• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Maybelline, Instant Age Rewind, Multi-Use Concealer, 122 Sand, 0.2 fl oz (6.0 ml)


    Виробник: Maybelline
    Код товару: MBY-54679
    Наявність: Є в наявності
     ₴1097  ₴898
    Купити

    Докладно про товар Maybelline, Instant Age Rewind, Multi-Use Concealer, 122 Sand, 0.2 fl oz (6.0 ml) :

  • Medium/Full
  • Instant Coverage for Under-Eye Concealing, Face Shaping, All Over Face Use
  • Micro Corrector Applicator + Super Concentrated Formula
  • Рекомендації із застосування

    Turn collar of the Micro-Corrector Applicator in direction of arrows until product is visible on sponge. This may require a number of turns. Using applicator, apply concealer to the preferred area:
  • A shade similar to your foundation to apply over face
  • A shade lighter to brighten the under-eye area
  • Pair a shade deeper to contour and shape with a lighter to highlight
  • Instant age rewind the eraser is protected with anti-microbial system. Do not wet applicator. Wipe off excess eye concealer with dry tissue only.

    Інші інгредієнти

    Water, cyclopentasiloxane, dimethicone, isododecane, glycerin, peg-9 polydimethylsiloxyethyl dimethicone, butylene glycol, dimethicone crosspolymer, nylon-12, disteardimonium hectorite, cyclohexasiloxane, peg-10 dimethicone, cetyl peg/ppg-10/1 dimethicone, phenoxyethanol, sodium chloride, polyglyceryl-4 isostearate, caprylyl glycol, disodium stearoyl glutamate, ethylhexylglycerin, methylparaben, lycium barbarum fruit extract, chlorphenesin, ethylparaben, aluminum hydroxide, steareth-20, chlorhexidine digluconate, n-hydroxysuccinimide, potassium sorbate, tocopherol, palmitoyl oligopeptide, chrysin, pentaerythrityl tetra-di-t-butyl hydroxyhydrocinnamate, palmitoyl tetrapeptide-7. [+/- may contain: ci 77891/titanium dioxide, ci 77491, ci 77492, ci 77499/iron oxides].
    Покупець
    27.06.2022
    text_comment
    Піддалася захопленим відгукам інфлюенсерів і вирішила спробувати цей консилер. Дійсно гарне покриття, 122 відтінки без жовтезни, дуже натуральний бежевий. Знімаю зірку за те, що він трохи сухуватий і тому все лущення підкреслює. Якщо використовувати під очі, потрібно переконатися, що шкіра добре зволожена, інакше дуже підкреслює будь-які зморшки.
    Покупець
    19.08.2019
    text_comment
    Коли діє знижка, це набагато дешевше, ніж купувати її у великому мережевому магазині косметики.Побачивши її в магазині, я була здивована, що оригінальна ціна така дорога ха-ха. Дуже зручний у використанні. Хоча через тривалий час колір стане темнішим, але під час маскування явних плям використання темнішого коректора може покрити більше. Особисто я вважаю, що ефект від нанесення основи після нанесення буде кращим
    Покупець
    18.05.2019
    text_comment
    Купила, коли ціна була на розпродажі, дуже зручна для виходу. Мені зручно підправляти макіяж в будь-який час
    Покупець
    14.01.2020
    text_comment
    Запах хороший. Використання дуже зручне. Якість крему хороше. Розмір упаковки підходить на довго. Вік за 25 пори не забиває. Упаковка хороша. Користь є від засмаги. Склад хороший. Покриття рівномірне. Колір мені відмінно. Текстура хороша і приємно наноситься, захищає від сонця і добре наноситься. Рекомендую для спекотних країн. Проблема не помітила.
    Покупець
    13.03.2022
    text_comment
    Преміальна якість, миттєве покриття для приховування кіл під очима, контурування, для використання на всьому обличчі
    Покупець
    09.07.2018
    text_comment
    Я спробувала кілька консилерів від кількох компаній, і, на жаль, він Не значні зміни. розтушувався, і лінії під очима були помітні один раз, але я спробувала цей консилер і він був для мене найкращим варіантом, особливо якщо ви вибрали ступінь, який вам підходить skin і я помічаю, що він швидко закінчується справжнім запитом. Я взяв його, поки був закритий
    Покупець
    09.05.2019
    text_comment
    Чудово. Без присмаку, легко наноситься, дуже простий у використанні, за винятком того, що в перший раз матеріал виходить трохи довше, не тисне, якісний, маленький і компактний, але вартий своїх грошей.
    Покупець
    08.05.2019
    text_comment
    Чула багато рекомендацій про цю марку в цілому щодо декоративної косметики і звичайно ж щодо цього консилера. Беріть номер 122, враховуйте, що він має жовтий відтінок - метою було приховати сині кола під очима. Робить хорошу роботу, звичайно, це не повне покриття. Не акцентує увагу на кількості - що важливо. Більше того, виникла проблема з «розкриттям» продукту, я перевертав його багато-багато разів, поки не побачив речовину на тампоні.
    Покупець
    08.01.2020
    text_comment
    Запаху немає, використовувати легко, якість висока, розмір підходить, вік вистачає на місяць, упаковка відмінна, формула однорідна за кольором, підходить для жовтої шкіри, текстура м'яка. , але не бархатиста, нічого не турбує, середнє покриття, користь для звичайних днів
    Покупець
    07.01.2019
    text_comment
    Мені він не потрібен, не має запаху, іноді на все обличчя, і якість відмінна, не викликає роздратування, і розмір маленький, але на одну точку вистачає. .Візьміть такий же колір, як ваш.Він пасує до пшеничного кольору обличчя.Забезпечує високе покриття і водночас не приховує.