• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Mary's Gone Crackers, Super Seed, зернові крекери, асорті, 156 г (5,5 унції)


    Виробник: Mary's Gone Crackers
    Код товару: MGC-00509
    Наявність: Є в наявності
     ₴760  ₴622
    Купити

    Докладно про товар Mary's Gone Crackers, Super Seed, зернові крекери, асорті, 156 г (5,5 унції) :

    Поживна цінність
    Розмір порції: 12 крекерів (30 г)
    Порцій в упаковці: прибл. 5
    Кількість в 1 порції% від добової норми*
    Калорії150
    Усього жирів7 г9 %
    Насичені жири1 г5 %
    Трансжири0 г
    Холестерин0 мг0 %
    Натрій280 мг12 %
    Усього вуглеводів17 г6 %
    Клітковина3 г11 %
    Усього цукру0 г
    Inc. 0 г доданого цукру 0 %
    Білки5 г 8 %
    Вітамін D0 мкг0 %
    Кальцій79 мг6 %
    Залізо2 мг10 %
    Калій186 мг4 %
    * % від добової норми вказує на те, яка доля від щоденної норми вживання поживної речовини міститься в одній порції. Рекомендація вживати 2000 калорій на день має загальний характер.
    Покупець
    30.03.2020
    text_comment
    Це крекер з великою кількістю круп. Текстура міцна, а смак густий і смачний. Розмір однієї частини трохи менше, ніж у Ritz. Також є реакція на прийом їжі. Солодкості немає зовсім, тому їм вприкуску.
    Покупець
    29.08.2022
    text_comment
    Органічний, без глютену, без клітковини та дружелюбний. Я радий, що смак смачний і ціна помірна. Я з’їв забагато рисових крекерів, тому завжди їх маю.
    Покупець
    29.08.2022
    text_comment
    Органічний, без глютену, хрустка текстура з великою кількістю насіння, ароматний і дуже смачний! ! ! Це корисніше, ніж споживання звичайних солодощів, і воно не має сильного смаку, тому його рекомендується класти поверх сиру або занурювати в соус з авокадо до алкоголю! Також для дитячих закусок ◎
    Покупець
    25.09.2022
    text_comment
    Один із моїх улюблених палеокрекерів. Відмінне співвідношення ціни та якості та надзвичайно чисті інгредієнти. Цей бренд дуже послідовний у забезпеченні високої якості, якій ми всі можемо довіряти. Дуже хрусткі, мені подобається, що я бачу в них шматочки насіння. Нежирний і красиво виглядає на спільному блюді.
    Покупець
    21.08.2021
    text_comment
    Він не дуже смачний, але тонкий, легкий і його легко їсти. Він не жирний, тому я не відчуваю провини, коли їм його. Чи добре це як здорова закуска?
    Покупець
    18.05.2019
    text_comment
    Купила, бо хотіла солоних солодощів. Я хвилювалася, тому що в огляді був підгорілий присмак і окислення, але той, який я купив цього разу, зазвичай смачний і заспокійливий. Я люблю хрусткі насіння через смак часнику та цибулі. Хотілося б спробувати інші смаки та інших виробників з посиланням на відгуки.
    Покупець
    17.07.2018
    text_comment
    Я сиджу на дуже жорсткій дієті, і є дуже мало закусок, які відповідають рекомендаціям. Я був дуже радий виявити ці крекери. Вони чудові на смак, мають дуже ситний хрускіт, дуже простий список інгредієнтів і містять багато корисних насіння. Я вже замовив ще декілька ящиків.
    Покупець
    09.07.2021
    text_comment
    Слово «Шіоуме» якраз підходить. На жаль, було багато випадків, коли коло розбивалося, тому я вирішив шукати круглу форму, щоб покласти інгредієнти в стилі канапе. До речі, не вистачає того, що ви їсте як є, то хоч і здорове, але з’їсте забагато.
    Покупець
    06.12.2018
    text_comment
    Я купив всю цю серію крекерів, але їх об’єднує хрустка текстура. Хороший компаньйон, коли ви відчуваєте самотність або стрес і відчуваєте сильне відчуття «Я з’їм!». Їсти з хомсом або сиром набагато корисніше, ніж їсти безрецептурні закуски. Якщо додати осушувач, текстура і смак збережуться довше.
    Покупець
    04.11.2019
    text_comment
    Цікаво! Текстура хрустка, як між крекерами та тістом для пирога. Що стосується смаку, то на початку з’являється незнайомий смак (запах трав і часнику), а коли ви його розжовуєте, він стає знайомим (як кунжутний рисовий крекер без запаху соєвого соусу та солоний). Коли ви продовжуєте їсти, запах зникає, і ви відчуваєте, ніби їсте хрусткі крекери з кунжутом. Щоправда, японські кунжутні крекери щільні та дуже тверді, а от цей хрумтить, тому кулька розбивається. Якщо ви японець, ви можете відчути розрив між зовнішністю та смаком. Але можна відчувати ностальгію, трохи модно, цікаво. Я думаю. Якщо ви зацікавлені, спробуйте придбати один раз!