• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Mary's Gone Crackers, Super Seed Crackers, зернові крекери, водорості та чорний кунжут, 155 г (5,5 унції)


    Виробник: Mary's Gone Crackers
    Код товару: MGC-00510
    Наявність: Є в наявності
     ₴761  ₴623
    Купити

    Докладно про товар Mary's Gone Crackers, Super Seed Crackers, зернові крекери, водорості та чорний кунжут, 155 г (5,5 унції) :

    Поживна цінність
    Розмір порції: 12 крекерів (30 г)
    Порцій в упаковці: прибл. 5
    Кількість в 1 порції% від добової норми*
    Калорії150
    Усього жирів7 г9 %
    Насичені жири1 г5 %
    Трансжири0 г
    Холестерин0 мг0 %
    Натрій280 мг12 %
    Усього вуглеводів16 г6 %
    Клітковина3 г11 %
    Усього цукру0 г
    Inc. 0 г доданого цукру

    0 %
    Білки5 г8 %
    Вітамін D0 мкг 0 %
    Кальцій50 мг 4 %
    Залізо2 мг 10 %
    Калій200 мг 6 %
    * % від добової норми вказує на те, яка доля від щоденної норми вживання поживної речовини міститься в одній порції. Рекомендація вживати 2000 калорій на день має загальний характер.
    Покупець
    28.10.2019
    text_comment
    Цукерки з цільнозернового коричневого рису є рідкісними та не містять глютену, а на смак вони такі ж, як інгредієнти. У цій серії є кілька відхилень, і цей продукт, зокрема, має смак кунжуту та є одним із рекомендованих продуктів, у яких можна відчути солоний та гострий смак. Навіть якщо ви їсте багато, ви не відчуватимете почуття провини, а оскільки він має жувальну текстуру, ви захочете з’їсти його як перекус для свого тіла. Це кунжут з морських водоростей, тому його легко їсти!
    Покупець
    27.10.2022
    text_comment
    Ніжний аромат трав і кунжуту чудові! Лише 5 зірок, я зняв одну, тому що хвилювався про підвищення ціни. Повірте мені та їжте!
    Покупець
    23.11.2018
    text_comment
    Мені подобається оригінал, тому я спробував. Ця серія хрустка і дуже смачна. Також є реакція на прийом їжі. Він має смак перцю та часнику і відчувається насиченим. Цікаво, чи смак чорного кунжуту та водоростей не такий сильний? Мені подобається, що це без масла. На додаток до ретранслятора.
    Покупець
    23.08.2021
    text_comment
    Він містить різні насіння і має злегка гостру текстуру, схожу на рисовий крекер. Хрустить. Я їм, коли голодний, але руки ростуть.
    Покупець
    23.07.2019
    text_comment
    Корисний. Мінімум шкідливих добавок. Гарний склад. зручно брати з собою на перекус. Смачні тонкі сухарики для любителів хрустіти. Сухарики сподобалися: тонкі, хрусткі, злегка солоні, злегка гострі, так би мовити, всього в міру. Я дуже люблю ці речі, але не хочу купувати наші чіпси через їхню шкоду. А це здорово і смачно. Їх не так вже й мало. Буду замовляти час від часу. Якщо мій огляд був корисним, натисніть «Так». Дякую!
    Покупець
    18.04.2020
    text_comment
    З усіх крекерів «Мері» мої чоловіки люблять водорості! Я замовляю 6 коробок за раз, і іноді цього не вистачає.він любить їх найбільше з арахісовим маслом. Мені подобається, що вони повні насіння та корисних інгредієнтів, а не повні глютену та сміття.
    Покупець
    10.06.2018
    text_comment
    Найприємніше, що він хрумтить і в ньому відчувається перець, а головне, що він корисний
    Покупець
    10.05.2022
    text_comment
    Багато в упаковці. Смачні хлібці з водоростями й чорним кунжутом. В міру тверді. Варто взяти.
    Покупець
    09.10.2018
    text_comment
    Я люблю ці крекери. Вони чудово поєднуються буквально з усім. Я люблю справжні інгредієнти та хрускіт. Чудово підходить для перекусу. У поєднанні з деякою кількістю білка та корисних жирів це надзвичайно здорово. Це якісні, смачні ласощі! Обов'язково купив би знову і знову! На смак вони смачні
    Покупець
    08.07.2018
    text_comment
    Я став залежним від Mary's Gone Crackers! І вони тут продаються за помірною ціною. Хрустить, любить смак. Здорові інгредієнти. Пакет саме того розміру. Я спробував багато різновидів, це один із моїх улюблених із додатковими насінням і тонким смаком чорного кунжуту та морських водоростей.