• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Mary's Gone Crackers, Graham Style Snack, Chocolate, 5 oz (141 g)


    Виробник: Mary's Gone Crackers
    Код товару: MGC-00547
    Наявність: Є в наявності
     ₴731  ₴598
    Купити

    Докладно про товар Mary's Gone Crackers, Graham Style Snack, Chocolate, 5 oz (141 g) :

    Nutrition Facts
    Serving Size: 6 Kookies (30 g)
    Serving Per Container: about 4.5
    Amount Per Serving%Daily Value*
    Calories150
    Total Fat6 g8%
    Saturated Fat2 g10%
    Trans Fat0 g
    Cholesterol0 mg0%
    Sodium90 mg4%
    Total Carbohydrate21 g8%
    Dietary Fiber2 g7%
    Total Sugars5 g
    Inc. 4 g Added Sugar

    8%
    Protein2 g
    Vitamin D0 mcg0%
    Calcium80 mg 6%
    Iron0.9 mg 6%
    Potassium80 mg 2%
    *The % Daily Value (DV) tells you how much a nutrient in a serving of food contributes to a daily diet. 2,000 calories a day is used for general nutrition advice.
    Покупець
    26.02.2018
    text_comment
    Не надто солодкий. Для тих, хто не любить занадто солодкі закуски, це те, що вони хочуть. Я вважаю, що це хороший вибір увечері з кавою або молоком. Але я, можливо, не куплю його знову, оскільки думаю, що для мене є багато інших варіантів.
    Покупець
    21.12.2020
    text_comment
    Треба сказати, що для мене це було вперше. Я маю на увазі, що я ніколи раніше не їв органічних закусок Грема. Перший укус я був дуже здивований, наскільки це було добре! Чудовий шоколадний смак без неприємного післясмаку. Напевно закінчився їсти все більше і більше. Абсолютно з'їв би це знову
    Покупець
    21.07.2018
    text_comment
    Я радий, що він веганський, безглютеновий і такий хрусткий! Враховуючи вагу, ціна все одно прийнятна ︎ Правда, смак трохи слабкий, шоколадний! Якщо ви їсте, думаючи про це, вас чекає розчарування. Таке відчуття, ніби я поклала какао-порошок у печиво. Рекомендую, бо дуже смачно!
    Покупець
    21.05.2021
    text_comment
    Смачні шоколадні крекери-печінки. Досить товсті, хрумтять відмінно. Дуже радує помірний рівень солодощі, адже зазвичай такі продукти напхані цукром. Цей – ні. З кави зайшли на ура. Delicious chocolate cracker cookies. Pretty thick, crunchy. Модерний рівень ваги є дуже полегшеним, тому що зазвичай такі продукція є stuffed with sugar. Цей один не є. Great with coffee.
    Покупець
    20.02.2018
    text_comment
    Якість хороша. Інгредієнти відмінні. Смак прийнятний. Використовувати як перекус. Розмір підходить. Упаковка закрита. Хороша. Перекус для дієти. Їсти в будь-який час і корисно всім, підходить для дієти Красива формула і явний смак какао Розділена порція готова.
    Покупець
    18.08.2018
    text_comment
    Мої діти мене здивували тим, що вони сподобалися більше, ніж мені! Вони приємно хрумтять, але смак не зовсім «правильний» для крекеру Грем. Упаковка гарного розміру, але окремі печива маленькі, і багато з них зламано, тому їх важко використовувати для приготування смору. Але я із задоволенням подаю їх своїм дітям як ласощі.
    Покупець
    15.09.2022
    text_comment
    Одного разу він солодкий і не містить шкідливих речей. Інгредієнти всі написані та всі корисні, навіть сіль морська. Чудова якість і правильний розмір. Ціна добре запакована. Найкраще транспортувати в скляній тарі для збереження смаку Вважається легкою їжею, корисною закускою, яку їдять після їжі як перекус втретє просять
    Покупець
    10.11.2018
    text_comment
    Мені подобається ця серія MARY'S, і я пробую різні речі. Цього разу не зволікайте, купуйте цей шоколадний смак! Мені подобається землистий смак обох смаків, не надто солодкий! Між прийомами їжі ви також можете відчути хрусткість насіння чіа. Хрустка текстура викликає звикання. Оскільки в ньому майже немає солодкості, я вважав, що вислів «какао» більше підходить, ніж шоколад! Однак ця саме така солодкість полегшила їжу, і я продовжував їсти все більше. Я відчуваю себе менш винним, ніж магазинні цукерки! LOL Шоколад, кориця та мед – усе це дуже смачно та є фаворитами найвищого рівня на iHerb.
    Покупець
    04.05.2021
    text_comment
    Солодкість невелика, але дуже смачне печиво зі смаком какао. Я не люблю занадто солодке печиво, тому це мені дуже сподобалося. Воно досить жорстке, тому його особливо рекомендують тим, хто любить хрустку текстуру. Було так смачно, що хочеться повторити!
    Покупець
    02.07.2019
    text_comment
    Крекери, а не печиво? Печиво? Він має хрустку текстуру і смачний. Смак має сильний присмак какао, трохи солоний і не надто солодкий і смачний.