• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Manuka Health, Manuka Honey, MGO 115+, 1.1 lb (500 g)


    Виробник: Manuka Health
    Код товару: MAN-00153
    Наявність: Є в наявності
     ₴2484  ₴2032
    Купити

    Докладно про товар Manuka Health, Manuka Honey, MGO 115+, 1.1 lb (500 g) :

  • 100% Pure NZ
  • Given by Nature, Proven by Science.

    At Manuka Health we are passionate about bringing Nature and Science together to provide the best quality natural products for our customers.

    This MGO 100+ Manuka Honey is certified to contain 100 mg/kg of methylglyoxal, a naturally occurring compound found in significant quantities in manuka honey.

    Інші інгредієнти

    MGO 100+ manuka honey.

    Попередження

    Not suitable for children under 2 years of age.

    Store below 77°F.

    Поживна цінність
    Serving Size: 1 Tbsp (15 g)
    Servings Per Container: 33
    Amount Per Serving %Daily Value*
    Calories 45
    Total Fat 0 g 0%
    Sodium 1.8 mg
    Покупець
    30.09.2019
    text_comment
    Через нещодавнє знецінення ієни вона була вищою, ніж раніше, але я вважав, що це все ще вигідна угода, тому купив її. Є більший MGO, але я вважаю, що він не потрібен. Я пробував інший мед манука, але я вважаю, що цей мед манука безпечний для здоров’я.
    Покупець
    28.08.2018
    text_comment
    Я повторюю. Восени і взимку вилизую, коли турбує сухість і застуда. Чим вище значення MGO, тим вищий ефект, але це також ускладнює їжу, тому я часто використовую цей, який має смак, який не сильно відрізняється від меду.
    Покупець
    25.11.2019
    text_comment
    Зовсім нещодавно замовив продукт, похвалили, ще повернусь і напишу вам результати, рекомендую продукти iHerb, які надійніші і безпечніші в плані виробництва, асортименті та ціна значно нижча. Я повернусь і напишу вам результати. Я раджу більше та безпечніші продукти iHerb з точки зору виробництва, різноманітності та ціни набагато нижчі. Будь-яка трава більш поширена та безпечніша з точки зору виробництва, різноманітності та ціни набагато нижче
    Покупець
    21.08.2019
    text_comment
    Коли болить горло, я вилизую його прямо ложкою. Наступного дня я відчуваю, що біль вщух, але не посилюється. Я вперше спробував мед манука, але смак мені не дуже сподобався. На смак нагадує лікувальний коричневий цукор. Дитина 4 років сказав, що не любить і не буде пити, навіть якщо змішати з молоком. Не ставте металеву ложку на кришку, щоб її побачили рідні! Я одягнув його.
    Покупець
    21.01.2019
    text_comment
    Мед манука має відомі переваги, і відомо, скільки б ми про нього не говорили, проблема в тому, що його ціна трохи вища, я його беру, тому що він підвищує імунітет організму і усуває шлункові та кишкові бактерії. і він солодкий при кишкових інфекціях.
    Покупець
    17.08.2019
    text_comment
    Коли у мене болить горло, я розчиняю його в чорному чаї і п’ю. Раніше купувала в японських магазинах, а зараз купую в iHerb. Я буду хвилюватися, якщо він закінчиться, тому я купую більше, перш ніж він закінчиться. Думаю, смак залежить від числового значення, але звичка не така сильна, як я думав.
    Покупець
    14.04.2019
    text_comment
    Що стосується цього продукту, то він дуже чудовий, найкращий антисептик для організму, дуже корисний у боротьбі зі шлунковими мікробами, сильна концентрація від оригінальної компанії, упаковка запечатана та має QR на ній, щоб підтвердити вірогідність вірусів і мікробів у тіло На написання цих рядків у мене пішло 30 хвилин, і я точно знаю, що ви не пошкодуєте нас, натиснувши кнопку «Так».
    Покупець
    12.06.2020
    text_comment
    Дуже чудовий продукт. Я вивчав це, тому що я дослідник у сфері краси та особистої гігієни. Я їздив до Нової Зеландії наприкінці 2017 року. Я обговорював з новозеландськими професорами мануку, щоб виявити суворість та впевненість, яку влада Нової Зеландії нав’язує виробникам меду. Нарешті , я виявив, що мед Манука — справжнє диво. чому Зниження кислотності шлунка та її симптоми. Позбутися від прищів можна, наносячи цей мед місцево на уражені ділянки на кілька хвилин, а потім щодня промиваючи їх водою з милом. Загоєння ран, де мед манука сприяє прискоренню загоєння ран, зменшенню відчуття болю при опіках і допомагає зменшити тяжкість інфекцій.І від подразливого болю в кишечнику. Рекомендується вживати взимку для підвищення опірності організму та боротьби з зимовими вірусами. Догляд за шкірою допомагає зменшити запалення та подразнення прищів. Нанесіть мед манука безпосередньо на шкіру. Залиште мінімум на 15 хвилин. Результат може бути кращим, якщо ви залишите цю маску на годину через її лікувальні властивості в цій області, наприклад, зменшення ступеня пігментації шкіри. На написання цих рядків у мене пішло 30 хвилин, і я точно знаю, що ви не поскупитеся на нас, натиснувши на кнопку «Так», корисна відповідь. Давайте продовжимо процес дарування.
    Покупець
    11.11.2021
    text_comment
    Просто бомба
    Покупець
    11.10.2021
    text_comment
    Раніше я купувала крем від якогось японського виробника, але цього разу купила в iherb, тому що ціна теж дешева. Коли ви злизуєте його, смак і гладкість схожі один на одного. Цей має більшу місткість і розкішнішу упаковку. Я вважаю, що це хороший продукт і він має хороший смак. Наступного разу я хотів би спробувати високий тип MGO.