• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Mary's Gone Crackers, Graham Style Snack, Honey, 5 oz (141 g)


    Виробник: Mary's Gone Crackers
    Код товару: MGC-00545
    Наявність: Є в наявності
     ₴731  ₴598
    Купити

    Докладно про товар Mary's Gone Crackers, Graham Style Snack, Honey, 5 oz (141 g) :

    Поживна цінність
    Serving Size: 6 kookies (30 g)
    Servings Per Container: About 4.5
    Amount Per Serving%Daily Value*
    Calories150
    Total Fat6 g8%
    Saturated Fat2 g10%
    Trans Fat0 g
    Cholesterol0 mg0%
    Sodium100 mg4%
    Total Carbohydrates22 g8%
    Dietary Fiber1 g4%
    Total Sugars5 g
    Inc. 5 g Added Sugar5 g10%
    Protein1 g
    Vitamin D0 mcg0%
    Calcium80 mg6%
    Iron0.3 mg2%
    Potassium50 mg2%
    * The % Daily Value (DV) tells you how much a nutrient in a serving of food contributes to a daily diet. 2,000 calories a day is used for general nutrition advice.
    Покупець
    30.05.2019
    text_comment
    Купила за спеціальною ціною.Не очікувала, що це буде тоненька упаковка.Вага невелика.Солодка і легка.Кілька штук теж трохи ситні,і інгредієнти натуральні та органічні,але пальмова олія використовується, що дійсно варто подумати, чи варто викуповувати.
    Покупець
    20.02.2019
    text_comment
    Має неповторний медовий смак, але не дуже солодкий і смачний. Так як він у великому пакеті, його їдять потроху. Це як раз, коли після їжі хочеться ще чогось з’їсти. Він має хрустку консистенцію, його можна добре пережовувати, тому я думаю, що ви можете бути задоволені невеликою кількістю.
    Покупець
    16.11.2021
    text_comment
    Просте та заспокійливе печиво, яке не надто солодке. Ви також можете відчути бульбашкове обгортання і бульбашкове обгортання насіння чіа між прийомами їжі. Медовий смак, не надто солодкий. Усі інгредієнти органічні, без глютену та білого цукру. Я вдячна, що ви можете почувати себе невимушено з цими солодощами, тому я вирішила спробувати й інші смаки.
    Покупець
    15.05.2020
    text_comment
    Це більше крекер, ніж печиво. Він також має легкий запах кунжуту. Має приємну жувальну текстуру та трохи задоволення! Смак Грема викликає помірне звикання.
    Покупець
    15.03.2019
    text_comment
    Люблю їсти сухі коржі.Цей не солодкий і з легким медовим смаком.До кави якраз пасує.Смачно! Порція хоч і невелика, але на повний шлунок з'їдати по кілька штук кожен раз, одну коробку можна з'їсти деякий час.
    Покупець
    15.02.2019
    text_comment
    Має хрусткий смак з медовою ноткою і помірною солодкістю. Я радий, що ця смакота без глютену! Це дуже смачно, а ще можна додати мед або їсти з вершковим сиром. З’їм трохи, але з’їм забагато.
    Покупець
    11.02.2018
    text_comment
    Якість чудова, інгредієнти корисні, смак смачний, використання корисне, розмір зручний, упаковка підходить для перекусів, натуральна формула меду їдять вприкуску, корисний для глютену- безкоштовна дієта, порція п’яти зерен на день
    Покупець
    08.10.2018
    text_comment
    Я люблю цю серію і купую її часто, але через ріст цін стало важко купувати сіль, тому вперше купила цю з медом. Трохи солодкий і смачний. Дочка їла мало, тому що було солодкоЯ щасливий, тому що це безглютеновий і безпечний матеріал
    Покупець
    08.09.2018
    text_comment
    Я отримав багато солодощів Марії, але солодощі бувають рідко! Це також смачний продукт з хрусткою текстурою, яка не має собі рівних серед інших продуктів. Ніжна солодкість меду, органічних інгредієнтів і солодощів без провини, які ви можете їсти з упевненістю. Мій чоловік і діти також були щасливі. Я хотів би придбати його знову. Для здоров’я моєї дочки та сім’ї, які зазвичай хворіють, я спеціалізуюся на органічних продуктах і продуктах без добавок в iHerb і пишу відгуки. Ви можете побачити список оглядів від мого імені користувача в нижньому лівому куті. Якщо вас цікавить, зверніться до нього. Якщо мій огляд буде корисним, я буду дуже радий, якщо ви зможете зробити його хорошим. Дякую, що читаєте ^^ *
    Покупець
    07.10.2019
    text_comment
    Його розмір приблизно 3 см х 2 см і на смак нагадує мед, але не схожий на звичайне бісквітне печиво! Воно легко їсться і має легку солодкість, тому, якщо ви любите сільське печиво, варто його купити! Інгредієнти також надійні, тому ви можете їсти з упевненістю.