• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • MadeGood, Granola Bar, Cookies & Crème, 6 Bars, 0.85 oz (24 g) Each


    Виробник: MadeGood
    Код товару: MDG-21374
    Наявність: Є в наявності
     ₴811  ₴664
    Купити

    Докладно про товар MadeGood, Granola Bar, Cookies & Crème, 6 Bars, 0.85 oz (24 g) Each :

    Поживна цінність
    Serving Size: 1 bar (24 g)
    Servings Per Container: 6
    Amount Per Serving%Daily Value*
    Calories 100
    Total Fat3 g4%
    Saturated Fat1 g5%
    Trans Fat0 g
    Cholesterol0 mg0%
    Sodium30 mg1%
    Total Carbohydrate18 g7%
    Dietary Fiber2 g7%
    Total Sugars7 g
    Incl. 7 g Added Sugars 14%
    Protein2 g
    Vit. D4 mcg20%
    Iron0.5 mg2%
    Vit. A180 mcg20%
    Vit. E3 mg20%
    Vit. B60.3 mg20%
    Calcium10 mg0%
    Potas.50 mg2%
    Vit. C18 mg20%
    Thiamin0.3 mg20%
    *The % Daily Value tells you how much a nutrient in a serving of food contributes to a daily diet. 2,000 calories a day is used for general nutrition advice.
    Покупець
    27.06.2018
    text_comment
    Я хочу їсти солодощі в маленькому щільно набитому барі! У цей час можна їсти, не відчуваючи провини (відносно .). Він невеликий, але він також жувальний, тому я задоволений лише одним. Мені подобається Made Good, тому що упаковка мила, а солодкість натуральна.
    Покупець
    24.11.2022
    text_comment
    Незважаючи на фантастичний смак, низьку калорійність і достатню кількість, щоб трохи підбадьоритися, особливо під час перерви, вони невеликі. Кожен батончик може принести вам 2-3 шматочки. Якщо ви займаєтеся фітнесом або тренуєтесь, або намагаєтеся схуднути, і вам просто потрібно щось погризти, ці страви стануть у нагоді будь-якій дієті. Примітка: вони маленькі
    Покупець
    23.08.2022
    text_comment
    Оскільки гранола застигла, а стружка білого шоколаду зверху, створюється відчуття, що вона міцно кусається в порівнянні з іншими листковими батончиками того ж виробника. Якщо ви хочете м’якого і комфортного смаку, ви можете з’їсти його окремо за допомогою листкового батончика, а якщо хочете невеликої ваги, ви можете з’їсти його окремо (ˆˆ) До речі, це подовжений тип порівняно з листковий батончик.
    Покупець
    20.07.2018
    text_comment
    Я радий, що одна калорія дорівнює 100. Він трохи менший, ніж інші бруски, але він липкий, тому приносить задоволення і задоволення. Я думаю, що це особливо добре, коли солодке і голодне.
    Покупець
    17.10.2018
    text_comment
    Мені трохи солодкуватий, але смачний! Він не великий за розміром, але досить солідний і ситний. Повторюю замість талісмана, який можна з'їсти без почуття провини, але упаковка змінилася? Я думаю, що смак той самий ♪
    Покупець
    15.09.2021
    text_comment
    Він більш липкий, ніж я очікував. Відчуття липкості не є важким, тому я думаю, що я б хотів більш липкий клейкий як мій особистий уподобання. Тому я трохи загартую його в морозилку і з’їм! Однак він низькокалорійний і втамовує вашу тягу до солодкого!
    Покупець
    14.05.2021
    text_comment
    Смачно, поживно, корисно. Чудовий перекус, для тих хто веде здоровий та активний спосіб життя.
    Покупець
    11.01.2020
    text_comment
    Це якраз правильний розмір для легкої їжі! Воно має сильну солодкість і корисно, коли хочеться їсти солодощі! Він має більш жувальну текстуру, ніж хрустку! Він не завадить, навіть якщо ви покладете його в сумку, тому ідеально підходить для носіння! Проте на смак він більше схожий на солодощі для дітей-іноземців, ніж на смак Kukki & Cream! Може виглядати такий смак!
    Покупець
    09.07.2021
    text_comment
    Вночі хотілося їсти чогось солодкого, тож мені стало Не значні зміни. У той час, навіть якщо ви з’їсте рівно одну, вона має 100 калорій, і є тверда консистенція вівсянки, і якщо ви їсте повільно, ви будете задоволені. Солодкість також міцно прикріплюється. Він невеликий, тому його легко носити з собою, і його рекомендують, коли ви кажете: «Я хочу з’їсти щось солодке, але корисне». Я також пробую інші смаки (^^)
    Покупець
    05.08.2021
    text_comment
    Він трохи маленький і досить солодкий, але він також ситний з шоколадом і він смачний. Якщо відчуття нечорі - затяжка в порядку, то це органічне, без ГМО, і воно також містить харчові волокна, тому я думаю, що це легко, коли ви голодні.