• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Mavala, Cuticle Oil, 0.3 fl oz (10 ml)


    Виробник: Mavala
    Код товару: MVL-91450
    Наявність: Є в наявності
     ₴1192  ₴975
    Купити

    Докладно про товар Mavala, Cuticle Oil, 0.3 fl oz (10 ml) :

  • Cuticle Care
  • Softening Care to Maintain Supple Cuticles
  • Contains Botanical Oils
  • Hard ragged cuticles?

    Mavala Cuticle Oil, applied daily, softens the skin around the nail enabling it to be gently rolled back. Provides a well-groomed contour to the nails. Does not damage nail polish.

    Cuticles tend to harden and split when they do not receive daily care. In addition, damaged cuticles give a neglected appearance to nails and nice hands look dull.

    Mavala's Cuticle Oil maintains cuticles' suppleness. Softens the skin around the nail enabling it to be rolled gently back. Provides a well groomed contour to the nails. Does not spoil the manicure.

    Рекомендації із застосування

    Brush on to the nail contour. Massage cuticles with a firm rotating motion towards the heart and allow it to penetrate. Best when used daily, at bedtime, to allow the product to act during the night.

    Remove traces of Cuticle Oil on nails before continuing with manicure, to allow base coat and nail polish to adhere.

    Once a week or when doing your manicure, push back cuticles after applying Cuticle Remover, with the small Manicure Stick wrapped in cotton wool.

    Інші інгредієнти

    Helianthus annuus (sunflower) seed oil, isopropyl myristate, olea europaea (olive) fruit oil, prunus amygdalus dulcis (sweet almond) oil, fragrance (parfum), pentaerythrityl tetra-di-t-butyl hydroxyhydrocinnamate, geraniol, citronellol, limonene, eugenol, linalool.

    Попередження

    External use.
    Покупець
    29.01.2020
    text_comment
    Запах нормальний, майже відсутній, красивий, робить зону навколо нігтів м'якою, не розшаровується, зволожує шкіру.Вбирається шкірою майже уздовж, як масло.Значно зменшує надлишок шкіри. Я використовую його ввечері перед сном, а іноді забуваю і наношу його вдень. Якість дуже відмінна, розміром з манікюрну коробку. Вік від 25 років. Текстура дуже жирна на вода.Одного занурення в коробку вистачає приблизно на 5 цвяхів.Колір прозорий,фактура нормальна.
    Покупець
    27.09.2019
    text_comment
    Чесно кажучи, результатів я не побачила, бо використовувала два тижні
    Покупець
    24.11.2019
    text_comment
    Зробив мої нігті такими гладкими та зволоженими. Продукт чудової якості, я люблю використовувати його, коли роблю домашній манікюр. Розмір невеликий, але вам не потрібно багато, коли ви доглядаєте за нігтями. Немає посилки та кольору, тому це не впливає на ваші нігті.
    Покупець
    20.07.2018
    text_comment
    На нігтях і навколо них немає запаху використання, приємно зволожує, але я не стала говорити, вартий результат того чи ні.
    Покупець
    16.07.2019
    text_comment
    Користуюсь маслом Mavala вперше. Минув уже тиждень, і я можу щиро сказати, що масло не поступається крему. Особисто я буду використовувати його протягом дня, оскільки він швидко вбирається, і я залишу крем для кутикули на ніч, оскільки він більш насичений і більше схожий на догляд. Аромат нейтральний. Відмінна якість.
    Покупець
    16.07.2019
    text_comment
    Користуюсь протягом дня та на ніч. Може бути кутикула стала не такою сухою, але час між манікюрами точно не скоротився, якогось особливого ефекту на нігтях я не помітила: (4 зірки за приємний запах, зручний пензлик і маленька витрата. PS. Через півроку доповню відгук - масло дуже подобається Мабуть ефект накопичувальний, використовую щовечора перед сном, зараз залишилося рівно половина пляшечки. Нігті виглядають добре, кутикула в хорошому стані.
    Покупець
    14.04.2022
    text_comment
    Більш ніж приємний продукт, чудово пахне та має високу якість. Спосіб використання дуже простий. Розмір підходить для мого віку. Гарна упаковка. Перевагою є чудова формула, яка підходить для чутливої шкіри. Я куплю Я не боюся його використовувати.
    Покупець
    11.10.2019
    text_comment
    Його легко використовувати, оскільки воно не липке, навіть якщо ви наносите його гладкою олією.
    Покупець
    07.01.2019
    text_comment
    Мені відверто сподобався, але зараз користуюся, запах троянди і текстура масляниста.Упаковка схожа на коробку від манікюру.Ніяких сварок і страхів.
    Покупець
    05.07.2019
    text_comment
    Красивий і надійний, він чудовий, запах якісного догляду, розмір освіжає, упаковка підходить, користь хороше зволоження, композиція чудова, використання є самостійним, відчувається освіжаючим, а аромат чудовий, вік, користь, колір, текстура та волосся