• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Made in Nature, Organic Fruision Pops, Cran Pistach, 4.2 oz (119 g)


    Виробник: Made in Nature
    Код товару: MDN-50450
    Наявність: Є в наявності
     ₴709  ₴580
    Купити

    Докладно про товар Made in Nature, Organic Fruision Pops, Cran Pistach, 4.2 oz (119 g) :

  • Certified Gluten Free
  • USDA Organic
  • Non GMO Project Verified
  • Dates - Pepita Seeds - Cranberries - Pears - Pistachios
  • Unbaked Fruit & Nut Energy Bites
  • Kosher
  • Energy From Real Food
  • Certified Organic by QAI
  • BPA Free Packaging
  • Cran Pistach - Meet Your Spirit Snack

    You ever tasted something and felt like it was literally made for your mouth? As if your unique taste buds and those curiously combined flavors were destined to meet and ride off together into the satisfaction sunset? Well, fate has struck again to create the serendipitous snack that is our power-packed Cran Pistach Fruision Pops™.

    From tart cranberries and sweet dates to crunchy pistachios and pepita seeds, these bite-sized snacks are bona fide fuel for life. They’re energizing. They’re filling. They’re your favorite soon-to-be, meant-to-be snacking fascination. So open wide and let your luck begin.

    Nature Unleashed. The same old, same old has never been our style. At Made In Nature, that means kicking fake food to the curb and going all-out organic in everything we do.

    Рекомендації із застосування

    To maximize freshness, reseal and refrigerate after opening.

    Інші інгредієнти

    Organic date, organic pepita seeds, organic dried cranberries (organic dried cranberries, organic cane sugar, organic sunflower oil), organic dried pear, organic pistachios, sea salt.

    Contains: Pistachio.

    Manufactured on equipment that processes tree nuts and peanuts.

    May contain an occasional pit.

    Nutrition Facts
    Serving Size: 3 pieces (27 g)
    Servings Per Container: About 4.5
    Amount Per Serving% Daily Value*
    Calories110
    Total Fat4.5 g6%
    Saturated Fat0.5 g3%
    Trans Fat0 g
    Cholesterol0 mg0%
    Sodium55 mg2%
    Total Carbohydrate16 g6%
    Dietary Fiber2 g7%
    Total Sugars11 g
    Incl. 2 g Added Sugars 4%
    Protein3 g
    Vitamin D0 mcg0%
    Calcium10 mg0%
    Iron0.7 mg4%
    Potassium190 mg4%
    * The % Daily Value tells you how much a nutrient in a serving of food contributes to a daily diet. 2,000 calories a day is used for general nutrition advice.
    Покупець
    21.02.2020
    text_comment
    Це приємна для організму закуска, яка зберігає смак інгредієнтів. Рекомендовано тим, хто шукає максимально корисні для організму снеки та снеки. Я вважаю, що це добре для дієти, оскільки воно не викликає грубості шкіри порівняно зі споживанням поганих закусок.
    Покупець
    18.07.2020
    text_comment
    Дуже смачно і не відчував провини, з’ївши цю закуску. Трохи дорожче, без «поганих» речей, які ви не хочете їсти.
    Покупець
    18.04.2019
    text_comment
    Ще одне з улюблених
    Обожнюю різні сушені ягідки, снеки
    Корисно і смачно
    Покупець
    16.08.2022
    text_comment
    Основний смак – фініки. Можливо, він містить трохи солі, тому, коли ви закінчите їсти, ви відчуєте себе трохи солоним або гірким, але смак інгредієнтів без будь-яких додаткових змін безпосередньо відчувається і смачний. Це трохи дорого, але це прийнятно, враховуючи час і зусилля, щоб зробити BLISS BALL самостійно. Закуска, яка робить ваше тіло щасливим, коли ви відчуваєте важкість від багатих цукром тортів і шоколаду. Спробуйте різні смаки з однієї серії!
    Покупець
    16.06.2021
    text_comment
    Смак хороший, але, здається, його можна поділити на «подобається» і «не подобається», тому що має відчуття липкості. Для тих, хто любить липку текстуру, це хороший продукт з високою харчовою цінністю.
    Покупець
    15.04.2020
    text_comment
    Це другий тип у цій серії. Незважаючи на те, що він невеликий за розміром, він важкий, і мені подобається, як легко отримати поживність сухофруктів і горіхів. Люблю інжир, журавлину та фісташки, тому смаком та консистенцією дуже задоволена, але ціна висока, тому купую на розпродажах та знижках.
    Покупець
    14.10.2020
    text_comment
    Усі інгредієнти органічні та безпечні. Кислуватий аромат журавлини, солодкість фініків і кислинка журавлини, текстура насіння пепіта і фісташок, солоність морської солі вишукано і смачно поєднуються. Оскільки опис продукту та відображення фактичних інгредієнтів відрізняються, я опублікую результат у перекладі японською мовою. Органічні фініки, органічні насіння пепіта, органічна сушена журавлина (органічна сушена журавлина, органічний тростинний цукор, органічна соняшникова олія), органічні сушені груші, органічні фісташки, морська сіль.
    Покупець
    13.05.2020
    text_comment
    Це був перший вид, і я трохи переживав, тому що в інгредієнтах був зелений перець, але він дуже смачний. З його ніжною солодкістю та горіховими нотками це був правильний вибір. Смачно і невелика кількість, тому намагаюся їсти потроху. Інакше я його з’їм за мить (сміється)
    Покупець
    12.12.2021
    text_comment
    Ви можете відчути дроблення, яке здається фісташковим у текстурі, переплетеній з липкими зубами. Коли я вперше поклав солодощі в рот, я не був впевнений, смачно це чи ні. Але як тільки ви звикнете до цього смаку, кислинка журавлини є акцентом і це неНе значні зміни.
    Покупець
    11.11.2018
    text_comment
    Я купив це на подарунок своїй сестрі, яка любить енергетичні кульки! Моя сестра була щаслива, тому що це було зроблено з чимось корисним для тіла. Було добре сприйнято те, що відчуття фісташки відчувалося належним чином і було дуже смачним! Я хотів би придбати для себе наступного разу!