• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Maybelline, Fit Me, Concealer, 20 Sand, 0.23 fl oz (6.8 ml)


    Виробник: Maybelline
    Код товару: MBY-24773
    Наявність: Є в наявності
     ₴927  ₴758
    Купити

    Докладно про товар Maybelline, Fit Me, Concealer, 20 Sand, 0.23 fl oz (6.8 ml) :

    Fit Me® Concealer makeup for flawless, natural coverage. These oil-free concealers match skin tones to deliver a more even complexion.

    Рекомендації із застосування

    Step 1. Dot concealer onto imperfections or under the eyes.
    Step 2. Pat with a finger to blend.

    Інші інгредієнти

    Water, cyclopentasiloxane, hydrogenated polyisobutene, glycerin, sorbitan isostearate, propylene glycol, titanium dioxide, ozokerite, phenoxyethanol, magnesium sulfate, disteardimonium hectorite, disodium stearoyl glutamate, methylparaben, acrylates crosspolymer, alumina, butylparaben, aluminum hydroxide, tocopherol, silica, chamomilla recutita (matricaria flower extract), may contain (+/): (ci 77891), iron oxides (ci 77491, 77492, 77499), mica.
    Покупець
    29.07.2019
    text_comment
    Консилер Fit Me для ідеального природного покриття макіяжу. Цей безмасляний консилер підходить до тону шкіри, щоб надати вам рівний колір обличчя. Спосіб застосування Крок 1. Нанесіть краплі засобу на плями або під очі. Крок 2. Акуратно потріть засіб одним пальцем. Інгредієнти: вода, пентациклічний силоксан, гідрогенізований поліізобутен, гліцерин, сорбітан ізостеарат, пропіленгліколь, діоксид титану, озокрет, феноксіетанол, сульфат магнію, стеарат діамонію, глутамат динатрію стеаролу, метилпарабен, полімер, акрилат, акрилат, бутилпарабен, гідроксид алюмінію, токоферол. Екстракт квітів німецької ромашки (chamomilla recutita), може містити (-/-): CI 77891, оксиди заліза (CI 77491, 77492, 77499), слюду.
    Покупець
    23.10.2021
    text_comment
    Відмінна якість і відповідна ціна в порівнянні з вигодою і розмір упаковки невеликий, підійде в сумку, а найкраще, що не пахне парфумами, текстура не жирна, і склад продукту підходить для всіх типів шкіри. Легке покриття Те, як я іноді використовую, це альтернатива тональному крему, наношу точки на все обличчя і розтушовую спонжем. Колір показаний на малюнку
    Покупець
    22.09.2021
    text_comment
    Відомо, що він легкий і солодкий, практичний для закруток для світлих тіней, і він не висихає під очима до 20 градусів, такий солодкий, як освітлення пшеничної шкіри або покриття темних кіл шкіри, а потім нанести на більш світлий колір, тобто 15, якщо ваша шкіра світла.
    Покупець
    20.01.2018
    text_comment
    Не погано!
    Покупець
    18.11.2022
    text_comment
    Немає запаху, зручний у використанні, не розтягується, не злежується, не розшаровується Якість солодка, розмір прийнятний, витримується від одного до двох місяців, залежно від особистого використання Упаковка проста відкритий і закритий.Не містить ніякої користі, але не забиває пори.
    Покупець
    13.10.2021
    text_comment
    Раніше я замовляв його, і його ціна ідеальна. Він гарно покриває зону під очима. Намагайтеся тримати його подалі від підок безпосередньо. Використовуйте пензлик для коректора або спонж, як у Real Technique. Це добре, але ви наносите консилер і даєте йому деякий час висохнути та розтушовувати, але краї не рухаються, тому що так ви його витираєте. А після того, як ви добре розтушуєте, закріпіть будь-якою розсипчастою пудрою, щоб вона була світлою, щоб не смуги під оком.
    Покупець
    13.06.2021
    text_comment
    Вчора я отримав його, і це єдиний консилер, яким я завжди користуюся. Я беру піщаний ступінь. Перший раз замовляю його в інтернет-магазині. Раніше я купував його в магазинах. Коли він прийшов, я порівняв оцінки. Деякі з них зробили різницю. Що це означає, право магазинів не оригінальне??
    Покупець
    13.03.2021
    text_comment
    Спробую по дешевше.
    Покупець
    07.07.2022
    text_comment
    23-й колір підходить для японських і корейських основ, які легко засмагають. Цей пісок № 20 добре змішався з моїм тоном шкіри. Гладкий і добре розподіляється, з природним покриттям і легким відчуттям. Важко застрягти, коли ви дозволяєте йому змішуватися, і він покриває це належним чином. Я вперше використовував такий тип упаковки, але слім-стік простий у використанні! Якщо ви по сусідству, цього може бути достатньо для вашого макіяжу. Я використовую його, щоб прибрати почервоніння від грубих масок. На фотографії на моїй руці я злегка розтушував її, щоб ви могли бачити колір.
    Покупець
    03.03.2020
    text_comment
    Це один з найкрасивіших консилерів, які я використовував.Він має неприємний запах і простий у використанні, ніби це якісне масло. Ого. За таку ціну це середнє покриття. Мені потрібно нанести більш темний колір під нею, щоб приховати круги, її розмір чудовий за таку ціну.Рекомендую її вам як відмінну альтернативу