• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Mad Hippie, Triple C, нічний крем, 60 г (2,1 унції)


    Виробник: Mad Hippie
    Код товару: MHS-19214
    Наявність: Є в наявності
     ₴1810  ₴1481
    Купити

    Докладно про товар Mad Hippie, Triple C, нічний крем, 60 г (2,1 унції) :

  • Досконалий догляд за шкірою
  • 19 активних інгредієнтів, зокрема рейші, куркума, морошка
  • Більше активних інгредієнтів
  • Кращий результат
  • #Peace#Love#Beautifulskin
  • Веганський продукт
  • Етичний продукт
  • Інформація про Triple C

    Triple C — це сукупність 3 біоактивних форм вітаміну С, які відновлюють старіючу, пошкоджену сонцем шкіру.

    Корисні властивості рейші

    У китайській медицині рейші відомий як «гриб безсмертя», він є потужним адаптогеном, його застосовують разом з антиоксидантами та зволожуючими елементами.

    Засіб для глибокого зволоження, що містить 3 форми вітаміну С, потужні антиоксиданти та адаптогени.

    Справжній порошок із квіток, природні антиоксиданти та активні інгредієнти діють одночасно, покращуючи стан шкіри.

    Рекомендації із застосування

    Нанесіть масажними рухами на чисту й суху шкіру, щоб зволожити її.

    Інші інгредієнти

    Активні інгредієнти (виділені жирним шрифтом): деіонізована вода,олія сафлорова (Carthamus tinctorius), ізопропілпальмітат, тетрагексилдецил аскорбат (вітамін С), аскорбілфосфат магнію (вітамін С), аскорбіл глюкозид (вітамін С), цетиловий спирт, гліцерин, полігліцерил-2 стеарат (і) гліцерил стеарат (і) стеариловий спирт, стеаринова кислота, гліцерил стеарат,екстракт гриба чаги (Inonotus obliquus), екстракт гриба рейші (Ganoderma lucidum), олія ши (Butyrospermum parkii), фенетіловий спирт, каприлілгліколь, етилгексил гліцерин,екстракт квіток календули (Calendula officinalis), екстракт плодів морошки (Rubus chamaemorus), олія насіння чорної смородини (Ribes nigrum), сквалан, натрію пірролідонкарбонат, ксантанова камедь, олія солодкого апельсина (Aurantium dulcis), що пройшла парову дистиляцію, гіалуронат натрію (гіалуронова кислота), токотрієнол (вітамін Е), екстракт кореня куркуми (Curcuma longa), екстракт хлорели піреноїдози, алантоїн, керамід 3, рибофлавін (вітамін В2).
    Покупець
    30.01.2020
    text_comment
    Це улюблений крем . Починала з маленької версії, а тепер купила повноцінну. Крем має плотну текстуру, запах для мене не дуже, з нотами меду. Але він не різкий. Розподіляється легко, але на шкірі ще деякий час відчувається. Не зважаючи на це, він підійшов навіть моїй жирні шкірі .
    Склад просто прекрасний, 3 форми вітаміну С, жирні спирти і кислоти, відновлюючі компоненти. Не дивно, що на ранок шкіра просто неймовірна : м'яка. зволожена, сяюча. Куплю ще раз однозначно.
    Покупець
    27.05.2020
    text_comment
    Дякую, замовлю ще.
    Покупець
    26.06.2019
    text_comment
    Крем нічний, бо містить кілька форм вітаміну С, білий, дуже густий та поживний, з приємним природнім запахом. Він потребує трішки часу, щоб вмассувати у шкіру та увібратися, але на ранок шкіра виглядає фантастично. One love ❤️
    Покупець
    22.05.2020
    text_comment
    Економний у використанні. Запах не виражений, текстура крему гелеподібна. Використовувати на ніч. Склад крему як і якість супер. Розмір баночки дозволяє користуватись довго. Для будь-якого віку. Шкіра стає біліша та світліша від нього. Єдине, що мені трошки забиває пори, якщо користуватись щодня.
    Покупець
    20.12.2020
    text_comment
    Три стабільні форми віт С ! Текстура доволі щільна і мастка. Не впевнена, що підійде жирній шкірі. Одразу після нанесення виглядає як маска, треба десь з хвилину втирати легкими рухами або поєднати із масажем - і вуаля! - все чудово поглинається. Я наношу на суху (!) шкіру не менш ніж за півгодини до сну. Містить куркуму, через що я переживала, бо маю розацеа І типу, але все добре - у мене ніяких реакцій не було. Щодо запаху: він медово-квітковий (із домінуючою ноткою жасміну), легкий, поволі вивітрюється, я його сприймаю як приємний, навіть заспокійливий, але припускаю, що чутливих до ароматів людей він може дратувати. Зірку зняла тому що хотілось би кришку-помпу, щоб обмежити достут повітря. Дерев'яна лопаточка (а це скоріш ковшик-:), хоч й дуже мила, тут недоречна, вона більш підійде щоб черпати, наприклад, гель алое. Цього крему не потрібно набирати стільки за раз.
    Покупець
    19.06.2022
    text_comment
    Mad Hippie також продається в розкішному спа-салоні в Сполучених Штатах, де ретельно відбираються тільки хороші, тому я довіряю йому і використовую його багато разів. Я був здивований, коли знайшов це на iHerb. Ну, цей крем - таємничий крем. Хоча він легкий і зручний у носінні, крем залишається білим на шкірі, ймовірно тому, що він не проникає, якщо його не наносити на шкіру руками багато разів. На наступний день моя шкіра стала гладкою і гладкою, і мені це дуже сподобалося. Оскільки він описується як нічний крем, я використовую його тільки на ніч. У ньому багато крему, тому економічні показники хороші, і я думаю, що він має якість Depacos.
    Покупець
    12.09.2021
    text_comment
    Розкішний нічний крем з вітаміном С - з трьома різними формами вітаміну! Робочий крем, якісний, не легенький, але це саме те , що потрібно моїй шкірі 45- схильній до сухості.
    Запах присутній, не може назвати його моїм улюбленим запахом, але дивлячись на результат роботи крему, то просто не звертаєш на це уваги.
    Сподобався крем! Рекомендую!
    Покупець
    10.03.2020
    text_comment
    замовила спочатку малий пробник, вистачило на 2 місяці, результати перевершили очікування. Якщо використовуєте засоби з ретинолом або просто необхідно зволожувати і відновлювати шкіру, цей засіб топ. склад потужний три форми вітаміну С, допомагає швидко вирівняти тон і рельєф. запах наче і не дуже приємний але дискомфорту не викликає, навпаки з часом звикаєш, і вже як рідний) для зручного використання в комплекті є мала ложка,1 упаковка крему певно буде слугувати не один місяць. якість/ ціна бомба, ще й як зі знижкою брати то можна вважати що це найкраща покупка.
    Покупець
    06.11.2022
    text_comment
    непоганий крем, супер ефекту немає, але обличчя стало виглядати свіжіше
    приємний запах
    Покупець
    06.11.2022
    text_comment
    непоганий крем. більше підійде для зрілої шкіри, всередині є лопатка для нанесення