• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Manuka Health, Manuka Honey, MGO 400+, 8.8 oz (250 g)


    Виробник: Manuka Health
    Код товару: MAN-00154
    Наявність: Є в наявності
     ₴2298  ₴1880
    Купити

    Докладно про товар Manuka Health, Manuka Honey, MGO 400+, 8.8 oz (250 g) :

    Поживна цінність
    Serving Size: 1 Tbsp (15 g)
    Servings Per Container: 16
    Amount Per Serving% Daily Value*
    Calories45
    Total Fat0 g0%
    Total Carb.12 g4%
    Sugars12 g
    Protein0 g

    *Percent Daily Values (DV) are based on a 2,000 calorie diet.
    Not a significant source of calories from fat, saturated fat, trans fat, cholesterol, dietary fiber, Vitamin A, Vitamin C, calcium, iron.

    Покупець
    29.05.2022
    text_comment
    Повторюю багато разів.Коли у мене болить горло з MGO400, якщо я його кілька разів облизну, то на наступний день заживе. Я роками не лежав у лікарні через застуду. На звичайний мед дорого, але завжди замовляю, коли є знижки. Для мене це обов’язково.
    Покупець
    27.07.2020
    text_comment
    Дуже смачний мед. А ще і й корисний. На початку застуди завжди приймаю ложку меду, це значно полегшує хід хвороби, а іноді взагалі трапляється й без неї. Рекомендую мати його всім у домашній аптечці!
    Покупець
    23.08.2020
    text_comment
    Дуже люблю цей мед. Завжди тримаю в аптечці. У нього потужна антибактеріальна дія, даю і дитині 5 років
    Покупець
    22.11.2020
    text_comment
    У мене поганий шлунок, тому це постійний продукт для вживання перед їжею. Ефект не різкий, але я очікую ефекту від постійного використання.
    Покупець
    21.01.2019
    text_comment
    Мед манука для щоденного використання взимку. Після чищення зубів візьміть ложку дерев'яною ложкою, повільно злизніть і лягайте спати. Навіть коли ти прокидаєшся вранці, рот чистий. Коли у мене болить горло, я вилизую щось з більшою функціональністю, але якщо трохи боляче, ця манука вилікує. Ціна зростала через слабку ієну, тому купив про запас.
    Покупець
    17.01.2021
    text_comment
    Така міні- баночка . Але продукт суперовий
    Покупець
    14.05.2020
    text_comment
    Ефект є.
    Покупець
    12.01.2019
    text_comment
    Мене це цікавило давно і просто було дешевше, тому я спробувала. Мені було цікаво, чи має мед Манука якісь особливості. Це легко їсти. Ви можете продовжувати це. Вживання його в йогурті, здається, усуває шкідливі бактерії. Думаю, перед сном спробую сам! Подібно до непідігрітого меду, цей мед манука можна зберігати при кімнатній температурі навіть після відкриття, але в таких країнах, як Японія, де водночас і жарко, краще зберігати його в кімнаті для овочів із помірною температурою. Саме так! Здається, цвіль з'являється рідко. До цього часу у мене були маленькі прищики, але коли я продовжила купувати продукт, останнім часом їх не було. Мед манука був єдиним, що я додавав у своєму повсякденному житті, тому мені цікаво, чи корисний він для мого кишечника! Я думав.
    Покупець
    09.06.2019
    text_comment
    Купивши його, я зрозумів, що є багато виробників меду манука, великих і малих. Я з полегшенням побачив інформацію про те, що цьому виробнику можна довіряти. Смак липкий, нагадує карамель. Перш ніж вийти вранці, я беру маленьку ложечку і облизую її. Шкода, якщо ви його відразу проковтнете, тому розітріть його язиком, щоб воно поширилося по роту.
    Покупець
    07.03.2020
    text_comment
    Замовили - необроблений мед манука для зміцнення імунітету. З плюсів: швидка доставка, гарна якість, натуральний склад, приємний, ніжний запах. З мінусів: маленька баночка (загалом 250гр), витрачається дуже швидко на сім'ю, ціна завищена. Сподіваюся мій коментар виявиться корисним. Всім бажаю здоров'я!