-дуже корисний для дітей у віці.Дуже корисний і на рік і на два роки і на прорізування зубів.Дуже корисний і рекомендую багато. Багато вітамінів, і це мені дуже сподобалося. Головне, не забувайте мене у своїх молитвах, мене і моїх дітей, і візьміть дуже корисний досвід, який обходиться без розтирання з фруктами, і прекрасне те, що є не є промисловими матеріалами, і це те, що я повинен зробити, тому що я купив його зі слів доктора Арва Аль-Санаб Щодо використання, я даю його своїй дитині в другій половині дня Що стосується середнього розміру, упаковки достатньо для близько двох днів, користь дуже велика, вік підходить з четвертого місяця, дві порції достатньо, два повтори, смак смачний, дієта корисна, якість відмінна, а інгредієнти малина і виноград
    Покупець
    16.12.2019
    text_comment
    Здається не погано.
    Покупець
    16.04.2021
    text_comment
    Сподобалось!
    Покупець
    15.07.2019
    text_comment
    Користуюсь щодня, упаковка не залишається у мене. Розміру вистачає на тиждень. Якість покриття дуже висока. Консистенція дуже м'яка. Колір не має м'якої формули. Користь тимчасова. Є Немає проблем. Немає запаху. Проблема в тому, що упаковка дуже маленька, і пори потребують покриття. Я використовую його щодня, тому його вистачає лише на тиждень або менше. Тому я намагаюся приймати певну кількість під час знижки на товари для шкіри, і це рідко
    Покупець
    14.11.2020
    text_comment
    Досить добре працює для жирної шкіри, яка має видимі пори в Т-зоні. Безсумнівним плюсом є відсутність парфумів. На гладкій дитячій шкірі не дуже далеко від істини. Ймовірно, найкраще працює з силіконовою основою, саме її я використовую замість цього. Макіяж на моїй шкірі зазвичай стає дуже блискучим/жирним приблизно через 2 години, але коли я наношу його на свій легкий зволожуючий крем, обличчя залишається матовим протягом кількох годин. Чудово! Я буду купувати більше. Тюбик хорошого розміру, враховуючи ціну та той факт, що вам потрібно дуже мало продукту, щоб отримати рівномірне покриття. Це щось на кшталт желе/гелю, яке дуже легко розподіляється.