• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Mavala, Double-Lash, 0.3 fl oz (10 ml)


    Виробник: Mavala
    Код товару: MVL-93101
    Наявність: Є в наявності
     ₴2217  ₴1814
    Купити

    Докладно про товар Mavala, Double-Lash, 0.3 fl oz (10 ml) :

  • Ophthalmologically Tested
  • For the Appearance of Fuller and Longer Lashes
  • Double-Lash is a care product, based on a natural extract, rich in vitamins and proteins. It strengthens the lashes and eyebrows. Ophthalmologist tested. To be applied at night, on clean lashes. And your lashes will appear naturally longer!

    Рекомендації із застосування

    Remove all make up off the the eyelashes and brush on Double Lash every night. Allow to act overnight. Daily use for at least 30 days to obtain first results.

    Інші інгредієнти

    Water, snail secretion filtrate, magnesium aluminum silicate, butylene glycol, phenoxyethanol, xanthan gum, propylene glycol, chlorphenesin, disodium edta, ethylhexylglycerin, gluconolactone, sodium cocoyl glutamate, caprylyl glycol, sodium benzoate, lactococcus ferment, lactic acid, glucose, calcium gluconate, urea.

    Попередження

    External use.
    Покупець
    31.01.2019
    text_comment
    Я втратила всі вії, використовуючи накладні вії. Це працює, але може зайняти небагато часу. Найкраще використовувати перед сном, щоб отримати користь від продукту, він також робить ваші вії білими, тому не використовуйте його вдень. Він помер, у мене немає запаху, а упаковка — скляна тара. Має пензлик для легкого нанесення туші
    Покупець
    26.09.2019
    text_comment
    Чесно кажучи, я відчуваю, як воно подовжується і посилюється, і я відчула різницю на віях з першого разу, хоча вони з перших, , вони густі, але вони збільшилися і я відчув, що падіння припинилося і я почала бачити вію, яка впала на моє обличчя, але найголовніше, дівчата, це продовжувати.
    Покупець
    20.06.2018
    text_comment
    Я чутлива людина. Я пробував інші марки, і я трохи чутливий після використання, але цей ні. Це добре. Користувалася лише 1 місяць, ефекту явного немає, але відчуваю, що вії трохи підросли, не знаю чи це психологічний :)
    Покупець
    11.11.2021
    text_comment
    Просто бомба
    Покупець
    09.07.2019
    text_comment
    Чудовий помах для вій в жахливому вигляді, дуже звичайний запах, допустимо використовувати щодня перед сном, розміру вистачає на тривалий термін, вік 30 і використання нормальне, упаковка - шлунок, користь є чудове подовження, колір білий, але прозорий на віях, текстура хороша, страхів немає, але будьте обережні, потрапляє в очі. А у вас довгі вії
    Покупець
    09.04.2021
    text_comment
    Сподобалось.
    Покупець
    09.01.2020
    text_comment
    Запах: Немає Використання: Перед сном на краях вій Якість: Чудовий Розмір: Розмір упаковки розміром з палець, але її вистачає на два-три місяці Користь: Його формула допомагає відростити вії та зробити їх більш густий і довговічний: Підходить для підлітків і вище. Особисто я помітив результати після тижня використання Мої вії стали такими довгими і довгими, що доходили до брів, я обов'язково куплю його знову
    Покупець
    08.01.2020
    text_comment
    Запаху не має, використання відмінне, якість висока, розмір маленький, але користь велика.Товар може прожити у вас максимум 3 місяці.Упаковка чудова,гарна упаковка,а однорідний склад,повне покриття для брів і вій.Колір прозорий або білий,текстура кремова.Боїться,що трішки вій може випасти,але не зупиняється Про його використання а також красиво подовжує і згущує вії.Сподобалось це тому, що він не містить жодного парфуму, який не палить очі, як Baji. Продукти для нарощених вій. Зараз він використовується протягом місяця, і момент чіткого поділу - це довжина та густота вій. Я використовую його в ввечері перед сном. Якщо вам подобається коментар, натисніть «Так» і дякую.
    Покупець
    07.09.2021
    text_comment
    Розмір невеликий,але кількості вистачає на місяці.Звичайно користувалася близько двох місяців,але різниці не помітила.З нього можна взяти щось якісніше,і запаху,звісно,нема ні чого і колір його білий, поки він не стане грудкою на віях.
    Покупець
    02.03.2018
    text_comment
    Не має запаху, це і відрізняє його від інших.Спосіб використання наноситься на вії під час сну.Розміру вистачає на місяці.Благо надає віям довжину.