• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Marc Anthony, Strengthening Grow Long, Leave-In Conditioner, 8.4 fl oz (250 ml)


    Виробник: Marc Anthony
    Код товару: MCN-60024
    Наявність: Є в наявності
     ₴1040  ₴851
    Купити

    Докладно про товар Marc Anthony, Strengthening Grow Long, Leave-In Conditioner, 8.4 fl oz (250 ml) :

  • True Professional
  • Salon Created, Salon Approved
  • Super Fast Leave-In Conditioner
  • Nourishes + Detangles, Reduces Breakage, Frizz & Split Ends
  • With Caffeine & Ginseng
  • Free From Sulfates, SLS, Parabens, Phthalates
  • Created over 20 years ago by World Hair Styling Champion Marc Anthony to deliver premium quality True Professional products worldwide. Today the Marc Anthony Professional Styling Team continues the mission of innovation, trends and the guarantee that each product must deliver superior results to be worthy of the seal "Salon Created-Salon Approved'.

    Detangles, repairs frizz and split ends, to promote stronger, longer hair. Formulated with caffeine, Ginseng and Vitamin E.

    Рекомендації із застосування

    Spray onto wet or damp hair from roots to ends, comb through and style as usual.

    Інші інгредієнти

    Aqua, cetyl alcohol, behentrimonium chloride, phenoxyethanol, parfum (fragrance), cocos nucifera (coconut) oil, cyclopentasiloxane, propylene glycol, stearyl alcohol, divinyldimethicone/dimethicone copolymer, isopropyl alcohol, amodimethicone, caffeine, ethylhexylglycerin, butylphenyl methylpropional, alpha-isomethyl ionone, c12-13 pareth-23, c12-13 pareth-3, cetrimonium chloride, trideceth-12, butylene glycol, limonene, tocopheryl acetate, citronellol, hydroxyisohexyl 3-cyclohexene carboxaldehyde, hydroxycitronellal, benzyl salicylate, panax ginseng root extract, biotin, sodium hydroxide.

    Попередження

    Discontinue use if rash or irritation develop. Keep out of reach of children. For external use only.
    Покупець
    28.01.2022
    text_comment
    Приємний аромат. Це досить зволожуюча якість продукту. Це добре застосовується. Щось корисне для використання. Повне використання продукту добреДизайн пляшки хороший. Загальний склад лосьйону-кондиціонера живить волосся. Ціна досить приваблива. Переваги відпустки в виконано.
    Покупець
    26.09.2021
    text_comment
    Рекомендую!
    Покупець
    26.08.2018
    text_comment
    Моє волосся дуже пухнасте через погоду, тому я купив цей продукт, запах дуже солодкий і простий у використанні, розмір підходить і приємний.
    Покупець
    26.01.2022
    text_comment
    Приємний запах, гарна якість, чудовий розмір, віком від 10 років, і упаковка проста у використанні, перевагою є найкраще волокно, яке я використовував, і я б попросив більше сухого волосся, і, чесно кажучи, коли мені це підходить, воно очищає завиває і визначає їх, відмінне зволоження, багата формула, у мене чутлива шкіра голови
    Покупець
    25.08.2020
    text_comment
    Дуже люблю аромат! Моє волосся дуже сухе і пошкоджене роками освітлення, тому я люблю продукти, що не змиваються. Цей досить чудовий, хоча він трохи висихає на кінчиках мого волосся, але це може бути лише проблема того, що мої кінчики дуже пошкоджені, висушені та обсмажені, тому вони не можуть добре поглинатися! Інакше мені подобається цей продукт і те, як він робить моє волосся м’яким і насиченим.
    Покупець
    23.02.2020
    text_comment
    Це порадили мені з tiktok, і мені сказали, що це дуже висока якість. Особисто він робить моє волосся більш гладким і легшим у догляді після розпилення, але я не бачу довгострокових змін. Якщо вам не подобаються сильні запахи, я не рекомендую купувати це, тому що воно занадто солодке на мій смак. Запах в порядку
    Покупець
    12.01.2020
    text_comment
    Запах чудовий, використовуйте після душу і волосся вологе, якість висока, розмір чудовий, вік для будь-якого віку, упаковка чудова, корисний спрей зволожує волосся, зміцнює і стає дуже м'яким, шкіра голови хороша, чутлива, не викликає дуже сильного зволоження, рекомендую
    Покупець
    11.01.2019
    text_comment
    Я думаю, що хитрість полягає в тому, щоб використовувати його під час обдування після висихання рушником. Рідина для спрею являє собою напівпрозорий гель. Розпиліть його на руки, а потім втирайте у волосся. Перевага полягає в тому, що ванна кімната менше забрудниться, і це займає менше часу, ніж використання кондиціонера.
    Покупець
    10.10.2021
    text_comment
    Відмінний кондиціонер, беру вже вдруге. Сам засіб по текстурі - флюїд, рідкий і кремоподібний, але розпорошується дуже дрібно, так що текстура взагалі не відчувається на волоссі. Не склеює, не обтяжує, не жирніть волосся. Сприяє більш легкому розчісування. Крім того, якщо у вас є відчуття стягнутості на шкірі голови, то можна нанести цей кондиціонер на коріння і втерти в шкіру, він відмінно зволожує і знімає неприємні відчуття.
    Покупець
    10.01.2020
    text_comment
    Запах, Користь, Шедевр, Чудове поєднання, Зимовий ідеальний, Сильне зволоження, Чудова текстура, Не чутливий для будь-якого віку, Інгредієнти чудові, кількість чудова, смак чудовий, якість чудова, розмір чудовий, потрібний розмір, красива упаковка, переваги чудові.